Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Σκληρή επίθεση Καρτερού σε Μαρινάκη...

"Φέρτε Μου το κεφάλι του Τσίπρα!"...


«Όλη η λάσπη κατά του Τσίπρα, που εκτοξεύεται καθημερινά από τα «φιλικά» και ιδιόκτητα μέσα Του, δεν είναι ΤΟΥ Βαγγέλη Μαρινάκη. Είναι Ο...
Βαγγέλης Μαρινάκης», αναφέρει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Θανάσης Κατερός σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Θανάση Καρτερού για Μαρινάκη:

Για τέταρτη συνεχόμενη φορά "Χρυσός" ο Πετρούνιας!

Χρυσός ξανά ο άρχοντας των κρίκων...
Ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος για τέταρτη συνεχόμενη φορά αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης ενόργανης γυμναστικής κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο των κρίκων.

Ξεχνώντας τον τραυματισμό του στον αριστερό ώμο ο 27χρονος Έλληνας Ολυμπιονίκης πραγματοποίησε σήμερα στην Γλασκόβη μια εκπληκτική εμφάνιση με εξαιρετικό κλείσιμο συνδυάζοντας διπλό σάλτο και διπλή πιρουέτα.

Το πρόγραμμά του παγκόσμιου πρωταθλητή που βρίσκεται ξανά στην κορυφή της Ευρώπης συγκέντρωσε 15,466 βαθμούς με συντελεστή δυσκολίας 6,30...

Εξώδικο γιά τήν υπόθεση απόλυσης εκπαιδευτικού επειδή συνέλαβε (...έναν!) αντιγραφέα...

Εξώδικο Σαμαρά σε Κουρουτό - Βαξεβάνη
Τι απαντά ο δημοσιογράφος

Εξώδικο στον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ Μιχάλη Κουρουτό και τον εκδότη – δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη απέστειλε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, καταγγέλλοντας απόπειρα ηθικής εξόντωσης του γιου του.
Αφορμή στάθηκε η ανοιχτή επιστολή του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, στην οποία περιέγραφε την υπόθεση απόλυσης εκπαιδευτικού από το Κολέγιο Αθηνών, επειδή μηδένισε τον γιο του Αντώνη Σαμαρά λόγω αντιγραφής.
Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί για την υπόθεση και πως πρόκειται για συκοφαντίες με σκοπό να πληγεί ο ίδιος. Στη δήλωσή του, που τιτλοφορείται "Ως εδώ η χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ", ο Α. Σαμαράς αναφέρει τα εξής:

Νέο "Χρυσό"!

Κωπηλασία: Χρυσό για Μπούρμπου, Κυρίδου...
12.8.18
Νέα μεγάλη επιτυχία για την ελληνική κωπηλασία, καθώς χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το πλήρωμα της δικώπου άνευ με τις Μαρία Κυρίδου-Χριστίνα Μπούρμπου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Ρατσίτσε της Τσεχίας.

Οι δύο αθλήτριες είχαν ήδη περάσει από τον ημιτελικό με τον καλύτερο χρόνο και απλώς στον σημερινό τελικό πιστοποίησαν την ανωτερότητα τους!

Με χρόνο 7:17.10 κατέκτησαν το χρυσό, αφήνοντας πίσω τους, τις βάρκες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας!

Οι δύο κοπέλες έχουν ήδη εξασφαλίσει και τον επόμενο Οκτώβριο, τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Αϊρες.

Άρθρο γιά Τουρκία τού Πολ Κρούγκμαν στούς New York Times

Κρούγκμαν: Τέλος το πάρτι για την Τουρκία...
Η κρίση και το ΔΝΤ που βρίσκεται προ των πυλών στην Τουρκία απασχολούν σε άρθρο του στους New York Times τον Πολ Κρούγκμαν.

Όπως τονίζει η Toυρκία είναι αντιμέτωπη με μια κρίση παρόμοια με αυτήν που έπληξε την Ινδονησία και άλλες χώρες της Ασίας στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Όπως υποστηρίζει ο νομπελίστας οικονομολόγος, το σενάριο των συγκεκριμένων κρίσεων είναι το εξής:

Σήμερα τό απόγευμα εκπνέει...

Εκπνέει το τελεσίγραφο...
Το τελεσίγραφο του Ντόναλντ Τραμπ προς τον πρόεδρο της Τουρκίας εκπνέει σήμερα για την απελευθέρωση του Πάστορα Άντριου Μπράνσον και την αποστολή του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Την ίδια ώρα η κρίση στην Τουρκία είναι σε πλήρη εξέλιξη...

Τελεσίγραφο Τραμπ σε Ερντογάν!..


Τελεσίγραφο Τραμπ σε Ερντογάν! Μέχρι στις έξι το απόγευμα της Κυριακής πρέπει να έχεις απελευθερώσει τον πάστορα Μπράνσον! | Newsit.gr

 ...Μέχρι στις έξι το απόγευμα της Κυριακής πρέπει να έχεις απελευθερώσει τον πάστορα Μπράνσον!
Αποφασισμένος να προχωρήσει σε πλήρη ρήξη με την Τουρκία φαίνεται πως είναι ο Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή την υπόθεση κράτησης του Αμερικανού πάστορα ‘Αντριου Μπράνσον. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ενρογάν έχει λάβει τελεσίγραφο 24 ωρών για την απελευθέρωσή του.
Μιλώντας στην ιδιαίτερη πατρίδα του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι ...

Μαρία Μπελιμπασάκη 50.45 στά 400μ. καί «Ασημένιο»...

Στίβος: «Ασημένια» η Μπελιμπασάκη στο Βερολίνο

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε καταπληκτική κούρσα, καλύπτοντας την απόσταση σε 50.45, που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ έχασε το χρυσό μετάλιο από την Πολωνή Γιστίνα Βιέτι για μόλις 4 δέκατα του δευτερολέπτου (50.41).
Η Μαρία Μπελιμπασάκη κατάκτησε τη δεύτερη θέση στα 400 μέτρα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε καταπληκτική κούρσα, καλύπτοντας την απόσταση σε 50.45, που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ έχασε το χρυσό μετάλιο από την Πολωνή Γιστίνα Βιέτι για μόλις 4 δέκατα του δευτερολέπτου (50.41).
Το αποψινό μετάλιο είναι το πέμπτο για τα ελληνικά χρώματα στη διοργάνωση, καθώς είχαν προηγηθεί τα...