Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ : ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                           
ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ
 ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Ο Δήμος Μυκόνου κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και πιέσεων στελεχώνει την Πολεοδομία Μυκόνου με τέσσερις (4) μόνιμους μηχανικούς, δίνοντας ουσιαστική ανάσα, στο χρόνιο πρόβλημα υποστελέχωσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας, η οποία βρίσκεται σε διαπιστωμένη αδυναμία εδώ και αρκετά χρόνια, μετά από συνταξιοδοτήσεις και παραιτήσεις των υπαλλήλων.

Ένας από τις πιο εξέχουσες μορφές της γενιάς του στα ΜΜΕ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ για το θάνατο του Γιάννη Καψή...

Η ανακοίνωση:

Εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη για τον θάνατο του Γιάννη Καψή.
Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μέλος της κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου, ο Γ. Καψής αγωνίστηκε για τα δημοκρατικά ιδεώδη, για τα οποία και διώχτηκε από το καθεστώς της χούντας. Η σταδιοδρομία του στο χώρο της δημοσιογραφίας περιλαμβάνει πολλές και σημαντικές επιτυχίες που τον καθιέρωσαν ως έναν από τις πιο εξέχουσες μορφές της γενιάς του στον χώρο των ΜΜΕ.
Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.



Θεατρική παράσταση γιά τήν ενίσχυση τού Λαογραφικού Μουσείου Μυκόνου


Μα, ποιοι «κρατάνε» τον Τσίπρα;

Γράφει ο Τάσος Παππάς*

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή τη διήμερη άδεια στον Δ. Κουφοντίνα άφησε έναν βιτριολικό υπαινιγμό εναντίον του πρωθυπουργού. Αναρωτήθηκε αν κάποιοι «κρατούν» τον Αλέξη Τσίπρα. Στη συνέχεια, η Ντόρα Μπακογιάννη στη συνέντευξή της στα «Παραπολιτικά FM» κλιμάκωσε: «Η δήλωση του κ. Μπακογιάννη, ότι κάποιοι «κρατάνε» τον Τσίπρα είναι μια βαριά δήλωση στην οποία ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει. Φυσικά και την προσυπογράφω και εγώ, απολύτως... Δυστυχώς, ζούμε μία κατάσταση την οποία ανέχεται η κυβέρνηση αναζητώντας τεκμήριο αριστεροσύνης στην οργανωμένη βία αυτών των δήθεν συλλογικοτήτων».
Οι αιχμές είναι όντως σοβαρές. Επειδή έχουμε να κάνουμε με πολιτικά πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ορισμένες ερωτήσεις-απορίες:..
Στις Δημοκρατίες, αυτός που καταγγέλλει είναι υποχρεωμένος να προσκομίσει τα στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι οι καταγγελίες του έχουν βάση. Το ανάποδο είναι επικίνδυνο και απαντά μόνο στις δικτατορίες ή στις δημοκρατίες που παρουσιάζουν έντονα συμπτώματα εκφυλισμού.
Μπορούν να αποδείξουν ο κ. Μπακογιάννης και η κ. Μπακογιάννη ότι ο Τσίπρας εκβιάζεται; Μπορούν να δείξουν τους δράστες και να εξηγήσουν τους λόγους που υποχρεώνουν τον Τσίπρα να υποκύπτει στις πιέσεις τους; Αν δεν το κάνουν, τότε λυπάμαι, αλλά αυτά που εκστομίζουν δεν συνιστούν πολιτική κριτική. Πρόκειται για δημαγωγία.
Η συντηρητική παράταξη στο θέμα της τρομοκρατίας έχει ορισμένες εμμονές. Νοσηρές εκ των συνεπειών που παράγουν...