Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος...

για την προμήθεια των Σινούκ επί υπουργίας Τσοχατζόπουλου...

Νέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για υπόθεση εξοπλιστικών προγραμμάτων ασκήθηκε, μετά από παραγγελία της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη. Η δικογραφία αφορά τη σύμβαση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων που είχε υπογραφεί το 1998, επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου, μετά την προμήθεια έξι ελικοπτέρων τύπου Σινούκ, την κατασκευάστρια εταιρία των οποίων αντιπροσώπευε ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος.

Η δίωξη περιλαμβάνει τα αδικήματα της απιστίας, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και της ηθικής αυτουργίας στο αδίκημα αυτό. Οι κατηγορίες αποδίδονται, ανά περίπτωση, σε βάρος του πρώην γενικού διευθυντή Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Σμπώκου, του πρώην αναπληρωτή διευθυντή Εξοπλισμών, Αντώνη Κάντα και κατά των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας SΟΝΑΚ, που είχε αναλάβει τα αντισταθμιστικά, Θωμά  Λιακουνάκου και Ηλία Αρκουμανέα.

Με απόφαση της Εισαγγελίας, η δικογραφία διαβιβάζεται στη Βουλή για τον πρώην υπουργό, ενώ για τα μη πολιτικά πρόσωπα, ο φάκελος διαβιβάστηκε στην ανακρίτρια κατά διαφθοράς, Ηλιάνα Ζαμανίκα, που θα διενεργήσει την κύρια έρευνα.

Η σύμβαση είχε υπογραφεί τον Απρίλιο του 1998 και η ζημία που φέρεται να προκλήθηκε στο ελληνικό Δημόσιο από τη μη εκτέλεση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων, ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ...


left.gr

Οι δικαστές του ΣτΕ εξηγούν γιατί έλαβαν την απόφαση για παραγραφή των φορολογικών υποθέσεων

«Η αστοιχείωτη κριτική προσφέρει κακή υπηρεσία στον τόπο και τους πολίτες»

Οι δικαστές του ΣτΕ εξηγούν γιατί έλαβαν την απόφαση για παραγραφή των φορολογικών υποθέσεων

29/06/2017
Σκληρή απάντηση στα σχόλια που προκλήθηκαν με αφορμή την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορά στην παραγραφή του δικαιώματος του Δημοσίου για επιβολή φόρων και άλλων οικονομικών βαρών έδωσε η Ένωση Δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση «χωρίς διάθεση απολογίας» η Ένωση διευκρινίζει ότι το «Δικαστήριο, συνεπές προς την προγενέστερη νομολογία του και ομοφώνως, ακολούθησε τις γενικές αρχές και τους κανόνες, οι οποίοι ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο θέμα αυτό και αποτυπώνονται στη νομολογία τόσο του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου».
Μάλιστα, οι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί απαντώντας στις μαντινάδες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στις οποίες, με αφορμή την επίμαχη απόφαση, μιλά για Δικαιοσύνη που δεν είναι τυφλή αλλά «η προστασία του κάθε νταβατζή» και για δικαστές που κάνουν «λάστιχο» το Σύνταγμα αναφέρουν με νόημα πως «Κρατικοί λειτουργοί και δημόσια πρόσωπα που ασκούν κριτική σε δικαστικές αποφάσεις επιβάλλεται να έχουν υποτυπώδη, έστω, γνώση των εξελίξεων στον νομικό πολιτισμό» υπογραμμίζοντας πως «η αστοιχείωτη κριτική προσφέρει κακή υπηρεσία στον τόπο και τους πολίτες.» .
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Θωρηκτό Ποτέμκιν καταπλέει στο Ηρώδειο με συνοδεία από την Κ.Ο.Α.

Το αριστούργημα του Σεργκέι Αϊζενστάιν θα προβληθεί με συνοδεία ζωντανής μουσικής από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό την διεύθυνση του γερμανού αρχιμουσικού Γενς Τρέστερ
Ένα από τα κορυφαία έργα της παγκόσμιας κινηματογραφίας που ενέπνευσε δεκάδες μεταγενέστερους σκηνοθέτες και αποτέλεσε αντικείμενο μελέτης διαχρονικά, κυρίως λόγω των επαναστατικών αλλαγών που επέφερε στην τέχνη του μοντάζ, το θρυλικό «Θωρηκτό Ποτέμκιν» του Σεργκέι Αϊζενστάιν (1898-1948) καταπλέει στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού την Παρασκευή 5 Ιουλίου. Η ταινία θα προβληθεί με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Γερμανού αρχιμουσικού Γενς Τρέστερ (Jens Troester). Η μουσική που επιλέχτηκε για την προβολή είναι η εκδοχή που παρουσιάστηκε το  1976 στη Μόσχα, με αποσπάσματα από πέντε συμφωνίες (4,5,8, 10 και 11) του Σοστακόβιτς που «συμπορεύονται» με τη συγκλονιστική 65λεπτη κινηματογραφική αφήγηση.
Η ιστορία του πραγματικού Θωρηκτού Ποτέμκιν
Στις 27 Ιουνίου του 1905 οι ναύτες του θωρηκτού το οποίο έφερε
την ονομασία «Πρίγκιπας Ποτέμκιν της Ταυρίδας», είχε καθελκυστεί επτά χρόνια νωρίτερα και, ως μέρος του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, θεωρούνταν το πλέον σύγχρονο και δυνατό πολεμικό πλοίο της κατηγορίας του, εξεγέρθηκαν εναντίον των αξιωματικών. Αφορμή στάθηκε το χαλασμένο κρέας του συσσιτίου που οι ναύτες αρνήθηκαν να το φάνε και παραπονέθηκαν στους ανωτέρους τους, με αποτέλεσμα την εν ψυχρώ εκτέλεση του εκπροσώπου τους Γκριγκόρι Βακουλίντσουκ από τον αξιωματικό Ιππόλυτο Γκιλιαρόβσκι, την οργή των ναυτών και την εξέγερσή τους..  Όταν το πλοίο πέρασε στην κατοχή τους, οι ναύτες οργάνωσαν μία επιτροπή, με επικεφαλής τον Αφανάσι Ματουσένκο και αποφάσισαν να πλεύσουν προς την Οδησσό όπου είχε ξεκινήσει γενική απεργία. Στην Οδησσό πια η κηδεία του Βακουλίντσουκ εξελίχθηκε σε πολιτική διαμαρτυρία, την οποία προσπάθησε να καταπνίξει ο στρατός. Το θωρηκτό κυνηγημένο απέπλευσε για λιμάνια της Ρουμανίας και της Κριμαίας όπου όμως τους αρνήθηκαν τον ελλιμενισμό τους. Τελικώς χωρίς φαγητό και νερό οι ναύτες του Ποτέμκιν αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην Κονστάντσα, όπου οι Ρουμάνοι δέχτηκαν να τους προσφέρουν άσυλο και προμήθειες, με την προϋπόθεση να εγκαταλείψουν το θωρηκτό. Έτσι οι ναύτες παρέδωσαν το Ποτέμκιν, το οποίο πέρασε πάλι στα χέρια του ρωσικού ναυτικού.... Η ανταρσία ωστόσο θεωρήθηκε «προάγγελος» της Οκτωβριανής Επανάστασης (1917) και έτσι την είχε αντιμετωπίσει και ο Βλαντιμίρ Λένιν δηλώνοντας ότι το «Ποτέμκιν» έμεινε «ένα ανίκητο έδαφος της επανάστασης και, όποια και αν ήταν η τύχη του, έχουμε μπροστά μας ένα αναμφισβήτητο και σημαντικότατο γεγονός: την απόπειρα σχηματισμού ενός πυρήνα επαναστατικού στρατού».

 
Γιά νά δείτε πώς έχει...

Η ιστορία της ταινίας «Το Θωρηκτό Ποτέμκιν»
καθώς καί ολόκληρο τό άρθρο τού Newpost.gr πιέστε :  ΕΔΩ

Παπαδημούλης: Η ΝΔ επιδιώκει αποσταθεροποίηση...

Παπαδημούλης: Η ΝΔ επιδιώκει αποσταθεροποίησηΟ Δημήτρης Παπαδημούλης, με ανάρτησή του στο twitter, κατηγορεί ότι επιδιώκει την αποσταθεροποίηση για να πλήξει την ανάκαμψη της χώρας.

«Η ΝΔ επιδιώκει αποσταθεροποίηση για να πλήξει την ανάκαμψη της χώρας και την οριστική έξοδο από τα μνημόνια που μας έβαλε. Θα αποτύχει κ πάλι!» αναφέρει, συγκεκριμένα, στο σχόλιο του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου...

Capture 

newsbeast.gr

Αρχίζει η αποκομιδή των σκουπιδιών ανά τήν Ελλάδα...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Λήγει η απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Ιούνιος, 2017 - 17:11 | Στην Κατηγορία:


Τις επόμενες ώρες θα αρχίσει κανονικά η αποκομιδή των σκουπιδιών

Να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στους δήμους.

Η απόφαση ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ- ΟΤΑ.

Τις επόμενες ώρες θα αρχίσει κανονικά η αποκομιδή των σκουπιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο και πορεία από την πλατεία Καραϊσκάκη προς τη Βουλή.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας. 
alfavita.gr

Τό ...εντός επικαιρότητας σκίτσο...

                                                   ...τού Αρκά

Τά ...οράματα τής Φώφης Γεννηματά...!

Φώφη Γεννηματά: Φτερό στον άνεμο…
Του Γ. Λακόπουλου
Πες μου ποιοι σε επαινούν να σου πως ποιος είσαι. Μετά θα σου πω και τι σε περιμένει. Ισχύει για τη Φώφη Γεννηματά που έγινε ξαφνικά η αγαπημένη των πιο σκληρών υποστηρικτών του Μητσοτάκη.
Τυχαίο; Καθόλου. Η κυρία διαβάζει τις εξελίξεις με τα γυαλιά όσων έχουν πάρει εργολαβία την εξόντωση του Τσίπρα  -έργο όχι και πολύ δύσκολο με τον  συνεταίρο που έχει εδώ που τα λέμε-  και την παλινόρθωση της οικογένειας Μητσοτάκη -που τους βολεύει.  Άλλωστε, αν πάει κάτι στραβά, έχουν λύση: Την εφάρμοσαν με το σκληροτράχηλο πατέρα, στον γιο θα δυσκολευτούν;
Αυτά τα γυαλιά προφανώς δεν επέτρεψαν στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ  τις τελευταίες ημέρες να διακρίνει δυο ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, να τις αρπάξει και να γράψει ιστορία.
Η μια ευκαιρία ήταν το σωσίβιο που της έριξε ο Γιάννης Πανούσης: νέο και καθαρό  ΠΑΣΟΚ με ανάδειξη ηγεσίας εξ αρχής και προοπτική συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, που αλλάζει.
Η δεύτερη ήταν το ναυαγοσωστικό που της έστειλε προσωπικά ο Τσίπρας με την πρόσκληση: έλα να σχηματίσουμε ισχυρή προοδευτική παράταξη.  Η λογική απάντηση ενός πολιτικού που «ακούει το χλιμίντρισμα των αλόγων της Ιστορίας» θα ήταν: διώξε τον Καμμένο και έρχομαι.  Αλλά αντί γι’ αυτό η Φώφη βγήκε στα κεραμίδια.
*************************************************************************  Ποιο συνέδριο; Για μια απλή συνάθροιση πρώην αξιωματούχων του ΠΑΣΟΚ, συν κάτι παρατρεχάμενους, πρόκειται. Και όποιος θέλει μπορεί να στοιχηματίσει από τώρα ότι στο δρόμο που οδηγούνται τα πράγματα με αυτό το «συνέδριο», δυο πράγματα  μπορούν να  συμβούν: ή δεν θα βγάλει τίποτε, ή θα βγάλει τη Φώφη από το κάδρο.
*************************************************************************
Είναι απίστευτο. Ο επικεφαλής του μεγαλύτερου αντιδεξιού κόμματος και ένας πολιτικός ευρύτερης αποδοχής -χωρίς καμιά συνεννόηση μεταξύ τους-  της πρότειναν  μια στρατηγική για το μέλλον και αυτή κάνει «συνέδρια» με τον Πετσάλνικο , τον Πρωτόπαππα και κάποιον… Πόντα!
Μετά την ενθουσιώδη υποδοχή που της επιφύλαξε το σύστημα Μητσοτάκη, δεν  αποκλείεται όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη της να  καμαρώνει για τη «φοβερή» απάντηση που έδωσε  στον  Τσίπρα: Δεν υπάρχουν κοινοί τόποι μεταξύ μας.
Τουλάχιστον ανιστόρητο. Ενδεχομένως ανάμεσα στην ίδια και την Αριστερά δεν υπάρχουν. Αλλά υπάρχουν- ιστορικά, ιδεολογικά και πολιτικά – αναμεσά  στο ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ και  έγιναν περισσότεροι μετά το τρίτο Μνημόνιο, που υπέγραψαν μαζί.
Τα δυο κόμματα – με το κόμμα του  Τσίπρα σήμερα μεγαλύτερο, άρα και τον ίδιο με βαρύνοντα λόγο όπως είπε στο ΑΠΕ ο  Πανούσης- συνθέτουν την ευρύτερη Δημοκρατική Παράταξη, έτσι όπως την όρισε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Προφανώς  αυτό δεν  μπορεί να αλλάξει ούτε με την  πολυλογία του Βενιζέλου, ούτε με τις  σοφιστείες «σήμερα δεν υπάρχουν Δεξιά και Αριστερά» της Διαμαντοπούλου.
Σε άλλες εποχές και με άλλες ηγεσίες  διατυπώνονταν συχνά τέτοιες προτάσεις- ειδικά μεταξύ Α. Παπανδρέου, Κύρκου και Φλωράκη. Συνήθως δεν είχαν αποτέλεσμα. Αλλά ούτε το ΠΑΣΟΚ, δεν κατέφυγε ποτέ στη «δεξιά» ρητορική της  Γεννηματά- ούτε φυσικά η παραδοσιακή Αριστερά, όταν ήταν αυτή ο αποδέκτης των προτάσεων. Προφανώς η Φώφη δεν ξέρει τίνος κόμματος είναι πρόεδρος...

Συνεχίζεται η βελτίωση τών δεικτών των ελληνικών κρατικών ομολόγων, τών spreads κλπ. στίς διεθνείς αγορές...

Νέα βελτίωση σε ομόλογα και spreads


FOSPHOTOS /Panayiotis Tzamaros
Νέα βελτίωση εμφανίζουν οι αποδόσεις των ελληνικών κρατικών ομολόγων, προσεγγίζοντας εκ νέου τo χαμηλότερο επίπεδο από το 2009.

Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα (12.47), η απόδοση του 10ετούς ομολόγου υποχωρεί κατά 4,7 μονάδες βάσης στο 5,460% και η απόδοση του 2ετούς ομολόγου περιορίζεται κατά 18,4 μονάδες βάσης στο 4,085%.

Τη Δευτέρα, η απόδοση του 2ετούς ομολόγου είχε διολισθήσει ακόμη και κάτω του τεχνικού ορίου του 4%, με την αγορά των ελληνικών ομολόγων να καταγράφει την καλύτερη επίδοση των τελευταίων οκτώ ετών.
Στο μεταξύ, τα spreads -δηλαδή η απόκλιση της απόδοσης των 10ετών ομολόγων της Ελλάδας και της Γερμανίας- καταγράφουν πτώση 6 μονάδων βάσης, καθώς διαμορφώνονται στις 505,3 μονάδες βάσης έναντι 511 μονάδων βάσης την Τετάρτη.
H βελτίωση των ομολόγων φέρεται να αποδίδεται στις σημερινές δηλώσεις του Κλάους Ρέγκλινγκ περί πιθανής επιστροφής της χώρας στις αγορές, ακόμη και εντός του 2017.
Την ίδια ώρα, στην ευρω-περιφέρεια, η απόδοση του 10ετούς ομολόγου της Πορτογαλίας αυξάνεται κατά 2,5 μ.β., της Ισπανίας κατά 5,0 μ.β., της Ιταλίας κατά 4,7 μ.β. και της Γαλλίας κατά 3,7 μ.β.


Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 12:55

Καύσωνας : Σέ δοκιμασία ΚΑΙ τό ηλεκτρικό σύστημα τής χώρας

Φόβοι για μπλακ άουτ εν μέσω καύσωνα...
Δοκιμάζεται το ηλεκτρικό σύστημα της χώρας που από χθες βρίσκεται αντιμέτωπο με το πρώτο καλοκαιρινό crash test, λόγω της κατακόρυφης αύξησης της ζήτησης για την αδιάλειπτη χρήση των κλιματιστικών.

Η κατάσταση παρότι κρίνεται αντιμετωπίσιμη δεν παύει να είναι κρίσιμη καθώς η πρόβλεψη για τη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας σήμερα και αύριο είναι 9.500 ΜW, όχι μακριά από τα ακραία για φέτος σενάρια βραδινής αιχμής που ανέρχονται στα 9.500 ΜW. 

Εως και χθες η κατανάλωση ρεύματος ήταν σε συνήθη επίπεδα, με την πρόβλεψη του ΑΔΜΗΕ να κάνει λόγο για 7.950 ΜW στις 10 το βράδυ, έναντι 7.850 ΜW την Τρίτη. Δεν έλειψαν ωστόσο κάποια μεμονωμένα περιστατικά βλαβών, με χαρακτηριστικότερο την τρίωρη διακοπή ρεύματος στο Παλαιό Φάληρο. 

Από σήμερα όμως οπότε οι θερμοκρασίες θα ανέβουν και τα κλιματιστικά θα πάρουν φωτιά, το σύστημα θα αρχίσει να δοκιμάζει τις αντοχές του. Το στοίχημα για τους αρμόδιους φορείς είναι να μη φτάσει η κατάσταση στο παρά λίγο μπλακάουτ όπως τον περασμένο χειμώνα. Και τότε η ζήτηση είχε φτάσει τα...

Διεθνείς επενδυτές: Αναμονή για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές

Βloomberg: Εν αναμονή της εξόδου στις αγορές οι επενδυτές...
Την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές αναμένουν οι διεθνείς επενδυτές, οι οποίοι εμφανίζουν έντονο ενδιαφέρον για την αγορά των ελληνικών ομολόγων.

«Εάν η Ελλάδα επιστρέψει στις αγορές φέτος, εμείς θα είμαστε ένας εκ των αγοραστών» δηλώνει ο Μαρκ Ντόουντινγκ, στέλεχος της BlueBay Asset Management, μιλώντας στο πρακτορείο Bloomberg.

«Έχουμε διαμορφώσει την άποψη ότι οι δανειστές εξακολουθούν να θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα» σπεύδει να προσθέσει, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η χώρα θα επιστρέψει στις αγορές στο β’ εξάμηνο του 2017.

Το πρακτορείο Bloomberg διαπιστώνει μία αλλαγή του επενδυτικού κλίματος απέναντι στην Ελλάδα, η οποία αντανακλάται στη μείωση των ελληνικών αποδόσεων στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2009.
Επιπλέον, σημαντικό ρόλο στη βελτίωση του κλίματος διαδραμάτισε και η συμφωνία για την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης, παρά την αναβολή της συζήτησης για τα μεσοπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.

«Η συμφωνία του Eurogroup, η προοπτική του QE, η ελάφρυνση του χρέους και το διεθνές περιβάλλον, μας προτρέπουν να αγοράσουμε ελληνικά ομόλογα» τονίζει από την πλευρά του, ο Μαρκ Νας, επικεφαλής της Old Mutual Global Investor... naftemporiki.gr

Οργασμός μυστικών πολιτικό-επιχειρηματικών συναντήσεων...

…με επίκεντρο τα ΜΜΕ και όχι μόνο

Δύο συναντήσεις υψηλού πολιτικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος με αντικείμενο τα ΜΜΕ έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 24ωρα… Η μία ήταν μεικτή, δηλαδή μεταξύ κορυφαίου πολιτικού παράγοντα και επιχειρηματία και η δεύτερη μεταξύ δύο μεγαλό-καναλαρχών.

Αναμφισβήτητα και οι δυο είναι σημαντικές, αλλά όπως είναι αυτονόητο η πρώτη συγκεντρώνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον εξαιτίας της σύνθεσής της. Δεδομένου ότι τα πρόσωπα που συμμετείχαν, εκτός του θεσμικού τους βάρους, επιπλέον το τελευταίο διάστημα μονοπωλούν τα φώτα της δημοσιότητας. Το περιεχόμενο της συζήτησης δεν έγινε γνωστό… Η στιγμή όμως που πραγματοποιήθηκε το ραντεβού και τα πρόσωπα που συμμετείχαν, σε συνδυασμό με τις πολιτικές και μιντιακές εξελίξεις, εύκολα εικάζει κανείς ποιο μπορεί να ήταν το αντικείμενο της συζήτησης!
Επειδή λοιπόν στο παρασκήνιο όλο αυτό το διάστημα υπάρχει οργασμός επαφών και συζητήσεων… εκ των οποίων ελάχιστες αποκαλύπτονται, όπως κατ’ εξαίρεση συνέβη με τις δυο παραπάνω… είναι συνετό να αποφεύγονται οι βεβαιότητες για το τι θα γίνει στο ένα ή στο άλλο ανοιχτό μέτωπο.

Κι αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι η εικόνα του προσκηνίου δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα του παρασκηνίου!

Συναντώνται και συζητούν ή σε άλλες περιπτώσεις μπορεί και να συμφωνούν ακόμη και πρόσωπα για τα οποία η κοινή γνώμη θεωρεί βέβαιο, εξαιτίας της δημόσιας εικόνας τους, ότι δεν ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα!

Για παράδειγμα η μία από τις δύο παραπάνω συναντήσεις και συγκεκριμένα η πρώτη εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία! Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον… Αφού όταν συζητούν πολιτικοί και επιχειρηματίες ο αριθμός των ανθρώπων που επηρεάζονται από τις αποφάσεις ή τις συμφωνίες τους ανεβαίνει κατακόρυφα!...

enimerosi24.gr