Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Στό Columbia University κάνανε “Φύλλο και φτερό” τόν Αδώνιδα...

Ο Μπουμπούκος και οι μάστερ των fake news...
Κολούμπια: «Για σχεδόν 20 χρόνια πουλούσε ψευτο-επιστημονικά, εθνικιστικά βιβλία για την ελληνική ιστορία»...

Φύλλο και φτερό κάνει τον Άδωνη Γεωργιάδη άρθρο της ηλεκτρονικής έκδοσης του Πανεπιστημίου Κολούμπια, χαρακτηρίζοντας τον αρχηγό της σκληρής δεξιάς φράξιας της ΝΔ, που χρησιμοποιεί κατά κόρον τα fake news και έχει ως συνεργάτες γνωστούς δημοσιογράφους του χώρου.

Αποκορύφωμα κατά τους αρθρογράφους οι περίφημες δήθεν διακοπές του πρωθυπουργού στις Μαλδίβες, που ξεκίνησαν από τον γνωστό και μη εξαιρετέο Γιώργο Τράγκα.

Το άρθρο κάνει λόγο και για άλλους δημοσιογράφους που στηρίζουν τον αντιπρόεδρο της ΝΔ όπως ο Άρης Πορτοσάλτε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο Αντώνης Πανούτσος και ο Γιάννης Λοβέρδος. Αναφορά κάνει και για τον Γιώργο Αυτιά που φλέρταρε με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Όλοι αυτοί, όπως γράφει αντί να εστιάσουν σε σοβαρή κριτική, καταφεύγουν σε επιθέσεις και Fake news εναντίον της κυβέρνησης...

Διαβάστε ολόκληρο το πρωτότυπο άρθρο εδώ.καί εδώ:
 Oλόκληρο το  άρθρο της ηλεκτρονικής έκδοσης του Πανεπιστημίου Κολούμπια

Γιατί λέμε: «Μαύρο δαγκωτό»...

Πώς προήλθε το «μαύρο δαγκωτό»...
«Θα του ρίξω μαύρο δαγκωτό», λέει ο οργισμένος ψηφοφόρος, εννοώντας πως θα καταψηφίσει τον τάδε ή τον δείνα υποψήφιο, για τον οποίο –μαζί και για το κόμμα του– ζητωκραύγαζε μέχρι πρότινος, αλλά ας μην το θίξουμε αυτό το ζήτημα τώρα· ας δούμε καλύτερα από πού βγήκε η έκφραση «μαύρο δαγκωτό».

Λοιπόν, από τα μέσα του 19ου αιώνα, μέχρι και τις αρχές του 20ού, οι εκλογές γίνονταν πολύ διαφορετικά, αλλά ήταν σαφώς θεαματικότερες. Κάθε υποψήφιος...

Δημοτικές εκλογές στή Μύκονο, λίγες ώρες πρίν ανοίξουν οι κάλπες...

Από τά μεσάνυχτα έληξε η προεκλογική "μάχη" γι αυτό η σημερινή...
  ...γελοιογραφία είναι :    ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

       


 *παραλλαγή σέ παλιότερο σκίτσο τού Δημήτρη Χαντζόπουλου