Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

Στην Αθήνα ο Μακρόν...

Στην Αθήνα ο Μακρόν - Συνεχής ενημέρωση - ΦΩΤΟ

Στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" προσγειώθηκε το...
γαλλικό προεδρικό αεροπλάνο που μεταφέρει τον Εμανουέλ Μακρόν...


7.9.17
πηγή: enikos.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Συνάντηση τού Δημάρχου Μυκόνου μέ τόν Δήμαρχο τού Castello D' Argile (reg. Emilia-Romagna)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                    
  ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ CASTELLO D' ARGILE κ. MICHELE GIOVANNINI ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Μυκόνου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος της Ιταλικής πόλης Castello D' Argile κ. Μισέλ Τζιοβανίνι.
Τον κ. Τζιοβανίνι υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, ενώ η συνάντηση διήρκησε περί τα 30 λεπτά.
Ο Ιταλός Δήμαρχος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα που αφορούν στον  Τουρισμό αλλά και στην οργάνωση και διοίκηση του Δήμου Μυκόνου, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, οπότε και το νησί αποκτά σχεδόν το δεκαπλάσιο πληθυσμό.
Δήλωσε εντυπωσιασμένος από την φυσική ομορφιά της Μυκόνου, την άψογη συμπεριφορά των κατοίκων και επιχειρηματιών του νησιού, αλλά και από την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Μυκόνου.
Από τη μεριά του, ο κ. Κουκάς ανέλυσε εν συντομία το οργανωτικό πλάνο που έχει εφαρμόσει με τους συνεργάτες του από τη μέρα που ανέλαβαν τα ηνία του Δήμου, αλλά και τον στρατηγικό σχεδιασμό που έχει ως επίκεντρο την περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού της Μυκόνου, με βασικό άξονα την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.
Στη συνέχεια, οι δυο άνδρες έβγαλαν τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες στο εντυπωσιακό μπαλκόνι του Δημαρχείου Μυκόνου, ενώ ο κ. Τζιοβανίνι αποχωρώντας, απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον κ. Κουκά, να επισκεφτεί το Castello D' Argile με την πρώτη ευκαιρία.
*Το Castello D' Argile αποτελεί Δήμο της επαρχίας-περιφέρειας της Bologna και απέχει από εκεί μόλις 20 χιλιόμετρα.
Μύκονος, 06-09-2017
 ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Η "Γιορτή του Τρύγου" το πρωί της Κυριακή 10.09.2017 στο Μύλο του ΜπόνηΑγαπητοί φίλοι,
Το Σωματείο "Φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου Μυκόνου" έχει και αυτή τη χρονιά την τιμή να σας προσκαλέσει στη Γιορτή του Τρύγου που θα γίνει την Κυριακή 10.09.2017 το πρωί στο Αργοτομουσείο - Μύλο του Μπόνη. 
          
            ***
Περισσότερες λεπτομέρειες, για το πρόγραμμα, θα δείτε  στην εικονιζόμενη αφίσα μας.
                                                                                                               
Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά!

Εκ του Δ.Σ. του Σωματείου