Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Έχει πολλούς νονούς στή Μύκονο;...!


Eπεκτείνονται οι έρευνες γιά τήν άκρη τού κουβαριού τής δολοφονίας στή Βούλα...



Επιστολή Αρσένη πρός Σημίτη: “Στις μέρες σου άνθησαν διαπλοκή και διαφθορά”

Η επιστολή που «καίει» τον Σημίτη

Το καλοκαίρι του 2003, επτά μήνες πριν από τις εκλογές του 2004, η ήττα του ΠΑΣΟΚ είχε προδιαγραφεί, υπό το βάρος των σκανδάλων και της κλίσης του προς τα δεξιά. Χρηματιστήριο, εξοπλιστικά, οι πρώτες αναφορές για τα μαύρα ταμεία της Siemens, το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων, τα swaps της Goldman Sachs, ήταν μερικές από τις υποθέσεις που ενέπνευσαν τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστα Καραμανλή, να αποκαλέσει τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη “αρχιερέα της διαπλοκής”.Ο Γεράσιμος Αρσένης ήταν τότε απλώς βουλευτής, ωστόσο αποτελούσε ακόμη σημείο αναφοράς στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, καθώς είχε διεκδικήσει το 1996 την αρχηγία του κόμματος. Στις 31 Ιουλίου του 2003, αποφασίζει να στείλει μια επιστολή – μανιφέστο στον Κώστα Σημίτη, την οποία ουδέποτε έδωσε στη δημοσιότητα, αφενός για να μην επιβαρύνει το ήδη κακό κλίμα που επικρατούσε στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και αφετέρου για να μην θεωρηθεί πως διεκδικεί ηγετικό ρόλο ή αποσκοπεί σε άλλα πολιτικά οφέλη.
Την επιστολή, που “καίει” τον Κώστα Σημίτη, δημοσιεύει η εφημερίδα “Νέα Σελίδα”. Δεκαπέντε χρόνια μετά, και ενώ ο Κώστας Σημίτης τηρεί “σιγή ιχθύος” για την υπόθεση του Γιάννου Παπαντωνίου αν και οι καταθέσεις μαρτύρων τον τοποθετούν στο κάδρο, η επιστολή του Γεράσιμου Αρσένη αποδεικνύεται προφητική αλλά και άκρως αποκαλυπτική για την οικονομική κρίση, τη συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ, τη διαπλοκή, τη διαφθορά, και την καταστροφική πορεία της χώρας.
Απευθυνόμενος στον Κώστα Σημίτη σημειώνει πως “σήμερα ο πολίτης διερωτάται: Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Ποιο είναι το σύστημα διακυβέρνησής μας; Είναι ενός ανδρός αρχή; Είναι η εξωθεσμική παρέα του πρωινού καφέ; Είναι οι γνωστοί διαπλεκόμενοι – προνομιούχοι συνδαιτυμόνες του Δημοσίου και μεγιστάνες των ΜΜΕ ή είναι λίγο και από τα τρία;”.
Συνεχίζοντας διερωτάται:

Με...μπουλντόζες ξεσκεπάστηκε η νοθεία τών καυσίμων...!!!

Έφοδος του ΣΔΟΕ με...μπουλντόζες...

Σε πρατήριο υγρών καυσίμων...
Έναν πρωτοποριακό τρόπο για τα ελληνικά δεδομένα είχαν βρει επιτήδειοι για να νοθεύουν υγρά καύσιμα. Αντίστοιχης ...καινοτομίας και η απάντηση του ΣΔΟΕ.
Το κύκλωμα με τη χρήση τηλεχειριστηρίου άλλαζε την σύνθεση του καυσίμου που έφτανε στην αντλία και τα ρεζερβουάρ, καθώς έκανε μίξη νόμιμων υγρών καυσίμων τόσο με λαθραία όσο και με σκέτο...αέρα. Με αυτό τον τρόπο οι επιτήδειοι εξαπατούσαν τους καταναλωτές.

Η Επιχειρησιακή Διεύθυνση ΣΔΟΕ Αττικής πραγματοποίησε τον έλεγχο, έπειτα από καταγγελία που έφτασε στο Συντονιστικό Κέντρο Ελέγχου (ΣΕΚ) και αφορούσε παράνομες δραστηριότητες σε πρατήριο της Ελευσίνας. Ο ενδελεχής έλεγχος πραγματοποιήθηκε...

Όπου φύγει-φύγει, οι φασίστες στό Λίβερπουλ...!

Το έβαλαν στα πόδια οι ακροδεξιοί...

...που πήγαν να διαδηλώσουν στο Λίβερπουλ...
(ΒΙΝΤΕΟ)
Άρον – άρον και με τη συνοδεία αστυνομίας έφυγαν από το Λίβερπουλ, οι ακροδεξιοί που είχαν καλέσει σε συγκέντρωση στην πόλη, για το Brexit και το μεταναστευτικό.

Αντιφασιστικές οργανώσεις είχαν καλέσει σε αντιδιαλήλωση στο Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα όταν οι ακροδεξιοί βγήκαν από το τρένο κι αντίκρυσαν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθεί εναντίον τους και να αποτρέψει την πορείας τους, να σπεύσουν να μπουν και πάλι σε αυτό και να εξαφανιστούν.

Ανάμεσα στους αντιφασίστες διαδηλωτές ήταν και ο δήμαρχος της πόλης, Τζόι Άντερσον.

«Η ειρηνική δύναμη των ανθρώπων κυνήγησε τους φασίστες έξω από τους δρόμους μας», δήλωσε ο πολιτικός των Εργατικών, προσθέτοντας ότι ήθελε «να δείξει στους ανθρώπους αυτούς ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτή την πόλη».


tvxs.gr


Η Κύπρος δεσμεύει την κυπριακή ΑΟΖ...

Ο κύβος ερρίφθη...
Η Κύπρος εξέδωσε την NAVTEX που δεσμεύει την περιοχή γεώτρησης της EXXON...
Εκδόθηκε σήμερα από τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας NAVTEX (οδηγία προς ναυτηλομένους), με την οποία δεσμεύεται η περιοχή στην κυπριακή ΑΟΖ από τις 10 Νοεμβρίου έως και 25 Φεβρουαρίου 2019, όπου ο αμερικανικός πετρελαϊκός κολοσσός EXXON MOBIL σε συνεργασία με την Qatar Petroleum θα κάνει γεώτρηση στο Οικόπεδο 10.

Σύμφωνα με τη NAVTEX 364/18, που κοινοποιήθηκε από το LARNACA/CYPRUS RADIO, από τις 10 Νοεμβρίου ξεκινούν οι προγραμματισμένες εργασίες για...

Απαράδεκτες συνθήκες γιά τά ζώα : Στό αυτόφωρο ο αντιδήμαρχος Σπάρτης

Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος Σπάρτης για την άθλια εικόνα του κυνοκομείου της πόλης
Φωτογραφία αρχείουΟ αντιδήμαρχος Σπάρτης Παναγιώτης Αργυρόπουλος συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου για τις       απαράδεκτες συνθήκες στο κυνοκομείο της πόλης.
Μετά από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τις άθλιες συνθήκες στο κυνοκομείο της Σπάρτης (τα ζώα βρίσκονταν σε τραγική κατάσταση ενώ τα νεκρά ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης) υπήρχαν εξελίξεις το Σάββατο.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Αργυρόπουλος συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα. Ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Το θέμα πήρε πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης.
Για το ζήτημα εξέδωσε ανακοίνωση και η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία που μεταξύ άλλων τόνισε: "Σήμερα το απόγευμα συνελήφθη στα πλαίσια του αυτόφωρου ο Αντιδήμαρχος Σπάρτης υπαίτιος για τον κατά συρροή και χρόνιο βασανισμό εκατοντάδων δύστυχων έγκλειστων ζώων. Για το κουρέλιασμα της νομοθεσίας , για το κουρέλιασμα κάθε αξίας και ιδανικού.
Το άθλιο αφήγημα της δημοτικής Αρχής περί σκηνοθετημένου και κατασκευασμένου σχεδίου δεν έπεισε κανένα κι έτσι κινήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να γελοιοποιηθούν σε ολόκληρη την κοινή γνώμη που είδε μέρος των όσων τραγικών λάμβαναν χώρα μέσα στα Νταχάου κυνοκομεία τους".


από news247.gr