Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Δελτίο Τύπου Δήμου Μυκόνου : ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ
ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ KAI ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Η Δημοτική Αρχή Μυκόνου στηρίζει σταθερά και έμπρακτα τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας των Μυκονιατών.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς με πρόταση του και ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισαν για το έτος 2019 τη μη αναπροσαρμογή των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας των Μυκονιατών.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή...

Δελτίο Τύπου : Ο Δήμος Μυκόνου αύξησε τά επιδόματα τών γιατρών τού Κ.Υ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ
Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΣΤΑ 80.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Η Δημοτική Αρχή Μυκόνου στηρίζει στην πράξη τους ιατρούς του Δημόσιου Κέντρου Υγείας που υπηρετούν στο νησί, αυξάνοντας το κονδύλι που αφορά στο επίδομα στέγασης και διατροφής κατά 30.000 ευρώ, φτάνοντας το συνολικό ποσό των 80.000 ευρώ.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών απεφάνθη ότι η εφημερίδα κατέγραψε την αλήθεια...

Αληθή τα πάντα για τη Μαρέβα...
Το δικαστήριο δικαίωσε το Documento για τις offshore, το πόθεν έσχες, τη διάσταση και το σπίτι στο Παρίσι...

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών που δίκασε την αγωγή της Μαρέβας Μητσοτάκη εναντίον του Documento που αφορούσε τουλάχιστον δέκα δημοσιεύματα, απεφάνθη ότι η εφημερίδα κατέγραψε την αλήθεια χρησιμοποιώντας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.

Η αγωγή αφορούσε δημοσιεύματα στα οποία η εφημερίδα αποκάλυπτε τις σχέσεις της Μαρέβας Μητσοτάκη με offshore εταιρείες, την μη υποβολή πόθεν έσχες αλλά και την βολική διάσταση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που δεν ήταν ανεξάρτητη από την υποβολή πόθεν έσχες...

Aρχηγός ΓΕΕΘΑ : “Εάν ανέβουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε...”

«Αν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε»...
Την κόκκινη γραμμή για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έδωσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης. Αφού εξήγησε πως η ασφάλεια και η ειρήνη στην περιοχή είναι το πρώτο μέλημα όλων και πως αυτή είναι και η επιδίωξη των ΗΠΑ, η απόφαση που ενστερνίζεται και η ελληνική κυβέρνηση για ένα πιθανό θερμό επεισόδιο με την Τουρκία είναι σαφής: 

“Εάν ανέβουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε. Κι αυτή είναι μια κόκκινη γραμμή που την ενστερνίζεται και η κυβέρνηση.” 

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ είπε ακόμη πως...

Έκθεση : «Ελληνικές θάλασσες, ένα φωτογραφικό ταξίδι μέσα στον χρόνο» (καί Μύκονος)

Φωτογραφικό ταξίδι στη θάλασσα του χρόνου
Έκθεση φωτογραφίας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
Πέτρος Καλονάρος - Στη βάρκα, περ.1930 
Η έκθεση «Ελληνικές θάλασσες, ένα φωτογραφικό ταξίδι μέσα στον χρόνο» μέσα από τα φωτογραφικά αρχεία του Μουσείου Μπενάκη, με θέμα την ελληνική θάλασσα, όπως έχει απαθανατιστεί από γνωστούς αλλά και ερασιτέχνες φωτογράφους, στο πέρασμα των αιώνων, φιλοξενείται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στον εκθεσιακό χώρο «Τέχνη & Πολιτισμός» (επίπεδο αφίξεων - έξοδος 1), με ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό, έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Ψηφίστηκε μέ 54 υπέρ και 143 κατά ο Προϋπολογισμός 2019...

Προϋπολογισμός 2019: Πέρασε με 154 "ναι" - Υπερψήφισε ο Σαρίδης Προϋπολογισμός 2018, Βουλή Προϋπολογισμός 2018, Βουλή 

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης υπερψήφισε τον Προϋπολογισμό αυξάνοντας την κυβερνητική πλειοψηφία. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς διευκρίνισε ότι δεν ψηφίζει τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων που δεν περνούν από έλεγχο της Βουλής.

Με 154 ψήφους υπέρ και 143 ψήφους κατά -σε σύνολο 297 βουλευτών- εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του 2019 από την Ολομέλεια της Βουλής μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία. Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης υπερψήφισε τον Προϋπολογισμό, όπως είχε λίγο-πολύ προαναγγείλει στην ομιλία του, αυξάνοντας την κυβερνητική πλειοψηφία...

Ό,τι πείς...

Αφεντικούλι μ’…
Όταν ο σχολιαστής, γίνεται υπάλληλος…

Ο σοβαρός, κατά τα άλλα, πολιτικός σχολιαστής, Παύλος Τσίμας, αναζήτησε το λόγο που ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΙ, δεν έκανε άρση του εμπάργκο. Πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ το ήθελαν, αλλά ξαφνικά υπαναχώρησαν, είπε. Και του είναι δύσκολο, ακόμη και τώρα, να καταλάβει το «γιατί».

Δεν μπορεί να καταλάβει, ο σπουδαίος σχολιαστής, το αυτονόητο: Την δήλωση του αφεντικού του, που χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης.

Πως λοιπόν να μην υπαναχωρήσουν κι αυτοί που ήθελαν να σταματήσει το εμπάργκο. Πώς να αρχίσουν να πηγαίνουν στο ΣΚΑΙ ως «ηθικοί αυτουργοί»;

Από την μια ο σχολιαστής κι από την άλλη, ο υπάλληλος. Και πάνω απ' όλα το αφεντικό...