Σκληρή δήλωση για τo νυχτερινό τηλεφώνημα του Σαββάτου - Eπίθεση κατά του πρωθυπουργού

«Σας μίλησα ευθύτατα, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας το Σάββατο στις 22:17 το βράδυ, αποκαλύπτοντας το ονοματεπώνυμό μου, για να ζητήσω ό,τι ήταν αναγκαίο, προς άσκηση του θεμελιώδους δικαιώματος υπεράσπισης της τιμής και της υπόληψής μου και προστασίας της αξίας  μου ως ανθρώπου, όπως αρμόζει σε κράτος δικαίου». Αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων σε μακροσκελή απάντηση του

επιχειρηματία και εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.
 Η αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνετια να βγαινει πλέον εκτός ορίων, καθως ο εφοπλιστής κατηγορεί τον πρωθυπουργό και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για δόλιες ενέργειες και απειλεί ότι θα καταφύγει στα ελληνικά δικαστήρια και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων!
Θυμίζουμε ότι την Κυριακή που μας πέρασε έγινε χαμός όταν ο Δ. Τζανακόπουλος κατήγγειλε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο που του συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης και ο οποίος με τόνο απειλητικό ζήτησε να μάθει τον συντάκτη των ανακοινώσεων του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού με αφορμή non paper του Μαξίμου για δημοσιευμα των Παραπολιτικών (δείτε ΕΔΩ).
Μάλιστα ο Δ. Τζανακόπουλος είχε πει ότι «η Ελλάδα δεν θα γίνει Κολομβία» και πως θα καταθέσει «μήνυση και αγωγή τόσο κατά του κυρίου Μαρινάκη όσο και κατά του κυρίου Κουρτάκη ο οποίος με εκβιαστικά δημοσιεύματα προαναγγέλει με τρόπο που θυμίζει εκβιαστή του χειρίστου είδους δήθεν αποκαλύψεις» (δείτε ΕΔΩ)

Αναλυτικά η δήλωση - απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη: