Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Κρύβεται ο Θέμος Αναστασιάδης;...

Κρύβεται ο Αναστασιάδης

Κρύβεται ο Αναστασιάδης


Δεν παρέστη ο εκδότης του «Πρώτου Θέματος» Θέμος Αναστασιάδης στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τη νομιμότητα της δανειοδότησης κομμάτων και ΜΜΕ.
Προφανώς νιώθει πιο «έξυπνος» από εκδότες και καναλάρχες όπως οι: Σταύρος Ψυχάρης, Γιάννης Αλαφούζος, Θεμιστοκλής Αλαφούζος, Φώτης Μπόμπολας, υιός Ψυχάρης, Δημήτρης Κοντομηνάς.

Όσοι κλήθηκαν πήγαν αδιαμαρτύρητα και κατέθεσαν τα στοιχεία που τους ζητήθηκαν και απάντησαν στις ερωτήσεις των βουλευτών-μελών της Εξεταστικής Επιτροπής.

Όλοι πλην του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος κρυπτόμενος από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής θεωρεί πως δεν θα απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν την αδειοδότηση της επιχείρησής του από τις Τράπεζες.

Θα ακολουθήσει η ειδοποίηση μέσω σχετικής επιστολής και σε περίπτωση που δεν θα παραστεί, θα πρέπει να προσαχθεί βιαίως όπως ορίζει ο νόμος
Θεωρεί πως τα «θαλασσοδάνεια» δεν τον αφορούν, και προσβάλλει με την στάση του την αρμόδια Επιτροπή αλλά και τον ίδιο τον Θεσμό της Βουλής.

Ίσως να βρίσκεται στο πολυτελές σπίτι του στο Kilchberg, έξι χιλιόμετρα από το κέντρο της Ζυρίχης. Πως να αφήσεις την Ελβετία για να απαντήσεις σε αμείλικτα ερωτήματα;

Σε επιστολή που υπογράφεται από τον γενικό διευθυντή και μέλος του Δ.Σ του ομίλου (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) Μπάμπη Κούτρα η οποία απεστάλη στην Επιτροπή της Βουλής, επισημαίνεται ότι «ο Θ. Αναστασιάδης λείπει για προσωπικούς λόγους στο εξωτερικό, δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει και ποια περίοδο θα είναι διαθέσιμος να καταθέσει».

Ο κ. Κούτρας δήλωσε εξουσιοδοτημένος να καταθέσει εκ μέρους του εκδότη.

Είναι προφανές πως κωλλυσιεργεί, καθώς δεν είναι δυνατόν κάποιος λογικός άνθρωπος να πιστέψει πως δεν μπορεί να ορίσει ένα ραντεβού με την Επιτροπή, σε ημερομηνία και ώρα κατά την οποία θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Σωκράτης Φάμελος επεσήμανε ότι ο κ. Αναστασιάδης είχε ενημερωθεί τον Ιούνιο από την αρμόδια υπηρεσία για τη σημερινή κλήτευσή του.
  Περισσότερα ΕΔΩ

Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου

                                                                                                                                  από τήν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (07.09.16)

Ευρωκαταδίκη 10 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα για τα απόβλητα



tvxs.gr 13:09 | 07 Σεπ. 2016
Πρόστιμο ύψους 10 εκατ. ευρώ καλείται να πληρώσει η Ελλάδα λόγω καθυστέρησης στην εφαρμογή της νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί αποβλήτων. Πέραν του προστίμου η Ελλάδα καλείται να καταβάλλει και χρηματική ποινή ύψους 30.000 ευρώ ανά ημέρα καθυστερήσεως. Το Δικαστήριο είχε διαπιστώσει την παράβαση της Ελλάδας για πρώτη φορά με απόφαση του 2009.

Το Δικαστήριο διαπίστωσε ότι η Ελλάδα δεν είχε εκπονήσει και θέσει σε εφαρμογή, εντός εύλογης προθεσμίας, σχέδιο διαχειρίσεως των επικίνδυνων αποβλήτων σύμφωνο με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας της Ένωσης ούτε είχε δημιουργήσει ολοκληρωμένο και κατάλληλο δίκτυο εγκαταστάσεων διαθέσεως των επικίνδυνων αποβλήτων, στο πλαίσιο του οποίου να εφαρμόζονται οι πλέον ενδεδειγμένες μέθοδοι για την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας. Επιπροσθέτως, η Ελλάδα δεν είχε λάβει το σύνολο των μέτρων που απαιτούνταν για την εξασφάλιση, ως προς τη διαχείριση των επικίνδυνων αποβλήτων, της τηρήσεως των κανόνων περί αξιοποιήσεως και διαθέσεως των αποβλήτων και περί αδειοδοτήσεως και εκμεταλλεύσεως των χώρων υγειονομικής ταφής.
Το Δικαστήριο εκτιμά ότι, πέραν της διάρκειάς της, η οποία υπερβαίνει τα έξι έτη, η παράβαση της Ελλάδας είναι ιδιαιτέρως σοβαρή, καθόσον δύναται να θέσει σε άμεσο κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία και να επιφέρει βλάβη στο περιβάλλον. Το Δικαστήριο επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι η κατασκευή διαφόρων εγκαταστάσεων καθώς και τριών χώρων αποθέσεως για την επεξεργασία των επικίνδυνων αποβλήτων δεν έχει ακόμη ξεκινήσει. Υπό τις συνθήκες αυτές, το Δικαστήριο κρίνει σκόπιμη την επιβολή στην Ελλάδα της υποχρεώσεως καταβολής, στον προϋπολογισμό της Ένωσης, χρηματικής ποινής ύψους 30 000 ανά ημέρα καθυστερήσεως στην εφαρμογή των μέτρων που απαιτούνται για τη συμμόρφωσή της προς την απόφαση του 2009, από της δημοσιεύσεως της σημερινής αποφάσεως και έως την πλήρη εκτέλεση της αποφάσεως του 2009.
Επιπλέον, το Δικαστήριο κρίνει ενδεδειγμένη, για την πρόληψη της επαναλήψεως ανάλογων παραβιάσεων του δικαίου της Ένωσης στο μέλλον, την επιβολή στην Ελλάδα της υποχρεώσεως καταβολής, στον προϋπολογισμό της Ένωσης, κατ’ αποκοπήν ποσού ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ρωσία και Τουρκία οι νέοι «μεσίτες» στον κατακερματισμό της Συρίας


TVXS Άρθρο 07:48 | 07 Σεπ. 2016
Τελευταία ανανέωση 13:29 | 07 Σεπ. 2016
Μιχάλης Γιαννεσκής
Όταν οι Άγγλοι και Γάλλοι αποικιοκράτες κατακερμάτιζαν τη Μέση Ανατολή σε κράτη/ζώνες επιρροής με τις περιβόητες «γραμμές στην άμμο» το 1916, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι έναν αιώνα αργότερα τα αυθαίρετα χαραγμένα σύνορα θα εξυπηρετούσαν τα γεωπολιτικά συμφέροντα των τότε και μετέπειτα αντιπάλων τους, της Τουρκίας και της Ρωσίας, αντίστοιχα.
Διότι μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις στη Συρία και το Ιράκ, νέες ζώνες επιρροής  σχηματίζονται στην περιοχή, και ο ρόλος των δυτικών δυνάμεων υποβαθμίζεται.

Η όχι και τόσο «τεράστια» τουρκική επέμβαση στη Συρία
Η εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στη Συρία, στις 24 Αυγούστου 2016, ήταν αναμενόμενη μετά από την αποκατάσταση των σχέσεων Τουρκίας-Ρωσίας. Χωρίς τη συγκατάβαση της Ρωσίας, η τουρκική επέμβαση  δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί. Ταυτόχρονα, η επιρροή της Τουρκίας στο ISIS εξασφάλισε ότι η «αντίσταση» των τζιχαντιστών στην τουρκική εισβολή ήταν σχεδόν ανύπαρκτη.

Πως αλλιώς εξηγείται ότι η «τεράστια στρατιωτική επιχείρηση» της Τουρκίας ξεκίνησε με μόνο 10 τανκς που αργότερα αυξήθηκαν σε 20, και ότι οι μαχητές του ISIS, αντί να γίνουν «μάρτυρες» υπερασπίζοντας τα εδάφη υπό την κατοχή τους, υποχώρησαν χωρίς καμία σημαντική αντίσταση;

Ομολογουμένως, το ISIS είχε σχετικά λίγους μαχητές στην εν λόγω περιοχή. Όμως το ISIS μάλλον φοβάται περισσότερο την ήττα από τις αποδεδειγμένα αποτελεσματικές Κουρδικές δυνάμεις, παρά την παραχώρηση των εδαφών του στις τουρκικές δυνάμεις που μέχρι πρόσφατα επέτρεπαν (και ίσως ακόμα επιτρέπουν) τη διακίνηση όπλων, μαχητών και πετρελαίου μέσω Τουρκίας.

Ο επεκτατισμός της Τουρκίας
Η Τουρκία έχει επωφεληθεί εδαφικά δύο φορές στο παρελθόν από την κατάσταση στη Συρία. Κατά την αραβική εξέγερση του...

Το επιχειρηματικό και πολιτικό πόκερ για τα νέα κανάλια

TVXS Ανάλυση 07:28 | 07 Σεπ. 2016
Τελευταία ανανέωση 13:39 | 07 Σεπ. 2016
Με υπόγειες επιχειρηματικές διεργασίες, δημόσια και προειδοποιητικά πυρά προς την κυβέρνηση και παράπλευρα δικαστικά σίριαλ ξεκινά η νέα πράξη του πολέμου των καναλιών – μια πράξη, που θα διαμορφώσει όχι μόνον το νέο τηλεοπτικό τοπίο αλλά και τους νέους συσχετισμούς ισχύος των οικονομικών παραγόντων της χώρας.

Πρωταγωνιστές σ’ αυτή την κούρσα αναδεικνύονται οι δύο νέοι καναλάρχες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, και οι παλιοί και χαμένοι της δημοπρασίας – εκείνοι, δηλαδή, που διαθέτουν μεν τηλεοπτικό κανάλι αλλά δεν έχουν τηλεοπτική άδεια.
Η αντεπίθεση Κοντομηνά
Εκ των τελευταίων, πλέον δραστήρια κινείται ήδη ο Δημήτρης Κοντομηνάς, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο. Ο ιδιοκτήτης του Alpha έφθασε να προσφέρει 60 εκατομμύρια ευρώ στη δημοπρασία για μία από τις 4 άδειες αλλά δεν κατάφερε να την πάρει. Και κατόπιν τούτου, δεν κρύβει ότι θεωρεί εαυτόν αδικημένο από την κυβέρνηση με δεδομένη και τη στήριξη που της είχε παράσχει μέσω του καναλιού του.
Τα δελτία ειδήσεων του Alpha, τα οποία μέχρι τώρα είχαν και την πιο ήπια προσέγγιση απέναντι στην κυβέρνηση Τσίπρα σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα κανάλια, έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τις τελευταίες ημέρες τους αντιπολιτευτικούς τόνους. Και ο ίδιος ο Δημήτρης Κοντομηνάς δεν παρέλειψε να στείλει και δημοσίως το μήνυμα «εγώ σας στήριξα κι εσείς με εξαπατήσατε».
Μιλώντας χθες σε στελέχη του Alpha δήλωσε ότι νοιώθει εξαπατημένος από το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, για να εκτοξεύσει αμέσως μετά σκληρά πυρά κατά της κυβέρνησης: «Εγώ τους βοήθησα γιατί είναι νέοι άνθρωποι και πίστευα ότι θα βοηθήσουν τη χώρα, αλλά η πολιτική τους και οι επιλογές τους στην οικονομία οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή», είπε, διαβεβαιώνοντας ότι το κανάλι του δεν θα κλείσει.
Οι «γέφυρες» με Καλογρίτσα
Η νέα επιθετική στάση Κοντομηνά, πάντως, απέναντι στην κυβέρνηση δεν απέτρεψε το άνοιγμα διαύλων με το νέο παίκτη της τηλεοπτικής αγοράς που φέρεται να έχει φιλικές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Βλαδίμηρο Καλογρίτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες...

Tό ΠΑΣΟΚ έχει σκεφτεί νά αυτοκριτικαριστεί; Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει χώρο καί κάνει παιγνίδι...

Επιτέλους λίγη αυτοκριτική από τη Ν.Δ: Κακώς δεν είχαμε ρυθμίσει το καθεστώς των αδειών... 

Στο αποτέλεσμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προχώρησε και σε αυτοκριτική αναφερόμενος στο γεγονός ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης άφησε αρρύθμιστο το τοπίο των τηλεοπτικών αδειών επί δεκαετίες.

«Ναι έχουμε ευθύνη που έμεινε αρρύθμιστο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης. Και πρόσθεσε: «Βέβαια το επιχείρημα ότι είναι παράνομοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν είναι απολύτως αληθές. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν προσωρινή άδεια και λειτουργούσαν κατά τον νόμο. Δεν ήταν πειρατές. Το κράτος τους αναγνώριζε, πλήρωναν ασφαλιστικές εισφορές για τους εργαζομένους, φόρους για τις επιχειρήσεις, τηλεοπτικό φόρο επί τις διαφημίσεις, ΦΠΑ και όλα τα υπόλοιπα. Όμως πράγματι δεν είχε ρυθμιστεί μέχρι το τέλος το οριστικό καθεστώς των αδειών. Πολύ κακώς. Προσέξτε όμως, ένα προγενέστερο λάθος δεν διορθώνεται με ένα χειρότερο».
Πηγή: Real.gr
                                                                        ***
Αν η Νέα Δημοκρατία, όπως και το ΠΑΣΟΚ, από την αρχή είχε αφιερώσει λίγο περισσότερη ενέργεια στο να κάνει την αυτοκριτική της για τις δεκαετίες του χάους στο τηλεοπτικό πεδίο, ίσως να ήταν πιο δύσκολο για τον ΣΥΡΙΖΑ να προωθήσει τον εκτρωματικό νόμο Παππά.

Όμως, όπως και στα περισσότερα θέματα της επικαιρότητας, επέλεξαν για καιρό να υποστηρίζουν τη γελοία γραμμή του «με εμάς τα πάντα ήταν καλύτερα» κι έτσι ο κόσμος τσίμπησε και πάλι στη στρατηγική Τσίπρα περί του «εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους».

Ο δρόμος της ταπεινότητας είναι πάντοτε προτιμότερος από εκείνον του υψωμένου δαχτύλου. 

                                                                                                                                         5/9/'16
parapolitiki.com 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ο υπέρτιτλος γράφτηκε από τή "Νέα Μύκονο"

Από τι θα κριθούν τα νέα τηλεοπτικά κανάλια

17026119-660x440
Του Γ. Λακόπουλου


ΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-150x150 (1)Ένα απλό ερώτημα: από τι θα κριθούν τα κανάλια που προέκυψαν από τον πρόσφατο διαγωνισμό; Απάντηση: από ό,τι κρίθηκαν και τα προηγούμενα. Γι αυτό ας πάμε λίγο πίσω.
Γιατί άραγε δημιουργήθηκε δημόσια αποστροφή προς την τηλεόραση που έλεγχαν οι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες; Μόνο γιατί πήραν τις άδειες χωρίς να πληρώσουν; Όχι ακριβώς. Αυτό είναι κάτι που θεραπεύεται- ακόμη και εκ των υστέρων.
Έγιναν απεχθείς για δυο άλλους λόγους.
Ό ένας είναι ότι οι συχνότητες που κατέλαβαν δεν χρησιμοποιήθηκαν για αυτοτελείς τηλεοπτικές επιχειρήσεις. Δεν επένδυσαν σε κανάλια για να κερδίσουν.
Οι περισσότεροι τα χρησιμοποίησαν για να βάλουν χέρι στο δημόσιο χρήμα, με άλλες δραστηριότητες, άσχετες με την τηλεόραση. Για να εκμαυλίσουν πολιτικούς και να τους υποδεικνύουν που θα κατευθύνουν τις κρατικές προμήθειες.
Με τον καιρό η βουλιμία τους επεκτάθηκε και σε δραστηριότητες υποκατάστασης της Πολιτείας. Έγιναν κράτος μέσα στο κράτος. Δεν έλεγχαν απλώς την ενημέρωση, την οποία σε τελευταία ανάλυση θα μπορούσε να αποφύγει όποιος δεν συμφωνούσε με το τηλεκοντρόλ.
Έλεγχαν την πολιτική ζωή. Ήθελαν να υποδεικνύουν στις κυβερνήσεις τα πάντα. Ακόμη και τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.
Αξίωναν να τους υποβάλει τα σέβη της η πολιτική τάξη. Και μια μεγάλη μερίδα της το έκανε.
Το ίδιο αξίωναν από τη Δικαιοσύνη, τον πνευματικό κόσμο, την αθλητική κοινότητα. Όλοι έπρεπε να περάσουν από τον πάγκο.
Προς τιμήν τους αρκετοί δημιουργοί προτίμησαν την αφάνεια από τον εξευτελισμό. Και με τη στάση τους κάποιοι πολιτικοί έσωσαν την τιμή της πολιτικής. Αλλά ήταν λίγοι.
Ο δεύτερος λόγος της αποστροφής προς τους καναλάρχες της διαπλοκής είναι το είδος τηλεόρασης που δημιούργησαν. Χειρότερη δεν γίνεται. Με λίγες αναλαμπές που δεν άντεξαν στον ανταγωνισμό όσων επένδυαν στα κατώτερα αισθήματα του κοινού.
Αυτή η τηλεόραση στηρίχτηκε σε μια αποκρουστική κάστα που... 

(Γιά νά διαβάσετε ολόκληρο τό άρθρο Του Γ. Λακόπουλου)

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΛΟΥ : ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2100 ΧΡΟΝΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ   
ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ                                       
                                                                                                                                                                                                                                                                             
                                    
ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΛΟΥ: ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2100 ΧΡΟΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων του Υπουργείου Πολιτισμού σε συνεργασία με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Αγρινίου έδωσαν ζωή ξανά στο Αρχαίο Θέατρο Δήλου, με την παράσταση «ΕΚΑΒΗ, μια πρόσφυγας».
 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου.
Πρόκειται για μια παράσταση βασισμένη στους μονολόγους της τραγικής βασίλισσας από τα έργα «Εκάβη» και «Τρωάδες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Νίκου Καραγεώργου.

Ο χώρος του αρχαίου θεάτρου της Δήλου αποτέλεσε ένα ιδεώδες σκηνικό για την μία και μοναδική παράσταση – ρεσιτάλ ερμηνείας της σπουδαίας εν ζωή Ελληνίδας τραγωδού Δέσποινας Μπεμπεδέλη.

Στην παράσταση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού κα Μαρία Βλαζάκη, ο Δήμαρχος Αγρινίου κος Γεώργιος Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Μυκόνου κος Κωνσταντίνος Κουκάς, ο Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων κος Αθανασουλης, ο Αντιδήμαρχος Μυκόνου κος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου, η Πρόεδρος της ΚΔΕΠΠΑΜ κα Ανδριανή Κουφού, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Τόνια Ανδρονίκου και κα Άννα Καμμή, ο Υπολιμενάρχης, ο Υποδιοικητής της 6ης ΜΣΕΠ και εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων
 

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, δήλωσε πως «υπό το φως του ήλιου της Δήλου, η σπουδαία ελληνίδα τραγωδός Δέσποινα Μπεμπεδέλη, με τη συγκλονιστική της ερμηνεία ως Εκάβη, έσπασε τη σιωπή 2.100 χρόνων του αρχαίου θεάτρου της Δήλου, όπου είχε να πραγματοποιηθεί παράσταση εκεί. Μια εμπειρία ζωής και τεράστια τιμή για όσους το έζησαν. Κάναμε την αρχή. Η συνέχεια της προσπάθειας για την ανάδειξη και αναστήλωση του θεάτρου της Δήλου ξεκινά και εμείς ως Δήμος Μυκόνου θα συγχρηματοδοτήσουμε την προσπάθεια αυτή. Η προβολή της ιστορίας μας και η συσχέτισή της με τη Μύκονο, αποτελεί μέρος του τουριστικού μας προϊόντος και είναι απαραίτητη για την ποιοτική αναβάθμιση του τουρισμού, καθώς και για την ενίσχυση της τοπικής μας ταυτότητας».

Η παράσταση αποτελεί μια ελάχιστη συνεισφορά στην αφύπνιση για το προσφυγικό δράμα στα νερά του Αιγαίου και παράλληλα σηματοδοτεί την προσπάθεια του Δήμου Μυκόνου να ενισχύσει την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου μας, ώστε ο σύγχρονος επισκέπτης να οικειοποιηθεί ξανά τους αρχαιολογικούς χώρους και τη σημασία τους.

Ο Αντιδήμαρχος Μυκόνου κος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου προσέθεσε πως «από το ιερό νησί του Φοίβου Απόλλωνα και το μυσταγωγικό αρχαίο θέατρο στάλθηκε το μήνυμα κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Το θέατρο ανάσανε ξανά για να ταξιδέψει στα πέρατα του κόσμου το μήνυμα της ειρήνης, της δικαιοσύνης και της ελευθερίας!»

Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση και ιδίως τους χορηγούς μας, που πάντα υποστηρίζουν τις πρωτοβουλίες του Δήμου.
                                                                               
Μύκονος, 05-09-2016  
ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Δείτε στή συνέχεια φωτογραφίες πρίν, κατά καί μετά τήν παράσταση στό αρχαίο θέατρο τής Δήλου...

Το πολιτικό σχόλιο της ημέρας με το πενάκι του Γιάννη Δερμεντζόγλου

Η Ευρώπη δεν τελειώνει έτσι απλά...


TVXS Σκίτσο  15:50 | 06 Σεπ. 2016