Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Δελτίο Τύπου: Σέ σύμβαση ενοικίασης κατοικιών γιά εκπαιδευτικούς προχώρησε ο Δήμος Μυκόνου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ  ΜΥΚΟΝΟΥ
Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ


Στην υπογραφή σύμβασης για την ενοικίαση κατοικιών για τρία χρόνια με απώτερο στόχο την κάλυψη των αναγκών στέγασης εκπαιδευτικών που υπηρετούν στο νησί προχώρησε ο Δήμος Μυκόνου, υλοποιώντας τη δέσμευσή του για ουσιαστική στήριξη με ιδίους πόρους των δημοσίων υπάλληλων που υπηρετούν στο  νησί.

«Στηρίζω την ενοχή του κατηγορουμένου χωρίς καμία αμφιβολία»...

«Προτείνω την ενοχή του χωρίς καμία αμφιβολία»...
Η πρόταση του Εισαγγελέα για τον Νίκο Γεωργιάδη...

«Στηρίζω την ενοχή του κατηγορουμένου χωρίς καμία αμφιβολία». Αυτό ακριβώς ανέφερε στην πρότασή του ο Εισαγγελέας της Έδρας για τον κατηγορούμενο Νίκο Γεωργιάδη.

Είπε συγκεκριμένα: «Προτείνω την ενοχή του κατηγορουμένου για την κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής»...

Ο συνταξιούχος τούς τά 'πε χύμα καί τσουβαλάτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εβγαλαν συνταξιούχο για να «τα χώσει» στον Τσίπρα...
...και «τα ΄χωσε» στον Μητσοτάκη...
ΒΙΝΤΕΟ

Όσο κι αν θέλεις να κρύψεις την αλήθεια, ανάμεσα στην παραπληροφόρηση, τα fake news, τα κατασκευασμένα ρεπορτάζ, τις "δημοσκοπήσεις" έρχεται η στιγμή που το "σύστημα" δεν δουλεύει όπως το θέλεις…
Ε, κάτι τέτοιο έπαθαν εκεί στον ΣΚΑΪ και δεν είναι η πρώτη φορά...
Και εκεί που ήθελαν να στρέψουν τα πυρά κατά της κυβέρνησης και του Τσίπρα για τις συντάξεις, ε, δεν τους «έκατσε».
Βγάζουν λοιπόν στο ζωντανό τον συνταξιούχο που δικαιώθηκε για τα αναδρομικά και δεν είπε αυτό που ακριβώς ήθελε ο ΣΚΑΪ…

«Το ΠΑΣΟΚ των τριών εκατομμυρίων δεν έχει σχέση με την πολιτική οντότητα του ΚΙΝΑΛ, των 400 χιλιάδων...

Ραγκούσης: Η Γεννηματά έδιωξε όσους αντέδρασαν
στη συμπόρευση με τη ΝΔ
«Δεν έπρεπε να είναι εμπόδιο την επόμενη μέρα, όταν θα έρθει η ώρα να σχηματιστεί πάλι μία κυβέρνηση, τύπου Σαμαρά - Βενιζέλου».
 

«Βλέπουμε ότι από την ώρα που ξεκίνησε μία συζήτηση για την ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων, υπάρχει ακριβώς αυτό που είπε προηγουμένως και ο Δημήτρης Παπαδημούλης: Ήταν σαν να χτυπήθηκε μία φλέβα, ήδη υπαρκτή στον ελληνικό λαό και αυτό δεν είναι τυχαίο».Αυτά υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του σε εκδήλωση που οργάνωσε απόψε στην Πάτρα η «Πρωτοβουλία Πολιτών Πάτρας για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων», με θέμα «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη».
Αναφερόμενος στην συνέχεια στο Κίνημα Αλλαγής, είπε ότι «δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ΠΑΣΟΚ του 2009, των τριών εκατομμυρίων πολιτών που το ψήφισαν για να φύγει η δεξιά του Κώστα Καραμανλή» και πρόσθεσε: «Το ΠΑΣΟΚ των τριών εκατομμυρίων δεν έχει σχέση με την πολιτική οντότητα του ΚΙΝΑΛ, των 400 χιλιάδων, οι οποίοι στην πραγματικότητα έχουν πάρει ένα σαφή δρόμο συμπόρευσης με τη Νέα Δημοκρατία. Και αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο περίπου 2,5 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες δεν θέλουν να το πλησιάσουν, ενώ ήταν το 2009 ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. Και αυτή είναι μία αναντίλεκτη πραγματικότητα - γι' αυτό όσοι συνεχίζουν και αποχωρούν από το Κίνημα Αλλαγής, στην πραγματικότητα ακολουθούν το παράδειγμα των 2,5 εκατομμυρίων πολιτών που έφυγαν πριν από αυτούς»...

Παραμένουν τά ερωτήματα γιά τό χρόνο δημοσιοποίησης τού αμφιλεγόμενου ρεπορτάζ του BBC...


Με ένα αμφιλεγόμενο ρεπορτάζ του BBC, από το «ψυγείο», που μοιάζει με τη μέθοδο της «περιστρεφόμενης πόρτας» προκλήθηκε θόρυβος περί «σλαβομακεδονικής μειονότητας» και μια πολιτική αντιπαράθεση, που όμως είναι χωρίς ουσία, καθώς διαψεύδεται από την ίδια τη Συμφωνία. Ωστόσο παραμένουν τα ερωτήματα σχετικά με το χρόνο δημοσιοποίησης του θέματος αλλά και την ανεύθυνη και εθνικά επικίνδυνη στάση ορισμένων.Το δημοσίευμα που ισχυρίζεται ότι υπάρχει «καταπιεσμένη μακεδονική μειονότητα», η οποία δήθεν «αναγνωρίστηκε σιωπηρά από την Συμφωνία των Πρεσπών» βασίζεται σε μια συνέντευξη ενός 92χρονου, η οποία πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2018. Ωστόσο ανέβηκε ετεροχρονισμένα στην ηλεκτρονική έκδοση του BBC μετά από μισό και πλέον χρόνο. Μάλιστα, η δημοσιογράφος που είχε πάρει τη συνέντευξη είναι ελληνίδα, εργαζόμενη στο Λονδίνο. Η Μαρία Μαργαρώνη υποστηρίζει  ότι θα ζητήσει εξηγήσεις από τους αρχισυντάκτες της πριν δώσει απαντήσεις για το γεγονός ότι η συνέντευξη προβλήθηκε αφού έχει ψηφιστεί η «Συμφωνία των Πρεσπών».
Όμως και αυτό το ρεπορτάζ «από το ψυγείο» εργαλειοποιήθηκε από την αντιπολίτευση που...