Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Διαγωνισμός κακογουστιάς και χυδαιότητας...

Αν πάρουμε τοις μετρητοίς τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου, στον Αλέξη Τσίπρα και τη Ρένα Δούρου αξίζουν «κλωτσιές και δρόμο». Είναι ο νέος πολιτικός λόγος του Μητσοτάκη.

Η διατύπωση παίρνει μέρος στο διαγωνισμό κακογουστιάς και χυδαιότητας όπου ήδη σταδιοδρομούν όλα τα καλά παιδιά: Άδωνις, Βορίδης, Ψαριανός και άλλα άνθη του δημοσίου βίου- ο Θεός να τον κάνει. Σε σκληρό συναγωνισμό με τη διατεταγμένη δημοσιογραφία- αυτή και αν την κάνει ο Θεός...

Τά αυθαίρετα τή γλύτωναν τά προηγούμενα 40 χρόνια γιατί : «...σατανικοί κομμουνιστές χάλαγαν τις μπουλντόζες»...!

Σκέψεις... αυθαίρετες...
Η Μαρία Σπυράκη διαμαρτύρεται εντόνως γιατί δεν γκρεμίστηκαν αυθαίρετα τα τελευταία 3,5 χρόνια. Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα προηγούμενα 40 χρόνια υπήρχε μεγάλη διάθεση να κατεδαφιστούν όλα, αλλά σατανάδες κομμουνιστές χάλαγαν τις μπουλντόζες.

Αποδεικνύεται πάντως ότι η καταλληλότερη συμβουλή για το πολιτικό σύστημα όσον αφορά εγκληματικές ενέργειες ή παραλείψεις, επί δεκαετίες, είναι το γνωστό διαφημιστικό σλόγκαν «Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς»...

Από το altsnatiri.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :  Ο υπέρτιτλος είναι τής "Νέας Μυκόνου" καί είναι βγαλμένος μέσα από τό κείμενο

Ο Τσίπρας έχει τό "προνόμιο" νά κατηγορείται -κατά κύριο λόγο- από αναξιόπιστους...

Θα τους κάνουν όλους να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος...
Είναι τέτοια η λύσσα των αντιπολιτευομένων ΜΜΕ εναντίον της κυβέρνησης που επιτυγχάνουν το ακριβώς αντίθετο από το σκοπό τους αποτέλεσμα, ενεργοποιώντας αντανακλαστικά ανθρώπων που δεν θα ψήφιζαν καν ΣΥΡΙΖΑ.

Και δεν μιλάω φυσικά για εκείνους που αμφιταλαντεύονται, όσους είναι έτσι κι έτσι, απογοητευμένοι λίγο αλλά και τι να κάνουν... Μία ώρα ΣΚΑΪ να παρακολουθήσουν και πάνε και ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και με τα δύο χέρια...

H πλευρά τού φεγγαριού πού βλέπουμε...

Ο πολύς Πολάκης...
Διάβασα με ενδιαφέρον κείμενο υποστήριξης προς τον κ. Πολάκη που δημοσίευσε προχθές ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος. Έκανε καλά ο Κυπραίος που...
προσπάθησε να φωτίσει την καλή πλευρά του υπουργού, ενός «καλοκάγαθου γίγαντα», μιας «ευαίσθητης ψυχής», «ενός πολεμιστή», «ενός λεβέντη που δεν τρομάζει να τα βάλει με τα θεριά» τον οποίο παρομοιάζει με τον καπετάν Μιχάλη.

Έκανε πολύ καλά, γιατί εμείς οι υπόλοιποι βλέπουμε την άλλη πλευρά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας: Έναν μετρ του πολωτικού και επιθετικού λόγου που δεν έχει δικαιολογήσει με το έργο του τον θόρυβο που προκαλεί ασχολούμενος… πολλάκις με θέματα πέραν των αρμοδιοτήτων του. Που με τις πληθωρικές του παρεμβάσεις «θολώνει» ή «μαυρίζει» την εικόνα του υπουργείου του. Όπως συνέβη με την υπόθεση Novartis και με την επιτακτική μεταρρύθμιση του ΚΕΕΛΠΝΟ, όπου συνέβαλε στον υποβιβασμό των δύο καίριων ζητημάτων σε πεδία φθηνής κομματικής αντιπαράθεσης...

Συμβατικές σχέσεις μέχρις ..εξορύξεως οφθαλμών...!

                                                                         από τό αρχείο τού Δημήτρη Χαντζόπουλου

Γιά νά πάς από το 44% στο 4%... έ, πρέπει νά συνεργαστούν πολλοί «άχρηστοι» μαζί...!

«Πορτιέρο»
Νίκος Τόσκας
«Εμείς τον Νίκο Τόσκα τον είχαμε πορτιέρο, για να ελέγχει ποιος μπαίνει στο πολιτικό γραφείο του Μπεγλίτη, δεν τον είχαμε υπουργό, είναι μπιτ άχρηστος», ανέφερε ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΔΗΣΥ («Θέμα FM»), προσπαθώντας να υποτιμήσει τον τέως υπουργό. 

Πάντως, πρέπει να είχαν και άλλους «άχρηστους» στο ΠΑΣΟΚ, αλλιώς δεν εξηγείται η πορεία από το 44% στο 4%...
08.08.2018
Χ.ΙΩ.

από τήν: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
                                      efsyn.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :  Ο υπέρτιτλος είναι τής "Νέας Μυκόνου" καί είναι βγαλμένος μέσα από τό κείμενο

Οι αμερικανικές κυρώσεις στην Τουρκία είναι δώρο στη Ρωσία;

Πού οδηγούν οι πιέσεις Τραμπ στον Ερντογάν
Το ΝΑΤΟ, η κατάρρευση της λίρας και ο ρωσικός παράγοντας

Από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας "Ναυτεμπορική"

Της Νατάσας Στασινού
Η κλιμακούμενη ένταση στις σχέσεις ΗΠΑ - Τουρκίας, με ανταλλαγή προειδοποιήσεων, επιβολή κυρώσεων και αντιποίνων πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα στη διεθνή ειδησεογραφία. Στο μικροσκόπιο τα κίνητρα του Τραμπ, οι πιθανές επιπλοκές για το ΝΑΤΟ, το οικονομικό παιχνίδι, αλλά και ο ρωσικός παράγοντας. Αν και οι αμερικανικές κυρώσεις μέχρι στιγμής είναι περιορισμένης εμβέλειας, έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην τουρκική οικονομία, καθώς εντείνουν τις ανησυχίες των επενδυτών και θέτουν σε κλοιό πιέσεων τη λίρα, τις μετοχές και τα τουρκικά ομόλογα. Στέλνουν, όμως, πάνω από όλα ένα ηχηρό μήνυμα στην Άγκυρα. Ποιο είναι αυτό; «Ότι η διμερής συμμαχία και η τουρκική συμμετοχή στο ΝΑΤΟ δεν αντιμετωπίζονται ως ιερά» παρατηρεί το CNBC. Η άρνηση της Τουρκίας να...

Μερικά από τά "αλιεύματα" τών εφοριακών ελέγχων στή Μύκονο...

POS συνδεδεμένα με Ελβετία...
Τα λαβράκια της «Τρίαινας» στη Μύκονο...
Λαβράκια βγάζουν οι έλεγχοι από τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο νησί της Μυκόνου στο πλαίσιο της επιχείρησης "Τρίαινα". 

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν στο κατάστημα της Luis Vuitton στο κέντρο της Μυκόνου 2 POS συνδεδεμένα με την Ελβετία, ενώ άλλο ένα τέτοιο POS εντοπίστηκε στο κατάστημα της ίδιας εταιρείας που λειτουργεί στο Nammos Village. 

Μάλιστα στο κατάστημα της Louis Vuitton στο Nammos Village βρέθηκαν Ισπανοί εργαζόμενοι που ήταν ασφαλισμένοι στο ισπανικό ΙΚΑ και τώρα ερευνάται η νομιμότητα της πρακτικής αυτής. Τα δύο POS κατασχέθηκαν.

Επίσης στο κέντρο...

Formula 1 : Τα δικαιώματα μετάδοσης στήν ΕΡΤ...

Στην ΕΡΤ για τρία χρόνια η Formula 1...
Στην κρατική τηλεόραση, με παράλληλη μετάδοση σε ένα συνδρομητικό κανάλι, κατέληξε η μετάδοση των αγώνων της Formula για τα επόμενα τρία έτη, έναντι του ποσού των 2.430.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ. 

Στη συμφωνία υπάρχει η δέσμευση ότι η εταιρεία που έχει τα πνευματικά δικαιώματα, η ASSET OGILVY ΑΕ, θα παράσχει στην ΕΡΤ διαφημίσεις αξίας 3 εκατ. ευρώ για το ίδιο διάστημα, σε διαφορετική περίπτωση θα μειώνεται το τίμημα της αγοράς.

Η ΕΡΤ παίρνει τα δικαιώματα μετάδοσης μόνο για την Ελλάδα για όλα τα Μέσα της, τηλεόραση, διαδίκτυο και κινητή τηλεφωνία. 

Το ΔΣ της εταιρείας ενέκρινε επίσης την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου 2018, που διεξάγεται (7-12 Αυγούστου) στο Βερολίνο, από την εταιρεία TAFSA έναντι 140.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ, συν 50.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ σε διαφημιστικό χρόνο...

typologies.gr

Ο Ξυδάκης «αδειάζει» τον Πολάκη...

Άστοχη η δήλωση για «νεκρούς που θολώνουν την εικόνα»...
Σε δημόσια αποδοκιμασία της δήλωσης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ότι «οι νεκροί στο Μάτι "θολώνουν" την αποτελεσματικότητα του κράτους» προχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης μέσω του ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6.

«Είναι άστοχη η έκφραση. Κανείς δεν θα πρέπει να μιλάει με τρόπο που παρεξηγείται» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ξυδάκης, στην πρώτη τοποθέτηση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ κατά του κ. Πολάκη πέντε μέρες μετά τη δήλωσή του.

Ο Νίκος Ξυδάκης μιλώντας για τη φωτιά στο Μάτι είπε ότι «δεν υπάρχει ένας μόνο που ευθύνεται, υπάρχει ένα σύστημα που εμφανίστηκε ολίγο και δεν θα πρέπει να φανούμε απροετοίμαστοι σε ένα φαινόμενο που μπορεί να ξανασυμβεί».

«Οι ευθύνες είναι πρωτίστως πολιτικές» είπε ο κ. Ξυδάκης προσθέτοντας ότι...