Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Πάλι "τά 'κανε ρόϊδο", ο Κυριάκος : Βάφτισε τά "Ροδάκινα Νάουσας" σέ...

Ροδάκινα Μακεδονίας...
... copy-paste από TA NEA...
Επτά αλήθειες κατέθεσε το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Επτά αλήθειες που τράνταξαν συθέμελα το...
προδοτικό οικοδόμημα της συμφωνίας των Πρεσπών. Επτά αλήθειες που αντανακλούν στα πραγματικά και καίρια προβλήματα που θα φέρει το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας στους κατοίκους και στους επιχειρηματίες της καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αυτός που είδε πως πίσω από τα ψιλά γράμματα της συμφωνίας κρύβεται ο διάβολος των εμπορικών σημάτων...

Η εσωκομματική "ενίσχυση" τού Αντ. Σαμαρά...

Ο Αντώνης Σαμαράς "πόλος εξουσίας" και μετά τις κάλπες Ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς
Η εκλογή 10-15 προσκείμενων βουλευτών στον πρώην πρωθυπουργό θα του επιτρέπει ακόμα και σε περίπτωση αυτοδυναμίας της ΝΔ να ελέγχει τις εξελίξεις. Η “χαλαρή” δήλωση του Κώστα Καραμανλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών, εκτιμάται πως “σπρώχνει” ξανά τον Κυριάκο Μητσοτάκη (αδιαμφισβήτητο ηγέτη του χώρου) προς τον Αντ. Σαμαρά.
Μόνο απαρατήρητο δεν πρέπει να περάσει το ποστάρισμα της φωτογραφίας του Αντώνη Σαμαρά με τον Μάκη Βορίδη, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Κώστα Καραγκούνη, μετά την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Όπως απαρατήρητη δεν πρέπει να περάσει και η κινητοποίηση μέρους της “γαλάζιας” Κοινοβουλευτικής ομάδας για την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, που έδειξε και την ισχύ που εξακολουθεί να διατηρεί σε αυτή ο Αντ. Σαμαράς.
Στελέχη της ΝΔ εκτιμούν πως...

Πρώτο τό Ισραήλ μετονόμασε την πΓΔΜ από «Μακεδονία» σε «Βόρεια Μακεδονία»...

Οι επόμενοι σταθμοί της συμφωνίας των Πρεσπών...
Και το όνομα αυτής «Βόρεια Μακεδονία»: Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ μπορεί να έγινε ήδη ο πρώτος επίσημος φορέας διεθνώς που μετονόμασε την πΓΔΜ από «Μακεδονία» σε «Βόρεια Μακεδονία», η οριστική και συνολική ισχύς όμως της νέας ονομασίας για την γειτονική χώρα απαιτεί ακόμη κάποια βήματα κι ένα μικρό χρονικό διάστημα.