Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Δραγασάκης : "Δεν άκουσα να ενσωματώνεται στην προβληματική του κ. Μητσοτάκη το γεγονός της χρεωκοπίας της χώρας..."

Τι ξέχασε να πει ο Μητσοτάκης...
Κατά τον Γ. Δραγασάκη, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, το αυτονόητο. 
Οπως είπε στην εκπομπή "Η επόμενη Μέρα" (ΕΡΤ):
 Το μόνο σχόλιο που θέλω να κάνω για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι οτι είπε (στην ΔΕΘ) αυτά που θα έλεγε και το 2009. Πριν την κρίση. Τότε που ακόμη πίστευαν ορισμένοι, πως, οι ελεύθερες αγορές παράγουν από μόνες τους πλούτο. Και τον διανέμουν και δίκαια. 
Δεν άκουσα να ενσωματώνεται στην προβληματική του κ. Μητσοτάκη, το γεγονός της χρεωκοπίας της χώρας, της παγκόσμιας κρίσης. Και δεν είδα κάποια αγωνία, ώστε οι αιτίες της κρίσης δεν θα επαναληφθουν για το μέλλον...

Αναλυτικός οδηγός για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων

ΑΑΔΕ: Οδηγός για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων



Αναλυτικό οδηγό με 34 ερωτήσεις - απαντήσεις για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων και το μητρώο ακινήτων βραχυχρόνιας διαμονής στο πλαίσιο της οικονομίας του διαμοιρασμού εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για τη διευκόλυνση των φορολογουμένων...

Απύθμενη αλητεία...

Ανελέητος μιντιακός βιασμός
Σύμφωνα με όσα έχουν μέχρι στιγμής διαρρεύσει, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο βασικός ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας με βιασμό της κοπέλας που έδωσε μάχη για τη ζωή της. Όμως κάποιοι δεν αρκούνται σε αυτό και σπεύδουν να συμπληρώσουν την είδηση με στοιχεία για το θύμα: «ήταν τοξικοεξαρτημένη, είχε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν».
Πόσο αδίστακτος και πόσο διεστραμμένος μπορεί να είναι όποιος αισθάνεται την ανάγκη να εκθέσει σε «κοινή θέα» και με κάθε πρόσθετο προσωπικό δεδομένο μια κοπέλα που βίωσε τόσο οδυνηρά τη χειρότερη δυνατή φρίκη;
 
Εκτός κι αν όλα τελικά οφείλουν να οδηγούν στον γνωστό εγκληματικό μισογυνισμό που υπονοεί πάντα ότι «τα ήθελε κι αυτή» και που σίγουρα δίνει στη συνέχεια τα αναγκαία κοινωνικά και δικαστικά ελαφρυντικά σε κάθε βιαστή! 

Άνω-κάτω έκανε τή "γραμμή ΣΚΑΙ" ο Μπάμπης Παπαδημητρίου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου «αδειάζει» Μητσοτάκη...
Κρίση ειλικρίνειας είχε σήμερα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ο οποίος σε μια τηλεοπτική έξαρση «τα΄βαλε» με τους οικοδεσπότες του όσον αφορά το θέμα των συντάξεων.

Στην επιμονή του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου να αναμασούν τα Fake news και τα ψέματα της ΝΔ ότι μπορούν να μας επιβάλουν πλέον την περικοπή των συνάξεων ο Μπάμπης Παπαδημητρίου εξανέστη!

«Δεν μας νοιάζει τι λέει το Ταμείο (ΔΝΤ)», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ αναφέρθηκε και στη θέση των Ευρωπαίων. Είπε μάλιστα πως ο επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί είναι υπέρ της μη περικοπής των συντάξεων. Όταν οι παρουσιαστές προσπάθησαν να αντιδράσουν και να βρίσκονται στη γραμμή ΣΚΑΙ-ΝΔ, λέγοντας «… ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ…» ο πάντα νεοφιλελεύθερος Μπάμπης Παπαδημητρίου πετάχτηκε από τη θέση του για να τους … διαψεύσει, ερμηνεύοντας τον Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ που αναφέρθηκε στην τήρηση των μεταρρυθμίσεων.

«Μην αρχίσετε να ξηλώνετε αυτό που συμφωνήσαμε. Ο Γιουνκέρ είναι υποχρεωμένος να το πει αυτό στη θέση που είναι (…)».

«Είναι ξήλωμα αν κάνεις μόνον αυτό και δεν κάνεις άλλα πράγματα. Δεν υπάρχει μονομερής ενέργεια. Οι άλλοι δεν έχουν τίποτα να πουν», ανέφερε.

Συμπληρώνει μάλιστα:

"Φάτε καί πιείτε άρχοντες ο ...Σίμος έχει γάμο..."

Όξω ρε!...
Εξω (όξω) από την ΕΡΤ, Σαμαράς, Βενιζέλος και Κεδίκογλου...

Παραπονέθηκε ο Σίμος Κεδίκογλου επειδή η ΕΡΤ εδώ και 3,5 χρόνια, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, του έχει κάνει…
εμπάργκο.

Θα θυμάστε φυσικά ότι ο Σίμος Κεδίκογλου ήταν εκείνος που βγήκε δυναμικός και με πυγμή να ανακοινώσει το «λουκέτο» τον Ιούνιο του 2013, επί κυβέρνησης Σαμαρά. Δηλαδή τώρα τι θέλει; Να τον υποδεχτούν με αγάπη οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ; Αυτόν που τους απέλυσε μέσω διαγγέλματος; Μας δουλεύει ο τύπος, έτσι; Το θράσος του περισσεύει...

Σίμος Κεδίκογλου, Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος όχι δεν πρέπει ποτέ να κληθούν στην ΕΡΤ αλλά το σωστό θα ήταν να μην περνούσαν καν απ΄ έξω από το Ραδιομέγαρο, από τη Μεσογείων. Οχι να μπουν και μέσα. Οσο πιο μακριά, τόσο πιο καλά.

Δεν φτάνει που οδήγησαν χιλιάδες οικογένειες στην απόγνωση και την καταστροφή μέσα σε μία νύχτα, ζητούν και τα ρέστα από πάνω... Μαύρο στον Κεδίκογλου, μαύρο...

Aπό τη στήλη Παρασκήνια
Δημήτρης Κανελλόπουλος
efsyn.gr

Τά πήρε πίσω -"στό πί καί φί"- ο Ζόραν Ζάεφ...

Αναδίπλωση Σκοπίων μετά από παρέμβαση της Αθήνας...
Σε αναδίπλωση προχώρησε η ΠΓΔΜ μετά την έντονη αντίδραση της Αθήνας για τις δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ πως υπάρχει μόνο μία Μακεδονία, δηλώσεις που ήδη είχαν προκαλέσει σχόλια από τη ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε διπλωματική παρέμβαση από ελληνικής πλευράς σε ανώτατο επίπεδο και στη συνέχεια άλλαξε το κείμενο της συνέντευξης Ζάεφ στο πρακτορείο ΜΙΑ.

Το αρχικό επίμαχο απόσπασμα ανέφερε: "Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία πέρα από τη δική μας. Αυτή είναι η μόνη Μακεδονία και δεν θα υπάρξει άλλη στον κόσμο. Το βόρειο τμήμα της Ελλάδας είναι η Ελλάδα το δυτικό τμήμα της Βουλγαρίας είναι η Βουλγαρία. Και γνωρίζοντας την προοπτική και το μέλλον αυτό πρέπει να προχωρήσουμε για τις επόμενες γενιές, για τα παιδιά μας. Και για αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να ενωθούμε".

Το διορθωμένο κείμενο πλέον αναφέρει:

Δελτίο Τύπου: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 6.300.000 ΕΥΡΩ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                  
 ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ


ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 6.300.000 ΕΥΡΩ
Τα 4 τελευταία χρόνια έχει επιτελεστεί από το Δήμο Μυκόνου σημαντικό έργο, στη μεθοδική προετοιμασία και κατάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων για την υλοποίηση σημαντικών έργων - Τούτο αποδεικνύεται και από την επιτυχή έκβαση των φακέλων και την εξασφάλιση ευρωπαϊκών κονδυλίων που ξεπερνούν τα 6.300.000 ευρώ, μόνο μέσα στο Καλοκαίρι του 2018 !

Πρόκειται για έργα που είτε έχουν υλοποιηθεί είτε βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης και τα οποία θα ολοκληρωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αφορούν κυρίως σε σημαντικά έργα υποδομών ή σε προμήθεια μηχανημάτων και συστημάτων, απαραίτητων για αναγκαίες λειτουργίες που αφορούν στην καθημερινότητα των Μυκονιατών.

Αναλυτικά τα έργα και τα ποσά χρηματοδότησης που εξασφάλισε η παρούσα Δημοτική Αρχή μέσα στο καλοκαίρι του 2018 και ξεπερνούν τα 6.300.000 ευρώ:

«Πούσαι νιότη που έλεγες πως θα γινόμουν άλλη…»

Αχ, Ντόρα (Μπακογιάννη)…
Όλοι το ξέρουν: η Ντόρα Μπακογιάννη καταστράφηκε πολιτικά από δυο πρόσωπα: Πρώτα από τον Αντώνη Σαμαρά: τη διέγραψε, όταν δεν ψήφισε το Μνημόνιο. Δεν ολοκλήρωσε τις προϋποθέσεις επιστροφής της, όταν δεν τα κατάφερε με δικό της κόμμα και γύρισε στη ΝΔ. Δεν της έδωσε υπουργείο, όταν η ίδια δικαιώθηκε για το Μνημόνιο. Ακόμη χειρότερα έκανε υπουργό τον -άπειρο και υποδεέστερο πολιτικά- αδελφό της.

Τυχαίο; Καθόλου, Ο Κυριάκος είναι ο δεύτερος καταστροφέας της. Την πολέμησε από την πρώτη ώρα που μπήκε στην πολιτική, της στέρησε, με ενδοοικογενειακές ίντριγκες, το δικαίωμα της δεύτερης ευκαιρίας για την ηγεσία για την οποία προετοιμαζόταν επί είκοσι χρόνια.

Την πέταξε από το εσωκομματικό αξίωμα που της άρμοζε, διαβεβαιώνει ότι δεν έχει σχέση μαζί της ούτε με τους εκδότες φίλους της και της έδωσε τη χαριστική βολή: ανακοίνωσε δυο χρόνια νωρίτερα από τις εκλογές ότι δεν θα την κάνει υπουργό, αν γίνει πρωθυπουργός. Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον φωνάξαμε.
Ποιος θα ψηφίσει στην Α΄ Αθήνας κάποια που δεν πρόκειται να γίνει υπουργός; Άρα κινδυνεύει να μην εκλεγεί...