Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Δελτίο Τύπου : 350.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                     
ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ
350.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, εγκρίθηκε η εισήγηση του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Κουκά για την ενίσχυση των δημοσίων υπαλλήλων που υπηρετούν στο νησί, ύψους 350.000 ευρώ ετησίως - Ο Δήμος Μυκόνου είναι ο πρώτος Δήμος της χώρας που εφαρμόζει το νόμο ενίσχυσης των δημοσίων λειτουργών υπό μορφή επιδόματος.

Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση αφορά στην...

Μειώνονται φόροι από τό '19...

Τσακαλώτος: Έρχονται μόνιμες μειώσεις φόρων από το 2019...
Μόνιμες μειώσεις φόρων από το 2019 προαναγγέλλει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον πρωθυπουργό.

Με συνέντευξη του στο "Έθνος της Κυριακής" ο υπουργός Οικονομικών κάνει λόγο για 700 εκατ. ευρώ δημοσιονομικού χώρου από το 2019 που θα κατευθυνθούν σε μόνιμες μειώσεις φόρων και αυξανομένη δυνατότητα φοροελαφρυνσεων τα επόμενα χρόνια...

«Ορίστε λοιπόν που οδηγεί η ... άλλη στρατηγική...»

Ραγκούσης "καρφώνει" Φώφη...
Με αφορμή τις εξελίξεις στην Ισπανία ο Γ. Ραγκούσης αφήνει αιχμές κατά της Φώφης Γεννηματά, μέσω FB.

Την ώρα που ο Πέδρο Σάντσεθ και το σοσιαλιστικό κόμμα ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της Ισπανίας εκθρονίζοντας το δεξιό Λαϊκό Κόμμα με τη στήριξη των Ποδέμος, ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, έθεσε προ των ευθυνών της τη Φώφη Γεννηματά.

Ο Ραγκούσης με δημοσίευσή του στο Facebook, καυτηριάζει τη στρατηγική της Φώφης Γεννηματά για συμπόρευση με την σκληρή δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θυμίζοντας τις ολέθριες συνέπειες που είχε για το ΠΑΣΟΚ η συγκυβέρνηση με τον Αντώνη Σαμαρά.

Γράφει συγκεκριμένα τα εξής:...

Θά καταρτιστεί σχέδιο ελάφρυνσης τού Ελληνικού κρατικού χρέους...

Σεντένο: Το σχέδιο ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους...
Η ευρωζώνη θα καταρτίσει ένα σχέδιο ελάφρυνσης του κρατικού χρέους της Ελλάδας το οποίο θα είναι αξιόπιστο για τις αγορές και θα συνίσταται στην επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δόσεων των δανείων που χορηγήθηκαν στο πλαίσιο του δεύτερου προγράμματος στήριξης της χώρας, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο στο πρακτορείο ειδήσεων "Ρόιτερς", το Σάββατο.

Ο Σεντένο παραχώρησε συνέντευξη στο Ρόιτερς μετά τις συνομιλίες, το πρωί του Σαββάτου, μεταξύ αξιωματούχων της ευρωζώνης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Οικονομικών και των κεντρικών τραπεζιτών της Ομάδας των Επτά (G7) στο θέρετρο Ουίσλερ του Καναδά.
Στόχος των συνομιλιών ήταν να...

Μιά σπάνια δήλωση γιά τήν «εμβληματικότερη υπόθεση αρχαιοκαπηλείας παγκοσμίως»



Σαφή θέση υπέρ την επιστροφής των λεηλατημένων, από τον ‘Ελγιν, Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα παίρνει ο επικεφαλής των Εργατικών της Βρετανίας, Τζέρεμι Κόρμπιν, σε μια σπάνια, αν όχι μοναδική, ανάλογη στάση εκπροσώπου του βρετανικού πολιτικού συστήματος για το μείζον αυτό ζήτημα.

Στο πλαίσιο συνέντευξής του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Κόρμπιν δηλώνει ότι μία κυβέρνηση των Εργατικών θα συζητήσει με την Ελλάδα την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.
«Για εμένα είναι ξεκάθαρο ότι τα Γλυπτά του Παρθενώνα ανήκουν στην...

Ο Γιώργος Βέλτσος σε μια συνέντευξη-ποταμό στη Βουλή Τηλεόραση (12/4/18)

Ο Γιώργος Βέλτσος σε μια συνέντευξη-ποταμό στη Βουλή Τηλεόραση (12/4/18
Ο συμπατριώτης μας, Ομότιμος Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, ποιητής και συγγραφέας Γιώργος Βέλτσος, σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη-ποταμό, στην εκπομπή "Βουλής Βήμα", με την Αλεξία Κουλούρη
(πρώτη προβολή: 12/4/2018) 
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ :