Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019

Δρυός πεσούσης...

«Αν πέσει η ΔΕΗ, θα πέσει η χώρα»...
Ήθελε να είναι ειλικρινής ο Κωστής Χατζηδάκης, όπως είπε στον Γιώργο Αυτιά και την εκπομπή «Καλημέρα» (ΣΚΑΪ), αλλά παράλληλα δεν ήθελε να τρομοκρατήσει και τον...
κόσμο σε ό,τι αφορά στις αντοχές της ΔΕΗ. 

Επέλεξε, λοιπόν, να στοχοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για την παρακμή της επιχείρησης, παραδέχθηκε ότι αν πέσει η ΔΕΗ, θα πέσει και η χώρα, ενώ εξήγησε ότι δεν αποκλείεται να έχουμε μικρά μπλακ άουτ σε περιόδους με πολλή ζήτηση, όπως για παράδειγμα σε μέρες καύσωνα. Όταν, λογικά, ο Αυτιάς αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να μην τρομοκρατείται ο κόσμος που πληρώνει αλλά ενδέχεται να ζει και στα σκοτάδια, ο υπουργός Ενέργειας το... γύρισε τονίζοντας «δεν είπα ότι δεν έχει μείνει λίθος για λίθο. Έχουμε ένα πλάνο για να σωθεί η μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας και πάμε βήμα-βήμα. Θα πρέπει όμως να πούμε ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση και θα χρειαστεί υπομονή».

Αυτό είναι το δόγμα... ασφάλειας. Με απλά λόγια: Δεν έχουμε καμία ευθύνη, παίζει να σκάσει στα χέρια μας, αλλά αν γίνει θα φταίνε οι προηγούμενοι, παλεύουμε να σωθεί και αν τη σώσουμε θα πάρουμε τη δόξα...Δείτε:
γιά τήν επίσημη καταγεγραμμένη οικονομική κατάσταση τής ΔΕΗ καί  ΕΔΩ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ο υπέρτιτλος γράφτηκε από τή "Νέα Μύκονο"