Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Τηλεφωνική συνομιλία Τράμπ-Ερντογάν : Ποιός γνωρίζει τί είπαν;;;...

...στό τηλέφωνο...

Ευάγγελος Βενιζέλος : Καλά τά έλεγε αλλά ...φρενάρισε...!

Στα χείλη του το 'χε. Αλλά, δεν το 'πε...
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ΕΡΤ, στην εκπομπή "Επτά" με την Βάλια Πετούρη. Μίλησε για την Τουρκία, την επεκτατική της πολιτική, την περιφρόνηση του Ερντογάν στον ΟΗΕ, την Ε.Ε., το Διεθνές Δίκαιο, για να καταλήξει στην άποψη, πως: Είναι καλό για την χώρα μας να τα 'χει καλά με τους βόρειους γείτονες της. 

Και ξεκίνησε από την Αλβανία, αλλά δεν προχώρησε. Δίπλα είναι τα Σκόπια κι αν έφτανε μέχρι εκεί -σύμφωνα με το δικό του συλλογισμό- εμμέσως πλην σαφώς, θα παραδεχόταν, πως, παρά τα όποια λάθη και τις όποιες αντιρρήσεις υπήρξαν, ο Τσίπρας καλά έκανε και υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών.

Το 'χε στα χείλη, αλλά που να το πει!...

Εμείς, που λέτε, οι μεσήλικες, έχουμε ένα χούι: Έχουμε ανάγκη από ...φαΐ...

Καλή μας Απόλαυση
Γράφει ο Mesilyx

Έχω επισκεφθεί τελευταία ορισμένα trendy εστιατόρια, δοκίμασα διάφορα πιάτα κι έχω να μοιραστώ μαζί σας ένα μυστικό.
Ένα μυστικό για εμάς τους μεσήλικες.
Εμείς, που λέτε, οι μεσήλικες, έχουμε ένα χούι:
Έχουμε ανάγκη από φαΐ.
Κανονικό φαΐ.
Και εξηγούμαι, ξεκινώντας από τα ορεκτικά:
Τα ορεκτικά είναι τα πιάτα που τα βάζουμε “στη μέση”. Δηλαδή θα φάμε όλοι. Άρα η ποσότητα πρέπει να είναι αντίστοιχη. Δεν γίνεται τώρα εμείς, γέροι αθρώποι, να παίζουμε εννέα άτομα τις μουσικές καρέκλες για να δούμε ποιοι θα φάνε τελικά τα τρία στικς κολοκυθάκια που μας έφερες.
Do the maths, αρχηγέ μου.
Πάμε τώρα στα κυρίως..
Καταρχάς, δε θέλουμε μας πει ο σερβιτόρος τα πιάτα ημέρας, εκτός αν πρόκειται για μουσακά ή παστίτσιο.
Δε μας ενδιαφέρει αγαπητέ μου το εξαιρετικό πράιμ ρίμπ από το σβέρκο ξένοιαστης αγελάδας, που έχει τρέξει χαρωπή κι έχει βοσκήσει στις απέραντες πεδιάδες της Ρηνανίας – Βεστφαλίας, που την έχουν ταΐσει με γκαζόν βιολογικής καλλιέργειας, που μεγάλωσε με Βιβάλντι και Σοστακόβιτς, και που την χάιδευε στοργικά στον κώλο ο παππούς της Χάιντι. Και στην τελική δε θέλουμε να μάθουμε την ιστορία της ζωής της. Θα τη φάμε αδερφέ, δε θα την πιάσουμε φιλενάδα. Άσε που τη χρεώνεις και 100 ευρώ το κιλό. Δηλαδή μας λες, να πουλήσουμε ένα νεφρό για να φάμε μισό σβέρκο...