Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Είναι πρωτοφανές : Ερχεται ο ίδιος ο δημοσκόπος και διαψεύδει -καταγγέλλοντας- το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας...

Ας ρωτήσουν μόνο τους Τατσόπουλο, Κανέλλη, Ντερμπεντέρη...
...και Μητσό, για τις δημοσκοπήσεις στα ΝΕΑ...
Να τις κάνουν στα γραφεία τους τις δημοσκοπήσεις τα ΝΕΑ. Και ας μην ρωτήσουν και όλους τους συντάκτες τους, ας περιοριστούν μόνο στον Μητσό, τον Κανέλλη, τον Τατσόπουλο και τον Πρετεντέρη, ώστε να βγάλουν τη ΝΔ πρώτη και με 100%. Έτσι δεν θα έχουν και το φόβο της καταγγελίας από τους ίδιους τους συνεργάτες τους. 

Γράφει λοιπόν ο Στράτος Φαναράς της Metron Analysis, της εταιρείας που πραγματοποίησε τη σημερινή δημοσκόπηση για λογαριασμό των ΝΕΩΝ, της εφημερίδας του Βαγγέλη Μαρινάκη πλέον:

....η ονειροπαρμένη καθαρίστρια…

Η Φρόσω η ονειροπαρμένη καθαρίστρια…

Γράφει ο Άρης Σκιαδόπουλος

Είμαι η χαρωπή και τσαχπίνα Φρόσω. Από μικρή το χα το χούι. Να γίνω καθαρίστρια. Οι γονείς μου με μεγάλωσαν στα πούπουλα, δεν έχω παράπονο. Από τόσο δα μικρούλι είχα ένα μόνο όνειρο: Να σφουγγαρίζω .Όταν ερχόταν μάλιστα επισκέπτες στο σπίτι και με ρωτούσαν “τι θα γίνει η μικρούλα μας όταν μεγαλώσει”, αυθόρμητα τους απαντούσα “καθαρίστρια“. Αυτοί σκάγανε στα γέλια δίχως εγώ να μπορώ να εξηγήσω προς τι.
Θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα με μια σφουγγαρίστρα το χέρι. Περίμενα μάλιστα πως και τι να ξεπορτίσουν οι δικοί μου για να πιάσω το πανί και να τα κάμω όλα λαμπίκο. Μιλάμε για μεγάλη έφεση στο καθάρισμα. Τρελαινόμουν να κυνηγάω αράχνες και κατσαρίδες. Εκεί όμως που πάθαινα κάτι σαν σε οργασμό ήταν όταν καθάριζα τον απόπατο..
Οι φιλενάδες μου στο σχολείο είχαν άλλα όνειρα που δεν με συγκινούσαν καθόλου. Άλλη να γίνει γιατρός, άλλη ψυχολόγος, άλλη ηθοποιός, άλλη δημοσιογράφος. Αυτές οι επιλογές με άφηναν ολωσδιόλου παγερά αδιάφορη...