Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Σχέδιο Νόμου για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης ή ανανέωσης...

Τι αλλάζει στις εξετάσεις για τα διπλώματα οδήγησης...
Με νέο τρόπο θα διενεργούνται οι εξετάσεις απόκτησης ή ανανέωσης διπλώματος οδήγησης.

Σήμερα, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έδωσε στη δημοσιότητα για διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, το Σχέδιο Νόμου για το νέο σύστημα εξετάσεων για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης ή ανανέωσης αυτού.

Στόχος του Υπουργείου, η δημιουργία ενός αξιόπιστου, διαφανούς και λειτουργικού συστήματος, με αξιοποίηση της τεχνολογίας και την καθιέρωση αδιάβλητων διαδικασιών.

Εντός του επόμενου 10ημέρου θα κληθούν......

Δελτίο Τύπου : Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ SMART ISLANDS

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                   
ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ
Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ SMART ISLANDS
 Πρόκειται για το κορυφαίο συνέδριο παγκοσμίως για τα «έξυπνα» νησιά - Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιλτιάδης Ατζαμόγλου.
Βασικοί στόχοι της διοργάνωσης του Smart Island World Congress είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των διαφόρων νησιωτικών επικρατειών προκειμένου να αντιμετωπιστούν προκλήσεις όπως η κλιματική αλλαγή, ο οικονομικός ανταγωνισμός, η τεχνολογική καινοτομία και ο τουρισμός. 
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Fira de Barcelona στις 23 και τις 24 Απριλίου στην Calvià (Μαγιόρκα) με τη συμμετοχή 100 νησιών από όλο τον κόσμο.
Το Συνέδριο επισκέφτηκαν περισσότεροι από 750 αντιπρόσωποι νησιωτικών περιοχών, στο βήμα ανέβηκαν 95 ομιλητές, ενώ την εκδήλωση κλπ αν 70 δημοσιογράφοι. Συνολικά παραβρέθηκαν περισσοτεροι από 1.200 επισκέπτες!
Στα πλαίσια του Συνεδρίου εξετάστηκε η ανάγκη να...

Το επίκαιρο σκίτσο...


30 Απρ. 2018
από τό tvxs.gr