Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Αντώναρος: Δεν σφάξανε…

...νέα θερμή ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου ο οποίος χθες έγραψε στο Facebook: 
«Τα σχέδια είναι προβλέψιμα. Σαμαράς και Βενιζέλος θέλουν με τη σιωπηρή αμήχανη κι άβουλη σύμπραξη του Μητσοτάκη -- έχουν όπως μαθαίνω πρόθεση να μοιράσουν αξιώματα και θέσεις. Φυσικά ΚΑΙ για να εξασφαλίσουν το ακαταδίωκτο. Δεν σφάξανε.
Επαναλαμβάνω λοιπόν: αν έχει τα κότσια ο Κυριάκος να βγει τώρα και να πει ξεκάθαρα ότι θα στηρίξει επανεκλογή Παυλόπουλου. Έτσι θα έβαζε τέρμα στις πραγματικές συνωμοσίες»…


15 Απρ. 2018
από 
tvxs.gr

Περί τής «αποστρατείας» Μεϊμαράκη καί άλλων Κυριακείων ...αστειοτήτων...




Κι η αλήθεια είναι πως το γεύμα όντως έγινε, το μενού πράγματι περιλάμβανε το πολιτικό μέλλον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, και η όλη υπόθεση σχετίζεται και με τις μελλοντικές πολιτικές σχέσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Ανδρέα Λοβέρδου με την ΝΔ. Το χρονικό της ιστορίας δε, που είναι σε θέση να γνωρίζει πλήρως το tvxs.gr, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, όσο και αποκαλυπτικό των σχεδιασμών του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Το… τρολάρισμα του Μεϊμαράκη ...

Υπήρξε προετοιμασία...

Δεν έτυχε, πέτυχε...
Κονσέρβα παντού, με μόνη εξαίρεση την ΕΡΤ που ήταν σε κόκκινο συναγερμό.

Και είχε έτοιμο τον Νίκο Μερτζάνη, παρουσιαστή ενημερωτικής εκπομπής, έτοιμο για να ενημερώσει σε άμεση σύνδεση με την Ουάσινγκτον και τη Λένα Αρώνη,

Και δεν υπήρχε απλά ο δημοσιογράφος βάρδιας, αλλά ενεργοποιήθηκε όλη η αίθουσα σύνταξης, με εξαίρεση κάποιους λίγους που δεν …

Που σημαίνει πως δεν έτυχε, αλλά ήταν αποτέλεσμα προεργασίας.

Άλματα για την ΕΡΤ, βήματα προς τα πίσω για την ιδιωτική τηλεόραση...

«Αιχμές» 
typologies.gr

Τήν έχουμε ...σκαπουλάρει...! Μάλλον...

Περνούν με επιτυχία το stress test οι τέσσερις συστημικές

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει το stress test για τις εγχώριες τράπεζες, καθώς από τις επαφές που είχαν οι διοικήσεις των τραπεζών με την ΕΚΤ και τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό (SSM) την περασμένη Τετάρτη, εδραιώνεται η πεποίθηση ότι και οι τέσσερις συστημικές τράπεζες –Alpha, Εθνική, Eurobank και Πειραιώς– ολοκληρώνουν με επιτυχία τη δοκιμασία.
Σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, όλες οι τράπεζες περνούν την άσκηση προσομοίωσης, και με βάση το δύσκολο, δυσμενές, σενάριο του stress test, συμπεριλαμβανομένης και της Τράπεζας Πειραιώς (χωρίς να εμφανίσει πρόβλημα, όπως αναφέρθηκε στον υπότιτλο της έντυπης έκδοσης), που από πολλούς αναλυτές θεωρούνταν ότι μπορεί να αντιμετωπίσει κεφαλαιακά προβλήματα λόγω του μεγάλου αποθέματος μη εξυπηρετούμενων δανείων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι...

Ψήφισμα ευρωβουλευτών...

...για τους δύο Έλληνες αξιωματικούς...

«Ράπισμα» για την Τουρκία αποτελεί το ψήφισμα ευρωβουλευτών όλων των πολιτικών δυνάμεων για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται σε φυλακές της Αδριανούπολης.

Το ψήφισμα, θα συζητηθεί την Τετάρτη στο Στρασβούργο και, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Έλληνας ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6, θα είναι ιδιαίτερα σκληρό για την κυβέρνηση Ερντογάν, αφού καταγγέλλει καταχρηστική κράτηση των δύο Ελλήνων αξιωματικών, δεδομένου ότι δεν τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες, ζητώντας από την Τουρκία να τους απελευθερώσει.

Παράλληλα καλεί την Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ ...

«Εφυγε» ο σπουδαίος Ιταλος σκηνοθετης, Βιτόριο Ταβιάνι

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ...
Σε ηλικία 88 ετών απεβίωσε στη Ρώμη, ο μεγάλος σκηνοθέτης Βιτόριο Ταβιάνι, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του, Πάολο υπέγραψαν μερικά αριστουργήματα του ιταλικού κινηματογράφου όπως τα «Πατέρας Αφέντη» (Χρυσός Φοίνικας στις Κάννες το ΄77), «Ο Καίσαρας πρέπει να πεθάνει» (Χρυσή Άρκτος στο Βερολίνο) , «Η Νύχτα του Σαν Λορέντσο», «Το Χάος», «Αλονζαφάν» κ.ά. Τον θάνατο του Βιτοριο Ταβιάνι ανακοίνωσε η κόρη του, Τζιοβάννα, μετέδωσε το πρακτορείο Ansa. Με απόφαση της οικογένειας του η σορός του μεγάλου σκηνοθέτη θα αποτεφρωθεί σε μια αυστηρά ιδιωτική τελετή.

Ο Βιτόριο Ταβιάνι γεννήθηκε στο Σαν Μινιάτο, στην επαρχία της Πίζας, στις 20 Σεπτεμβρίου 1929. Με τον αδελφό του Πάολο, δύο χρόνια νεότερος του, είχε γράψει μερικές από τις σημαντικότερες σελίδες του ιταλικού κινηματογράφου. Δύο δάσκαλοι του σινεμά που από τη δεκαετία του ΄60 κατέγραψαν με την τέχνη τους, την πραγματικότητα, την ιστορία, τις αντιφάσεις, τις πτυχές της χώρας τους. Το έργο τους συχνά έχει την αφετηρία του στη λογοτεχνία, αφού περιλαμβάνει πλήθος διασκευών έργων κλασικών συγγραφέων όπως οι Τολστόι, Γκαίτε, Πιραντέλο, Αλέξανδρος Δουμάς κ.ά.

Δείτε στή συνέχεια ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ...

Ο ΖΟΡΜΠΑΣ καί άλλες εννιά ταινίες πού γυρίστηκαν στήν Ελλάδα...

Δέκα ταινίες που γυρίστηκαν στην Ελλάδα...
Είναι κάτι που αντιλαμβανόμαστε όλοι στην Ελλάδα, αλλά γνωρίζουν και αρκετοί ειδήμονες και επαγγελματίες της κινηματογραφικής βιομηχανίας στο εξωτερικό: Τα ελληνικά τοπία από μόνα τους αποτελούν το καλύτερο σκηνικό για μία κινηματογραφική παραγωγή που θέλει να προβάλει και να κερδίσει εντυπώσεις και εισιτήρια από χρώματα, φως, αρώματα, αλλά και αρχαία κλασικά και βυζαντινά μνημεία. Οι ξένες παραγωγές που επένδυσαν στην Ελλάδα δεν είναι λίγες, αλλά σίγουρα δεν είναι και όσες θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν, δεδομένου του φυσικού σκηνικού που διαθέτει η Ελλάδα.

Δεν είναι τυχαίο ότι ορισμένες από τις ταινίες έκαναν τεράστια επιτυχία και στα ταμεία λόγω της Ελλάδας (Mama mia, Απέραντο Γαλάζιο, Το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι, Τα κανόνια του Ναβαρόνε, Ζορμπάς, κλπ), αλλά ταυτόχρονα κατάφεραν να διαφημίσουν τις ομορφιές της Ελλάδας. Ακόμη και σήμερα μπορεί κάποιος να βρει στην Αμοργό Γάλλους, που θέλουν να δουν το απέραντο γαλάζιο, Βρετανούς που ψάχνουν τα σημεία που χόρευε η Μέριλ Στριπ στη Σκιάθο και στο Πήλιο...

Αντώναρος πρός Κυριάκο : "Συμμάζεψε πρώτα τα εξαπτέρυγά σου"...

Νέο «χτύπημα» Αντώναρου στον Κυριάκο, με αφορμή τα περί... παραίτησης Μεϊμαράκη...

Πιστός στην γραμμή της ευθείας κριτικής στον πρόεδρο της ΝΔ, ο Ευάγγελος Αντώναρος ξαναχτύπησε με τουίτ, με αφορμή τον τρόπο που η ΝΔ επέλεξε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα περί αποκλεισμού του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τις λίστες στις επόμενες εκλογές.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος εγκαλεί προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για «μισή διάψευση» και καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προχωρήσει σε συγκεκριμένες κινήσεις, αν, όπως υποστηρίζει ο ίδιος ενδιαφέρεται για την παράταξη.

«Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενδιαφέρεται πραγματικότητα για τη συστρατευση της Παράταξης θα πρέπει: να συμμαζέψει τα εξαπτέρυγα του και να τους επιβάλει πειθαρχία, να αντιληφθεί ότι η τάση του αποτελεί - όπως αποτελούσε πάντα άλλωστε -- μειοψηφία στον κεντροδεξιό χώρο και να κάνει προσωπική δήλωση για τον αγωνιστή της παραταξης Βαγγέλη Μειμαράκη», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Μάλιστα, δεν παραλείπει να προαναγγείλει νέες κινήσεις το επόμενο διάστημα. «Σύντομα, σε λίγες ημέρες, θα αρχίσει να βλέπει τα αποτελέσματα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Αντώναρος.
Αναλυτικά η ανάρτησή του Ευάγγελου Αντώναρου

από :
documentonews.gr

Οι "κλεπταποδόχοι λαών και ιστορίας αιώνων"...

Αποτέλεσμα εικόνας για Τραμπ Μακρόν
Λένε ότι ο πόλεμος είναι η σύγκρουση δύο κλεφτών, που είναι πολύ δειλοί για να καβγαδίσουν μόνοι τους. 
Στη Συρία νομίζω ότι οι κλέφτες είναι πέντε, έξι μπορεί και περισσότεροι. Και δεν είναι δειλοί. Είναι σερίφηδες, αγύρτες, ξιπασμένοι, ηλίθιοι και κλεπταποδόχοι λαών και ιστορίας αιώνων....

Από την στήλη "Πιττακιον

matrix24.gr