Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Εδώ δέν έχει μέσα, θά είχε απέξω;...

Ούτε λέξη για τον σύμβουλο του Μητσοτάκη, Ν. Γεωργιάδη...
Θα ήταν λίγο δύσκολο η Καθημερινή να βάλει το θέμα #Νικος_Γεωργιάδης στην 1η της σελίδα από τη στιγμή που...
δεν έχει ούτε λέξη και στις μέσα σελίδες...

πηγη e-tetradio.gr (Twitter)

H πολυσυζητημένη δεύτερη συνάντηση...

Φιλιούνται αγκαλιάζονται...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πολυσυζητημένη, δεύτερη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Οι δύο ηγέτες έδωσαν... ραντεβού έξω από το ξενοδοχείο Metropole, στο Ανόι, πρωτεύουσα του Βιετνάμ και η μεταξύ τους χειραψία που ακολούθησε, φανέρωσε και την πολύ καλή διάθεση αμφότερων.

Στην συνάντηση οι δύο ηγέτες αναμένεται να συζητήσουν για μία κοινή ανακοίνωση της λήξης του πολέμου της Κορέας, την αποπυρηνικοποίηση της χερσονήσου της Κορέας και την άρση των κυρώσεων προς την Βόρεια Κορέα...

Παραδόθηκε πόρισμα 3000 σελίδων γιά Novartis...

Σημεία και τέρατα στην υπόθεση Novartis...
Παραδόθηκε πόρισμα 3000 σελίδων...

NoNews - Οι τελευταίες εξελίξεις

Με λέξεις-κλειδιά στις συνεννοήσεις για τις μαύρες πληρωμές της Novartis, παραδόθηκε χθες το πόρισμα στην Εισαγγελία Διαφθοράς, από την Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης. 

Οι επιθεωρητές παρέδωσαν στην Εισαγγελέα, κυρία Τουλουπάκη, παρουσία του εποπτεύοντος Εισαγγελέα Παναγιώτη Μπρακουμάτσου, το βαρυσήμαντο πόρισμα για τις μαύρες πληρωμές της Novartis σε πολιτικούς και υπαλλήλους, αλλά και γιατρούς. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι...
ο έλεγχος συνεχίζεται και στην Eισαγγελία Διαφθοράς θα καταφθάσουν κι άλλα συμπληρωματικά, αλλά πολύτιμα πορίσματα...

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Σας περιμένουμε την Κυριακή 3 Μαρτίου στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο στις 20:30! 

Όλα τα έσοδα θα δοθούν για τις δράσεις συντήρησης του Λαογραφικού Μουσείου Μυκόνου!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ-ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΥΚΟΝΟΥ γιά τήν ανάρτηση τών δασικών χαρτών ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ-ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΥΚΟΝΟΥ
e-mail: smmmykonou@gmail.com
Μύκονος, 27-2-2019
Αρ. Πρωτ. : 52
ΠΡΟΣ:
κ. Σωκράτη Φάμελλο
Αναπληρωτή Υπουργό
Περιβάλλοντος & Ενέργειας
Μεσογείων 119, 11526, Αθήνα
ΚΟΙΝ.:
1. Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Επτανήσου 35,84100,Σύρος
2. Δήμος Μυκόνου-Γραφείου Δημάρχου
Παραλία Μυκόνου,84600
3. ΜΜΕ:
mykonosticker.com
neamykonos.blogspot.com
e-mykonos.gr
mykonosdaily.gr

ΘΕΜΑ: “ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ”

Κύριε Υπουργέ,
Έχοντας υπ όψιν την πρόσφατη ανάρτηση του δασικού χάρτη που αφορά την πρώην κοινότητα Άνω Μεράς Μύκονου, ως Σύλλογος Μελετητών Μηχανικών Μύκονου (ΣΜΜΜ) παρατηρούμε και έχουμε να σας αναφέρουμε τα εξής:

Η εισαγγελία διαφθοράς ζητά την άρση ασυλίας του Μάριου Σαλμά...

Στη Βουλή η δικογραφία για τον Μάριο Σαλμά
Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, μετά από σχετικές ενέργειες της Εισαγγελίας Διαφοράς, διαβίβασε στην Βουλή δικογραφία για να κριθεί το ζήτημα της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά. Η δικογραφία αφορά το θέμα των υπερτιμολογημένεων αρθροσκοπήσεων.
Η εισαγγελία διαφθοράς αναφέρει ότι...

Ανησυχία γιά τήν Ακρόπολη...

ΣΕΑ: Για τον έλεγχο της οικοδομικής δραστηριότητας γύρω από την Ακρόπολη
Ανησυχία για τη διαβλεπόμενη προοπτική αλλοίωσης του ευρύτερου πολιτιστικού περιβάλλοντος της Ακρόπολης
Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ) εκφράζει την έντονη ανησυχία του και διαμαρτύρεται για τη διαβλεπόμενη προοπτική αλλοίωσης του ευρύτερου πολιτιστικού περιβάλλοντος της Ακρόπολης, με την εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 4067/2012 (Νέος Οικοδομικός Κανονισμός).
Η σύμφωνα με τις διατάξεις του ΝΟΚ ανέγερση δεκαώροφου κτηρίου στην οδό Φαλήρου και η επαπειλούμενη ανέγερση κτηρίου εννέα ορόφων στην οδό Μισαραλιώτου, και μάλιστα με άδεια του ΥΠΠΟΑ, θέτουν με τον πλέον εμφανή τρόπο το πρόβλημα που δημιουργεί ο συγκεκριμένους νόμος και κυρίως τα άρθρα 10 και 11, με βάση τα οποία αυξάνονται τα ύψη των οικοδομών σε συγκεκριμένες περιοχές.  Παρότι από το 2005...

Για να μπεις φυλακή στην Ελλάδα πρέπει να είσαι ...καθαρίστρια!


Σε πολιτικό επίπεδο η καταδίκη εξελίσσεται σε κόλαφο για τον αρχηγό της ΝΔ. Η δικαστική διερεύνηση ήταν εμφανώς ελλιπής ως προς τη συγκέντρωση του αποδεικτικού υλικού και μόνο η δημοσιογραφική έρευνα τροφοδότησε τη Δικαιοσύνη. Μάλιστα αρχικά η υπόθεση αρχειοθετήθηκε!  Και ενώ η ηγετική ομάδα της ΝΔ κατηγορούσε τους δημοσιογράφους για "κατασκευασμένες κατηγορίες", "συκοφαντία" και "σκευωρία", το υλικό ήταν αδιάσειστο και συνταρακτικό και περιελάμβανε ακόμη και βίντεο ερωτικών συνευρέσεων του Ν. Γεωργιάδη με ανήλικους. Μάλιστα στελέχη της ΝΔ δεν σταμάτησαν να υπερασπίζονται μέχρι τέλους τον κατηγορούμενο με το Ν. Κυρανάκη να συμπαρίσταται από το ακροατήριο και την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου να καταθέτει ως μάρτυρας υπεράσπισης. Η στάση αυτή έχει προκαλέσει και εσωκομματικές τριβές.
Η καταδίκη δημιουργεί πολιτικό σάλο αν και σύσσωμος ο αντιπολιτευόμενος τύπος φρόντισε να "θάψει" μια είδηση που σε διαφορετική περίπτωση θα είχε συνταράξει το πολιτικό σκηνικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε συντονισμένη επιχείρηση άσκησης πίεσης προς τα ΜΜΕ προκειμένου να αποσυνδέσουν τον αρχηγό της ΝΔ από το στενό του συνεργάτη  και να "εξαφανίσουν" την είδηση.
27 Φεβ. 2019

από: Τvxs.gr 

Ξεφτίλα!...

Η απόκρυψη ειδήσεων και ο εξευτελισμός της δημοσιογραφίας...
Η είδηση είναι ότι ένας πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Γεωργιάδης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για υπόθεση κυκλώματος παιδεραστίας που είχε αποκαλυφθεί πριν εννέα χρόνια στη Μολδαβία… 

Αυτή λοιπόν η είδηση δεν μεταδόθηκε απο κάποια αδειοδοτημένα πανελλαδικά κανάλια, καθώς και από αρκετές ιστοσελίδες του Διαδικτύου. Κύριο χαρακτηριστικό όλων αυτών ότι διάκεινται φιλικά στη ΝΔ. Και το ερώτημα είναι απλό: θεωρούν οτι κρύβοντας την είδηση για την καταδίκη του πρώην βουλευτή δεν κάνουν ζημιά στη Νέα Δημοκρατία; Αλήθεια ποιοι μικρόνοες το σκέφτηκαν; Αναρωτήθηκαν μήπως προκαλέσουν τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα;

Δυστυχώς όμως το πρόβλημα δεν είναι της ΝΔ, ας εμφανίστηκαν βουλευτές και στελέχη του κόμματος στα Δικαστήρια… Δύσκολα θα πειστεί κάποιος ότι η αξιωματική αντιπολίτευση και η ηγεσία της είναι προστάτες παιδεραστών ή σχετικών κυκλωμάτων! 

Το πρόβλημα είναι των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων που για άλλη μια φορά εξευτελίζονται αποκρύπτοντας την είδηση ή ακόμα χειρότερα όταν ξεκατινιαζονται στα σοσιαλ μιντια για το αν είναι σημαντικότερη είδηση ο Νίκος Γεωργιάδης ή ο Παύλος Πολάκης! Αδιαφορούν για την ενημέρωση των πολιτών! Το μόνο που τους νοιάζει είναι τα κόμματα τους! Ξεφτίλα!...

enimerosi24.gr

«...έδωσε δεκαοχτώ ευρώ για να βιάσει δυο παιδιά...»

Τι 'ναι αυτά που λες ρε φίλε...

Άγριος καβγάς στον αέρα για τον πρώην βουλευτή της ΝΔ Γεωργιάδη, που καταδικάστηκε για παιδοφιλία...

Τον ταπείνωσε -τον έκανε σκόνη, το πιο σωστό- ο Χατζηνικόλας τον Κώνστα στις Παρεμβάσεις του Άκη Παυλόπουλου (Blue Sky). «Μη σε τυφλώνει η αγάπη σου για τη ΝΔ» του είπε ο Χατζηνικόλας.
«Είσαι σαν την Ακριβοπούλου» του απάντησε ο...
Κώνστας, ο οποίος λίγο πριν είχε πει πως σε μια πολιτική εκπομπή σαν τη δική τους δε μπορεί να αφιερώνουν πέντε λεπτά για τέτοια θέματα.

Εξεμάνη ο Χατζηνικόλας: τι'ναι αυτά που λες! Και πέντε και δεκαπέντε και εικοσιπέντε λεπτά και ώρες να μιλάμε. Καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος είναι παιδόφιλος με δικαστική βούλα; Ότι έδωσε δεκαοχτώ ευρώ για να βιάσει δυο παιδιά, ένα από τα οποία ήταν επιληπτικό;

Ο Κώνστας έχασε τη μιλιά του...

Μεγάλη επιτυχία είχε ο χορός τών Φίλων τού Λαογραφικού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24/2/2019 ο αποκριάτικος χορός του Λαογραφικού Μουσείου Μυκόνου και του Σωματείου "Φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου Μυκόνου" προς ενίσχυση των σκοπών του Μουσείου.
 

Χορέψαμε, τραγουδήσαμε, αστειευτήκαμε, γελάσαμε, φάγαμε, ήπιαμε, κάναμε διαγωνισμό για την καλύτερη γλυκειά και αλμυρή πίτα, κερδίσαμε δώρα και στο τέλος ευχηθήκαμε να είμαστε και του χρόνου μικροί και μεγάλοι εδώ να γιορτάσουμε ξανά!!! Περάσαμε πολύ όμορφα!!! Και του χρόνου!
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους! Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια τους και για τα πλούσια δώρα που μας παρείχαν απλόχερα!!!

 ΔΕΙΤΕ στή συνέχεια τούς χορηγούς καί πολλές φωτογραφίες