Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ...


Καναλάρχες//εξηνταβελώνηδες : Αντί πολεμικών ανταποκριτών στή Λιβύη, έχουν ξαμολήσει δεκάδες ρεπόρτερ στίς ...χιονισμένες βουνοκορφές...!

Πού σαι Μαρία Καρχιλάκη…

Ούτε ένας απεσταλμένος από τα κανάλια στη Λιβύη...
Καβούρια στις τσέπες τους θα πρέπει να έχουν οι σημερινοί καναλάρχες καθώς τα πράγματα αλλιώς δεν εξηγούνται.. Στη Λιβύη που μας ενδιαφέρει άμεσα ως Ελλάδα λόγω των συμφωνιών της για τις ΑΟΖ με την Τουρκία αλλά και ως γειτονική χώρα όπου μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος κανέλα κανάλι ή διευθυντής καναλιού δεν εδέησε, τουλάχιστον το τελευταίο χρονικό διάστημα, να στείλει έναν πολεμικό ανταποκριτή.. 
Οι δυνάμεις του στρατάρχη Χαφτάρ βρίσκονται στα περίχωρα της Τρίπολης, η Τουρκία δια του Ερντογάν έχει διαμηνύσει στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας της Τρίπολης ότι θα στείλει για βοήθεια στρατεύματα και ουδενός το αυτί καναλάρχη ή διευθυντή ειδήσεων καναλιού δεν έχει ιδρώσει.. Λείπει μια Μαρία Καρχιλάκη, όπως και άλλοι γνωστοί πολεμικοί ανταποκριτές (Βαξεβάνης, Βαφειάδης, Αποστολοπούλου, Γεωργιάδης, Κοίλιαρης, Χαρίτος κα) που άλλες εποχές συνωστίζονταν σε πολεμικά θέρετρα στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στην Παλαιστίνη κλπ ή να υποθέσει κανείς ότι είναι το οικονομικό κόστος που υποχρεώνει τα κανάλια να αδιαφορούν για το τι συμβαίνει λίγο κάτω από την Κρήτη και που ενδεχομένως ουδείς γνωρίζει τι έπεται συντόμως.. Για αυτό λέω πού σαι Μαρία Καρχιλάκη να μεταδώσεις τα εκεί συμβαίνοντα, όπως έκανες στις αποστολές σου με το Μega.. 
Πώς θα ένοιωθαν άραγε τα υπόλοιπα κανάλια εάν έπαιρνες συνέντευξη από τον στρατάρχη Χαφτάρ ρωτώντας τον π.χ τι θα πράξει με τα μνημόνια και τις Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες(ΑΟΖ) που υπέγραψε η τωρινή κυβέρνηση εθνικής ενότητας της Τρίπολης με την Τουρκία, εάν αναλάβει την εξουσία. Η μήπως δεν μας ενδιαφέρει ως χώρα και λαό; Αλλά μάλλον τα κανάλια περισσότερο τα ενδιαφέρουν οι χιονοπτώσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας και όχι μια είδηση από τη Λιβύη..
 Για αυτό και ξαμόλησαν δεκάδες ρεπόρτερ σε κάθε χιονισμένη βουνοκορφή. Μπορεί κάποτε να ενδιαφερθούν αλλά τότε θα έχουν χάσει το τάιμινγκ της ενημέρωσης.. Μέχρι τότε θα παρακολουθούν ανύποπτοι οι διευθυντές των καναλιών πώς και πού πέφτουν οι νιφάδες του χιονιού..

Θάνος Πασχάλης
(enimerosi24.gr)

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ο υπέρτιτλος προστέθηκε από τή "Νέα Μύκονο"