Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Η τεράστια συμβολή τού Τουρισμού στήν ποιοτική αναβάθμιση τών πολιτικών συνηθειών τής Μυκόνου...


Αναστασιάδης: «Το όνομα έτσι κι αλλιώς είχε δοθεί από το 1992»


Θερμά συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, έδωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά τη διάρκεια του διαλόγου που είχαν ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων στην αρχή της συνάντησής τους.Ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έδειξε τόλμη και θάρρος και έδωσε τέλος σε μια «αχρείαστη» διαμάχη που ταλάνιζε επί τριάντα χρόνια την Ελλάδα, ανοίγοντας ταυτόχρονα πόρτες για συνεργασία, ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή.
«Το όνομα έτσι κι αλλιώς είχε δοθεί από το 1992», τόνισε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και σημείωσε πως με τη Συμφωνία των Πρεσπών απαλείφονται και τα αλυτρωτικά που υπήρχαν στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας...

108 παραιτήσεις από τό ΚΙΝΑΛ (τέως Πασόκ)

«Αντιδεξιά» ανταρσία στο ΚΙΝΑΛ με παραιτήσεις 108 μελών
Ολα τα ονόματα

Φρένο στις αναταράξεις και στις δεκάδες αποχωρήσεις µελών και φίλων από το Κίνηµα Αλλαγής επιχειρεί να βάλει η Χαριλάου Τρικούπη, επενδύοντας σε ασκήσεις ενδοοικογενειακής ισορροπίας και κινήσεις συσπείρωσης των δυνάµεών της στον «δύσβατο» δρόµο προς τις εκλογές.
Μέχρι στιγµής έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους στον γραµµατέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, 108 µέλη από διάφορες περιοχές της χώρας, όπως την Αττική, τον Βόλο, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, τα Ιωάννινα, την Πρέβεζα, τους Νοµούς Κορινθίας, Μεσσηνίας και Φθιώτιδας. Ο κύριος λόγος της παραίτησής τους είναι, όπως οι περισσότεροι υποστηρίζουν, ότι το Κίνηµα Αλλαγής δεν κατάφερε να αποκτήσει σαφές προοδευτικό στίγµα και να πείσει ότι στρατηγικός αντίπαλός του είναι η Νέα ∆ηµοκρατία...

Το σκίτσο της ημέρας...

ΟΙ πρώτοι υποψήφιοι της ΝΔ για τις εκλογές 2019

Τα πρώτα ονόματα της ΝΔ για τις εκλογές 2019

Τα πρώτα ονόματα της ΝΔ για τις εκλογές 2019Δείτε τη λίστα
Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων που θα κατέβουν στις εθνικές εκλογές του 2019, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ηγεσία της ΝΔ. Πρόκειται για στελέχη της που είχαν μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης στο κεντρικό οργανωτικό σχήμα της ΝΔ. Συγκεκριμένα «πρόκειται για γραμματείς της ΝΔ, αναπληρωτές γραμματείς, αναπληρωτές εκπροσώπους, αλλά και στενούς συνεργάτες και συμβούλους του προέδρου της ΝΔ τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης επιθυμεί να ευχαριστήσει προσωπικά για τη μέχρι τώρα συμβολή τους», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς.

Παράλληλα η ΝΔ σήμερα ανακοινώνει και...