Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Ερώτηση στή Βουλή τής Όλγας Κεφαλογιάννη...

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η βία στο κέντρο της Αθήνας πλήττει και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις


Ερώτηση προς τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη και την υπουργό Πολιτισμού κατέθεσε την Παρασκευή 20 Ιουλίου η βουλευτής Α' Αθήνας και τομεάρχης Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας κα Όλγα Κεφαλογιάννη, σχετικά με τα νέα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας και είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί η προβολή ταινίας στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο...

Τά «αγνώστου ιδιοκτήτη» ακίνητα περνούν στήν κυριότητα τού Ελληνικού Δημοσίου...

Με συνοπτικές διαδικασίες στο Δημόσιο...
Με συνοπτικές διαδικασίες περνάνε στο Δημόσιο τα ακίνητα «άγνωστου ιδιοκτήτη»...τα ακίνητα «άγνωστου ιδιοκτήτη»...
Έλληνες του εξωτερικού με ξεχασμένα ακίνητα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, ιδιοκτήτες ή κληρονόμοι ακινήτων που δεν προσήλθαν στις κτηματογραφήσεις και άλλοι που δεν «πρόλαβαν» να δηλώσουν εγκαίρως ιδιοκτησίες πριν την οριστικοποίηση του Εθνικού Κτηματολογίου, χάνουν τα ακίνητα τους, καθώς αυτά θα περάσουν στο Δημόσιο.

Η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας εξέδωσε εγκύκλιο σύμφωνα με την οποία τα ακίνητα που χαρακτηρίζονται ως«αγνώστου ιδιοκτήτη» μετά την οριστικοποίηση του Εθνικού Κτηματολογίου θεωρούνται δημόσια κτήματα ή δημόσιες περιουσίες.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία...

Λόγω υγρών αποβλήτων : Η Ζάκυνθος χάνει όλες τις Γαλάζιες Σημαίες της...

«...σκουπίδια στους δρόμους και απουσία ναυαγοσωστών από τις παραλίες...»
Αποτέλεσμα εικόνας για παραλιες ζακυνθος γαλαζια σημαιαΠροβληματισμό έχει προκαλέσει στη Ζάκυνθο η είδηση της απόσυρσης όλων των γαλάζιων σημαιών του νησιού από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, εξαιτίας καταγγελιών που υποβλήθηκαν προς το συγκεκριμένο φορέα αναφορικά με τη διαχείριση των υγρών αποβλήτων και ειδικότερα τις εκροές λυμάτων στο ποτάμι του Αγίου Χαραλάμπη, αλλά και για τη λειτουργία του Βιολογικού.

Όπως αναφέρει το imerazante.gr, από εδώ και πέρα εκείνο που πρέπει άμεσα να γίνει είναι αυστηροί έλεγχοι για...

«...δεν περνάει απαρατήρητη η προβολή του Ερντογάν 13 φορές την ημέρα και μιάμιση φορά των ελληνικών θέσεων...»

Αντίδραση ΣΚΑΙ μετά την επίθεση Παππά...
 
 … για τη φιλοτουρκική γραμμή του σταθμού
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η διευθύνουσα σύμβουλος του ΣΚΑΙ Εύη Κουτσαυτάκη διαμαρτυρήθηκε στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, μετά το ξέσπασμα του για τη φιλοτουρκική γραμμή του καναλιού. 

Κι αυτό διότι η δήλωση του υπουργού είχε απήχηση στην κοινή γνώμη που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε αυτήν τη συγκυρία με την κράτηση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

Η σκληρή επίθεση του υπουργού σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ 3 λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Δεν με πειράζει αν βγαίνει κάποιος και με λέει φασίστα, έχουμε δημοκρατία… 

Αλλά να ξέρουν ότι δεν περνάει απαρατήρητη η προβολή του Ερντογάν 13 φορές την ημέρα και μιάμιση φορά των ελληνικών θέσεων. Είναι γνωστή η σχέση του σταθμού με τον τούρκο επιχειρηματία που έχει στενές σχέσεις με τον Ερντογάν»!

Η δήλωση αυτή του υπουργού προκάλεσε πανικό στο Φάληρο, δεδομένης της ευαισθησίας των Ελλήνων στις επανωτές τουρκικές προκλήσεις, αλλά και επειδή είχε ισχυρές δόσεις αλήθειας… 

Μετά από αυτό λοιπόν ακούστηκε ότι υπήρξε επικοινωνία της διοίκησης του ΣΚΑΙ, με το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστές άλλες λεπτομέρειες που να αφορούν σε πρόσωπα και ακριβείς διαλόγους...

enimerosi24.gr