Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

"Οι ανομολόγητες βλέψεις" τού Άβερελ Ντάλτον : ...

..."πού θά πάει δέν θά πάρω κι εγώ κανένα πόστο; Πού ξέρω καί τή δουλειά...
...πλάκωσε κι ο Γιακουμάτος...
...εκλογαί γάρ...
(σκίτσο Ηλία Μακρή)

Σχετική εικόνα

H σάτιρα τής επικαιρότητας σκιτσαρισμένη από τόν...

Mεγάλη έκθεση έργων τού Leonardo da Vinci στό Λούβρο...

Μουσείο του Λούβρου: Ξεκίνησαν οι κρατήσεις για την έκθεση «Λεονάρντο Ντα Βίντσι»
Τέσσερις μήνες νωρίτερα


Το Μουσείο του Λούβρου δέχεται από σήμερα, τέσσερις μήνες νωρίτερα, κρατήσεις για την εμβληματική έκθεση «Λεονάρντο Ντα Βίντσι» για την 500ή επέτειο θανάτου του μεγάλου ζωγράφου της Αναγέννησης που θα ανοίξει τις πύλες της στις 24 Οκτωβρίου. Καμιά αγορά εισιτηρίων δεν είναι δυνατή στα ταμεία του Μουσείου.
«Λόγω της αναμενόμενης προσέλευσης, η έκθεση θα είναι προσβάσιμη μόνο έπειτα από ηλεκτρονική κράτηση θέσης στο www.ticketlouvre.fr. ώστε να υπάρχει διαθέσιμος χρόνος και να πραγματοποιηθεί πιο άνετα η επίσκεψη. Το σύστημα αυτό εφαρμόζεται για όλους τους επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχουν ελεύθερη ή δωρεάν είσοδο στο Λούβρο», ανακοίνωσε το Μουσείο με...

Η Κριτική του Γιώργου Βέλτσου γιά...


Με τον Τσίπρα τελειώνει και η αυταπάτη μου ότι μπορεί να «ευδοκιμήσει» αριστερή κυβέρνηση στο τροπικό κλίμα της Κίρκης του καπιταλισμού. Και τώρα τον Ελπήνορα δεν τον σώζει η θεά Αθηνά του Δραγασάκη που τον παρακολούθησε.
 Ο πρωθυπουργός δυστυχώς δεν ξεπέρασε τον εαυτό του. Θεώρησε ανάξια λόγου τη διανόηση. Δεν κατάλαβε πως η σκέψη υπάρχει πέραν αλλά και εντεύθεν της πολιτικής. Θεωρώ καθήκον μου να κρίνω. Αλλωστε κάνω κριτική σημαίνει δυσχεραίνω τις εύκολες κινήσεις: τη «μεταστροφή» του, παραδείγματος χάριν.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
από : efsyn.gr