Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

"Διαπλεκόμενοι" πού ανησυχούν γιά τή δημόσια ασφάλεια...!

Μέσα οι ετοιμοθάνατοι και οι ανάπηροι!
Φυλακές 

Το ότι σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, ακόμα και συνονόματο του καταδικασμένου χρησιμοποιούν κάποιοι προκειμένου να εξασφαλίσουν -προφανώς με το αζημίωτο- τα πλαστά χαρτιά και τις πλαστές γνωματεύσεις στον βαρυποινίτη Α. Φλώρο δεν τους ενδιαφέρει μπροστά στην ανάγκη να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.
Μπροστά στη σκοπιμότητα να ενοχοποιήσουν ένα Νόμο που ήθελε όσους δεν μπορούν ούτε καν να αυτοεξυπηρετηθούν ή που βρίσκονται σε τελικό στάδιο νόσου, να μπορούν να ζήσουν με λίγη αξιοπρέπεια, δεν ενδιαφέρει όλους τους φανατικούς της «ασφάλειας» των πολιτών.
Το ότι δικαστές του είχαν χορηγήσει αναστολή ποινής ενώ είχε καταδικαστεί για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία δεν αφορά όμως καμία διάταξη του Νόμου Παρασκευόπουλου.
Οι αναστολές που συνήθως χορηγούνται αφειδώς σε... επώνυμους εγκληματίες χωρίς καμία ανάγκη πιστοποιητικών του ΚΕΠΑ, ενώ η  Ηριάννα και κάθε Ηριάννα όπως και κάθε Περικλής που παραμένουν αν και αθώοι  κλεισμένοι στις φυλακές δεν  πτοούν κανένα από όλους αυτούς.
Οι άνθρωποι που πέθαιναν από καρκίνο κλεισμένοι στις φυλακές είναι... ανύπαρκτοι. Η υποκρισία ζει και πάλι μεγαλειώδεις στιγμές στη χώρα αυτή χάρη στον κάθε τυχάρπαστο τηλε-εισαγγελέα και στον κάθε φανατισμένο.
02.09.2018
Αντα Ψαρρά
 
από τήν: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
                                      efsyn.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ "Νέας Μυκόνου" : O υπέρτιτλος είναι δικός μας

Η Μύκονος ένα από τά 19 νησιά του Αιγαίου πού θά αποκτήσουν υδατοδρόμιο...

Τα 19 νησιά του Αιγαίου που θα αποκτήσουν υδατοδρόμιο...
Aναρτήθηκε στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» η προκήρυξη της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το διεθνή διαγωνισμό που αφορά το έργο της αδειοδότησης 20 υδατοδρομίων σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, εκτιμώμενης αξίας 490.000 ευρώ, προκειμένου o ανάδοχος να καταρτίσει τον τεχνικό φάκελο που θα κατατεθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για να χορηγηθεί η άδεια.

Τα νησιά των Κυκλάδων στα οποία θα κατασκευαστούν υδατοδρόμια είναι τα παρακάτω: