Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Κυπαρίσσι Λακωνίας Drone

Αυτό πού κυρίως, "τρομοκρατεί" τήν δεξιά τής χώρας είναι μήπως χάσει τήν κουτάλα...

Χτες το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας...
...τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας...
«Στην Ελλάδα η τρομοκρατία έχει ιδεολογική και πολιτική κάλυψη» έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη στο άρθρο της στα «Νέα» (4/3/2021), φράση που αναδείχτηκε στην πρώτη σελίδα. Κλασικό επιχείρημα της ...συντηρητικής παράταξης. Το διακινεί συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια και σε ορισμένες περιπτώσεις επιχείρησε να ενοχοποιήσει συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους όχι μόνον για ανοχή και συμπάθεια απέναντι στις ένοπλες οργανώσεις, αλλά ακόμη και για εμπλοκή στελεχών τους στον σκληρό πυρήνα αυτών των ομάδων.

Τα σημερινά στελέχη της Δεξιάς, όποτε κατηγορείται το κόμμα τους ότι προσπάθησε να συνδέσει το ΠΑΣΟΚ και τον ιδρυτή του Ανδρέα Παπανδρέου με τη «17 Νοέμβρη», βγαίνουν από τα ρούχα τους, κάνουν λόγο για ανοίκειες επιθέσεις και απαντούν θυμωμένα ότι αυτό το έκανε με το βιβλίο του ο Πάνος Καμμένος, με τον οποίο συνεργάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 (αποστομωτικό επιχείρημα!!!).

Ανευ σημασίας το γεγονός ότι τότε ο κ. Καμμένος ήταν στέλεχος της Ν.Δ. Ανευ σημασίας το γεγονός ότι κανένας από το κόμμα του δεν τον αποδοκίμασε. Ανευ σημασίας το γεγονός ότι τα δεξιά μέσα ενημέρωσης είχαν αναδείξει τις καταγγελίες του κ. Καμμένου. Ανευ σημασίας το γεγονός ότι εφημερίδες της παράταξης χρέωναν στην «πασοκική 17Ν» τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη. Ανευ σημασίας όλα αυτά και πολλά άλλα που είχαν την ίδια πηγή (Ν.Δ.) και τον ίδιο στόχο (τον πολιτικό αντίπαλο). Ας δούμε λοιπόν τι πίστευε για το συγκεκριμένο θέμα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Αντιγράφω από το βιβλίο του Αλέξη Παπαχελά «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια» τόμος βʹ 1974-2016, εκδόσεις Παπαδόπουλος: