Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Ο επίσημος απολογισμός ...των πολλαπλών επιθέσεων...


Τα στοιχεία έδωσε ο Γενικός Εισαγγελέας του Παρισιού, Φρανσουά Μολίνς, σε...
συνέντευξη Τύπου.

-129 είναι μέχρι τώρα οι νεκροί.
-352 τραυματίες εκ των οποίων οι 99 σε κρίσιμη κατάσταση.
-Εφτά καμικαζι σκοτώθηκαν στη διάρκεια των επιθέσεων.
-Ένα μαύρο πόλο με τρεις ενόπλους προκάλεσαν τον τρόμο μέσα στο Bataclan, προκαλώντας το θάνατο σε 89 άτομα. 
-Τρεις συντονισμένες ομάδες καμικάζι χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ και ίδιες εκρηκτικές συσκευές.
-Ένας από τους δράστες στο Bataclan είχε ταυτοποιηθεί στο παρελθόν. Γεννήθηκε στη Γαλλία το 1985. Είχε καταδικαστεί 8 φορές αλλά δεν έχει πάει ποτέ φυλακή.

Σημερινή, βραδυνή φωτογραφία τής δημαρχείας τής Μυκόνου πού συμπαρίσταται, συμβολικά, στό δράμα πού περνάει η Γαλλία...

Στο σκοτάδι ...για δεύτερη μέρα, ο Πύργος του Άιφελ...

Στο σκοτάδι...


...για δεύτερη μέρα, ο Πύργος του Άιφελ...
 Την ίδια ώρα που τα κτήρια-σύμβολα  σε πολλά μέρη του κόσμου, φωτίζονται «τρικολόρ», ο Πύργος Άιφελ είναι για 2η μέρα αφώτιστος.
Στο...
σκοτάδι...








«Σκοτάδι» στην Γέφυρα Ριου-Αντιρρίου...


... προς τιμήν της Πόλης του Φωτός...
Ακολουθώντας το παράδειγμα του Πύργου του Άιφελ που έσβησε τον φωτισμό του ως ένδειξη συμμετοχής στο πένθος για τα θύματα της επίθεσης στην γαλλική πρωτεύουσα, η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου θα σβήσει για απόψε τα φώτα της, συμμετέχοντας με...
αυτόν τον τρόπο στην παγκόσμια αλληλεγγύη στα θύματα και τον Γαλλικό λαό.

Όπως σημειώνει με ανακοίνωση της η εταιρία που έχει την εκμετάλλευσή της: «Κατόπιν των γεγονότων της χθεσινής νύχτας στο Παρίσι, η Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» ευθυγραμμίζεται με άλλα σημαντικά εθνικά τοπόσημα, που στέλνουν συμβολικά μηνύματα συμπαράστασης στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ως εκ τούτου δεν θα ενεργοποιηθεί ο διακοσμητικός φωτισμός της απόψε. Το δε γραπτό κεντρικό μήνυμά της μεταδίδεται ήδη μέσω των ηλεκτρονικών της πινάκων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.»

Αποψη: Για το Παρίσι, την συλλογική μας Οκτάνα



Οποιος εχει περπατήσει νύχτα στις ανοιχτές παρισινες λεωφόρους και τις γέφυρες του Σηκουάνα, την ώρα που τα πιτσιρικια παίζουν μουσικές και φλερτάρουν στις όχθες του, αψηφώντας τις παραδοσιακές διαμάχες ("ποιά ειναι πιο ζωντανή, η Ριβ Γκος;"), ξέρει οτι η πόλη αυτη ειναι συνώνυμη του έρωτα και της ζωής.
Καθε στερεότυπο υποχωρεί κι ατονεί μπροστά σε αυτον τον αέναο ύμνο στις αισθήσεις: μουσικές αφρικανικές και σανσον, μυρωδιές μπαγκέτας και φελαφελ, κομψές αρχιτεκτονικές Οσμαν και Ζαχα Χαντιντ, το Ορσε και το Λούβρο και το Μπρανλι κι οι υπέροχες αυτοσχέδιες μόδες στους δρόμους που γίνονται πασαρέλα αληθινής ομορφιάς, συγκινητικης νιότης.

Ολα αυτα βρέθηκαν χθες στο στόχαστρο των δραστών. Κι αυτο δεν αφορά μονο τους κατοίκους της πόλης, αφορά όλους μας, όσους θεωρούμε οτι το Παρισι ειναι η χειροπιαστή ουτοπία μας, ένας τόπος, στον οποίο καποτε μπορούμε κι εμείς να ζήσουμε, εστω για λίγες μερες, ως τουρίστες. Το Παρισι ειναι η Οκτανα μας, "μεταίχμιο της Γης και του Ουρανού".

Το σοκ ειναι μεγαλο και καλυτερα να αποφύγουμε τωρα, τις πρώτες ωρες, όσο αυτη η μητρόπολη πενθεί ακομη νέα παιδια, τις αναλύσεις για το το σημαίνει αυτη η επιθεση και τι συνέπειες θα εχει για την αίσθηση φόβου σε όλη την Ευρωπη, την ενθάρρυνση του Ισλαμικου Κράτους, την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας παντου, την περιστολή των ελευθεριών, την γιγάντωση της ισλαμοφοβίας και την μετεξέλιξη της προσφυγικής κρισης, την άνοδο της Ακροδεξιάς.

Αυτο που προέχει ειναι η συμπαράσταση στους φίλους μας που ζουν στο Παρισι κι αυτήν τη στιγμή ειναι τρομοκρατημένοι κι η προστασία μιας πόλης-σύμβολου ενος συγκεκριμένου, δικού μας εν τελει, τρόπου ζωής.

kathimerini.gr

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στο Παρίσι - Συγκλονιστικό βίντεο από το Μπατακλάν (LIVE)

   

(Προσοχή : υπάρχουν σοκαριστικές εικόνες)

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό στο Παρίσι. Στη δήλωση ανάληψης ευθύνης που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, το Ισλαμικό Κράτος αναφέρει ότι οι επιθέσεις, κατά τις οποίες έχασαν την ζωή τους 127 άνθρωποι και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 180, έγιναν στο όνομα του Αλλάχ από στρατιώτες του Χαλιφάτου. «Οι στρατιώτες του Χαλιφάτου έδωσαν την απάντησή τους σε όλους όσοι κατέστρεψαν τα σπίτια τους, τις ιδιοκτησίες τους», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση. Οι τζιχαντιστές υποστηρίζουν ότι παρακολούθησαν επισταμένως τις τοποθεσίες της επίθεσης που πραγματοποιήθηκαν από μαχητές ζωσμένους με εκρηκτικά και με πολυβόλα στα χέρια. «Οι επιθέσεις στο Παρίσι σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο για να δείξουν ότι η Γαλλία είναι από τους πρώτους μας στόχους όσο συνεχίζει την ίδια πολιτική» συμπληρώνεται στο ίδιο κείμενο. Το Ισλαμικό Κράτος προσθέτει πως οι επιθέσεις ήταν επίσης μια απάντηση στις ύβρεις σε βάρος του Προφήτη του ισλάμ και στις αεροπορικές επιδρομές σε εδάφη που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος.
kathimerini.gr 


Οι προτάσεις της ΚΕΠΟΜ για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων

Όπως έχουμε κατ' επανάληψη τονίσει η διαχείριση των απορριμμάτων από τον Δήμο Μυκόνου τα τελευταία χρόνια δεν ήταν απλά προβληματική αλλά εγκληματική, τις τραγικές συνέπειες της οποίας βιώνουν καθημερινά οι επισκέπτες και οι κάτοικοι του νησιού, συνέπειες που καλείται να διαχειριστεί σε προτεραιότητα η παρούσα δημοτική αρχή. 

 Θεωρούμε ότι είναι ένα από τα μείζονα προβλήματα της Μυκόνου και ως τέτοιο έχει απασχολήσει πολλούς κατοίκους και συλλογικότητες του νησιού εδώ και πολλά χρόνια , ειδικά από το 2009, αλλά και την κίνησή μας από την ίδρυσή της έως σήμερα...
Η συνέχεια στο ιστολόγιο της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Μυκόνου : https://kepom.wordpress.com/2015/11/11/diaxeirisi_apovliton/

Στο έλεος των τρομοκρατών το Παρίσι - νεκροί δύο από τους δράστες στο Μπατακλάν

 REUTERS, AFP, ΑΠΕ-MΠΕ 
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ έκανε λόγο πριν από λίγο για «τρομοκρατικές επιθέσεις χωρίς προηγούμενο» στη Γαλλία το βράδυ της Παρασκευής, ανακοινώνοντας σειρά έκτακτων μέτρων ασφαλείας.
Ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε ότι «κηρύσσεται κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη την επικράτεια» της χώρας και πρόσθεσε ότι ζήτησε «ενισχύσεις από τις ένοπλες δυνάμεις» για να αποτραπούν νέες επιθέσεις, ενώ ξεκαθάρισε πως έδωσε εντολή «να κλείσουν τα σύνορα».
Οι αμερικανικές αρχές θεωρούν ότι οι πολλαπλές επιθέσεις στο Παρίσι συνιστούν συντονισμένες ενέργειες, αναφέρει ανώτερος αξιωματούχος των ΗΠΑ, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters. «Όλα αυτά παραπέμπουν ξεκάθαρα σε οργανωμένες επιθέσεις» διευκρινίζει η ίδια πηγή. Πλήρη ενημέρωση για τις επιθέσεις στο Παρίσι έλαβε ο Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με τον αξιωματούχο του Λευκού Οίκου.
Τουλάχιστον 60 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις αλλεπάλληλες επιθέσεις ενόπλων και τις εκρήξεις σε μια περιοχή κοντά στο στάδιο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Γαλλίας και της Γερμανίας, όπως μεταδίδουν ο τηλεοπτικός σταθμός BFMTV και άλλα γαλλικά ΜΜΕ. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press κάνει λόγο για 35 νεκρούς.
Νωρίτερα το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενη την αστυνομία του Παρισιού, έκανε λόγο για 18 νεκρούς. Τον ίδιο απολογισμό έδωσε ο αντιδήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
Σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC τουλάχιστον 100 όμηροι κρατούνται σε συναυλιακό χώρο στο Μπατακλάν, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη συναυλία ενός καλιφορνέζικου συγκροτήματος της ροκ, του Eagles of Death Metal. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για 100 ομήρους.
Μία ώρα μετά την έναρξη της συναυλίας ένας ή δύο άνθρωποι άρχισαν να πυροβολούν στο χώρο, σύμφωνα με το BFMTV.
Το τηλεοπτικό δίκτυο France 24 μετέδωσε ότι ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος παρακολουθούσε το φιλικό στο Stade de France, απομακρύνθηκε με ασφάλεια. Αυτή την ώρα προεδρεύει σε συνεδρίαση ενός κλιμακίου για την αντιμετώπιση της κρίσης που συνεδριάζει στο υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού Μανουέλ Βαλς.
Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι άκουσε πυρά αυτομάτων καθώς βάδιζε στο δέκατο διαμέρισμα, κοντά στην Πλας ντε λα Ρεπιμπλίκ. Όταν έφθασε μπροστά σε ένα εστιατόριο, είδε σορούς στον δρόμο. «Είδα τρεις σορούς να τοποθετούνται σε σάκους» για πτώματα, ανέφερε ο Φαμπιάν Μπαρόν, φοιτητής.
Στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας των ΗΠΑ ανέφεραν ότι οι επιθέσεις μοιάζουν να ήταν συντονισμένες. «Αυτή μοιάζει σαφώς να είναι μια συντονισμένη σειρά επιθέσεων», ανέφερε ένα πρόσωπο ενήμερο για τις εν εξελίξει αποτιμήσεις της κατάστασης που κάνουν στελέχη των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών. Δεν υπήρξε καμιά προειδοποίηση περί απειλής για επιθέσεις στο Παρίσι, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών.
  Για μια «εξωφρενική προσπάθεια να τρομοκρατηθούν αθώοι πολίτες» έκανε λόγο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα πριν από λίγο, αναφερόμενος στις επιθέσεις που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι.
Ο Ομπάμα δήλωσε ότι η κυβέρνησή του θα σταθεί στο πλευρό της Γαλλίας στον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού, δεσμευόμενος ότι η χώρα του θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να «προσαχθούν αυτοί οι τρομοκράτες ενώπιον της δικαιοσύνης».
Ο Μπαράκ Ομπάμα διευκρίνισε ότι δεν έχει ακόμη συνομιλήσει με τον Γάλλο ομόλογό του Φρανσουά Ολάντ. Οι επιθέσεις στο Παρίσι αποτελούν πλήγμα εναντίον «όλης της ανθρωπότητας και των οικουμενικών μας αξιών», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος. Ο ίδιος σημείωσε ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για να διατυπωθεί οποιαδήποτε εικασία για το ποιος διέπραξε τις επιθέσεις στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.
 kathimerini.gr

Λουτρό αίματος στο Παρίσι από τρομοκρατικά χτυπήματα


REUTERS, AFP, ΑΠΕ-MΠΕ
Οι αμερικανικές αρχές θεωρούν ότι οι πολλαπλές επιθέσεις στο Παρίσι συνιστούν συντονισμένες ενέργειες, αναφέρει ανώτερος αξιωματούχος των ΗΠΑ, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters. «Όλα αυτά παραπέμπουν ξεκάθαρα σε οργανωμένες επιθέσεις» διευκρινίζει η ίδια πηγή. Πλήρη ενημέρωση για τις επιθέσεις στο Παρίσι έλαβε ο Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με τον αξιωματούχο του Λευκού Οίκου.
Τουλάχιστον 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις αλλεπάλληλες επιθέσεις ενόπλων και τις εκρήξεις σε μια περιοχή κοντά στο στάδιο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Γαλλίας και της Γερμανίας, όπως μεταδίδουν ο τηλεοπτικός σταθμός BFMTV και άλλα γαλλικά ΜΜΕ. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press κάνει λόγο για 35 νεκρούς.
Νωρίτερα το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενη την αστυνομία του Παρισιού, έκανε λόγο για 18 νεκρούς. Τον ίδιο απολογισμό έδωσε ο αντιδήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
Σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC τουλάχιστον 60 όμηροι κρατούνται σε συναυλιακό χώρο στο Μπατακλάν, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη συναυλία ενός καλιφορνέζικου συγκροτήματος της ροκ, του Eagles of Death Metal. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για 100 ομήρους.
Μία ώρα μετά την έναρξη της συναυλίας ένας ή δύο άνθρωποι άρχισαν να πυροβολούν στο χώρο, σύμφωνα με το BFMTV.
Το τηλεοπτικό δίκτυο France 24 μετέδωσε ότι ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος παρακολουθούσε το φιλικό στο Stade de France, απομακρύνθηκε με ασφάλεια. Αυτή την ώρα προεδρεύει σε συνεδρίαση ενός κλιμακίου για την αντιμετώπιση της κρίσης που συνεδριάζει στο υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού Μανουέλ Βαλς.
Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι άκουσε πυρά αυτομάτων καθώς βάδιζε στο δέκατο διαμέρισμα, κοντά στην Πλας ντε λα Ρεπιμπλίκ. Όταν έφθασε μπροστά σε ένα εστιατόριο, είδε σορούς στον δρόμο. «Είδα τρεις σορούς να τοποθετούνται σε σάκους» για πτώματα, ανέφερε ο Φαμπιάν Μπαρόν, φοιτητής.
Στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας των ΗΠΑ ανέφεραν ότι οι επιθέσεις μοιάζουν να ήταν συντονισμένες. «Αυτή μοιάζει σαφώς να είναι μια συντονισμένη σειρά επιθέσεων», ανέφερε ένα πρόσωπο ενήμερο για τις εν εξελίξει αποτιμήσεις της κατάστασης που κάνουν στελέχη των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών. Δεν υπήρξε καμιά προειδοποίηση περί απειλής για επιθέσεις στο Παρίσι, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα «ενημερώθηκε» για τις επιθέσεις, σύμφωνα με το Λευκό Οίκο. Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε «σοκαρισμένος» για τις επιθέσεις και προσέφερε τη βοήθειά του.
kathimerini.gr

Γαλλία: Τουλάχιστον 60 νεκροί και 100 όμηροι από πολλαπλές επιθέσεις στο Παρίσι

REUTERS
Πολλαπλές επιθέσεις στο κεντρικό Παρίσι με τουλάχιστον 60 νεκρούς με το τηλεοπτικό δίκτυο BMF
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε εκρήξεις στην περιοχή του σταδίου Stade de France, που πραγματοπείται το φιλικό αγώνα μεταξύ της Γαλλίας και της Γερμανίας και 15 σκοτώθηκαν στο συναυλιακό χώρο Bataclan, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη κατάσταση ομηρίας και σύμφωνα με το BBC, είναι περίπου 100 άτομα όμηροι.
Ερωτηθείς λίγο μετά 23:30, η έδρα της αστυνομίας έκανε αναφορά για τουλάχιστον τρεις επεισόδια με πυροβολισμούς, - πιθανόν και τέσσερα - μαζί με τον τομέα Bataclan (ενδέκατο διαμέρισμα) και Σαρόν (11ο διαμέρισμα)."
Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και επτά τραυματίστηκαν σε εστιατόριο μετά από ανταλλαγή πυρών.
Όπως ανέφεραν πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων αρκετοί πυροβολισμοί ακούστηκαν στο κέντρο του Παρισιού και εκρήξεις στην περιοχή κοντά στο ποδοσφαιρικό στάδιο, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα των εθνικών ομάδων Γαλλίας Γερμανίας. Ομάδες διάσωσης απεστάλησαν στα σημεία της επίθεσης. Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ μετέβη στο υπουργείο Εσωτερικών "για να προβεί σε απολογισμό της κατάστασης", ανέφερε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
kathimerini.gr 

Οι ειδήσεις που αξίζει να διαβάσετε σήμερα

Σε Τίτλους

tvxs.gr | 13 Νοε. 2015
1. Η τελική μάχη για τους πλειστηριασμούς και τα κόκκινα δάνεια. Με ανοιχτά μέτωπα ακόμη τα τελικά εισοδηματικά κριτήρια για την προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς, τον ρόλο των distress funds στα επιχειρηματικά δάνεια και την διαχείριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την Εφορία, έχει ξεκινήσει ο τελικός γύρος της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές πριν από την καθοριστική συνεδρίαση του EuroWorkingGroup. Η συνεδρίαση του EWG που θα εγκρίνει την εκταμίευση της δόσης των 2 δις και των 10 δις για τις τράπεζες θα γίνει, σύμφωνα με κοινοτικές πηγές, είτε την Κυριακή είτε, το αργότερο, τη Δευτέρα και, ως εκ τούτου τα χρονικά περιθώρια είναι άκρως περιορισμένα.
3. Διπλή παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την υπόθεση Πανούση διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη. Η μία έρευνα θα αφορά στις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση για απειλές κατά της ζωής του και σχέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες, και η δεύτερη τη μήνυση που ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας άσκησαν κατά παντός υπευθύνου για τη διαρροή απορρήτων κρατικών εγγράφων.
4. Πολιτική συναλλαγή Βορίδη - Τζιτζικώστα καταγγέλλει ο Αδωνις. Σχίσμα στο σκληρό άκρο της ΝΔ και μετωπική σύγκρουση στο - πάλαι ποτέ - γαλάζιο μπλοκ του ΛΑΟΣ προκαλεί η δήλωση συστράτευσης του Μάκη Βορίδη με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Είναι μια απόφαση που πυροδότησε σενάρια για αυτόματη ανάδειξη του Μάκη Βορίδη σε αντιπρόεδρο και κοινοβουλευτικό «πορτ παρόλ» του Απόστολου Τζιτζικώστα σε περίπτωση που ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ την άλλη Κυριακή - ταυτόχρονα, όμως, προκάλεσε στην σκληρή επίθεση του Αδωνι Γεωργιάδη στον πρώην «σύντροφό» με βαριές καταγγελίες για «πολιτικές συναλλαγές». Διαβάστε επίσης: Δημοσκόπηση: Πρώτος ο Μεϊμαράκης, καταλληλότερος ο Τζιτζικώστας
5. Οι τρεις αλλαγές που έρχονται στα τέλη κυκλοφορίας. Διαβάστε αναλυτικά τις τελευταίες πληροφορίες για τα τέλη κυκλοφορίας. Η τελική απόφαση αναμένεται το αργότερο τη Δευτέρα.
6. Στην αστυνομία εμφανίστηκαν τα δύο άτομα που εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου, την προηγούμενη εβδομάδα σε διαδήλωση Ποντίων. Πρόκειται για τον άντρα με το τζόκεϊ που...