Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Σύντομα αρχίζουν οι εξορμήσεις τής εφορίας στά νησιά...

Αργοσαρωνικός, Μύκονος, Σαντορίνη: Αρχίζει το «σαφάρι» εφοριακών – Τσουχτερά πρόστιμα

Σύντομα αρχίζουν το «σαφάρι» οι εφοριακοί σε τουριστικές περιοχές, προκειμένου να αντιμετωπιστούν κρούσματα φοροδιαφυγής, ενόψει και της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου.
Οι εφοριακοί θα επικεντρωθούν σε χώρους εστίασης, ψυχαγωγίας, ενοικιαζόμενα δωμάτια και χώρους μίσθωσης οχημάτων, κατά τη διάρκεια των ελέγχων που θα διεξάγουν.
Οι εφοριακοί θα διενεργούν επιτόπιους ελέγχους για την έκδοση αποδείξεων, την ύπαρξη και χρήση των τερματικών POS, την υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ, τη νόμιμη χρήση ταμειακής μηχανής κ.α.
Εάν διαπιστωθούν παραβάσεις, τότε...

Ν.Δ. : Οι εσωκομματικές εκλογές μέ ρεκόρ συμμετοχής...

ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ 155.000 ΜΕΛΗ
ΝΔ: Ρεκόρ συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές -Δευτέρα τα αποτελέσματα

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ψηφίζει -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ψηφίζει -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Περίπου 155.000 ενεργά μέλη της ΝΔ πήραν μέρος στις εσωκομματικές εκλογές που έγιναν την Κυριακή για την ανάδειξη των νέων τοπικών εκπροσώπων του κομματος σε όλη την επικράτεια.
Στην Πειραιώς μιλούν για αριθμό ρεκόρ, όχι μόνον για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά και για μεγάλα ευρωπαϊκά κόμματα.
Απο αυτή τη διαδικασία εκλέγονται 4.050 προσωπα σε θεσεις προέδρων και μελών των Νομαρχιακών και των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ).
Επίσης, ανεδείχθησαν και 1.000 νέοι σύνεδροι οι οποίοι θα μετέχουν στο επόμενο συνέδριο της ΝΔ, το οποίο θα διεξαχθεί το Φθινόπωρο.
Σε 400 σημεία, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, στήθηκαν περισσότερες από 1.500 κάλπες σε... 

Η "τσιμουδιά" συμφέρει γιατί είναι χρυσός...

Σιγή ιχθύος...
Εδωσε συγχαρητήρια ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον δήμαρχο Τήνου που μήνυσε για διατάραξη τα μέλη του «Ρουβίκωνα». Διαταράχτηκαν όλοι με την εισβολή των μελών του «Ρουβίκωνα» στο δημαρχείο, αλλά... ξέχασαν να πουν με ποια ακριβώς αφορμή έγινε αυτή η έστω παράνομη και επεισοδιακή εισβολή.

Δύο εργαζόμενοι στην καθαριότητα βρήκαν τραγικό θάνατο πέφτοντας σε γκρεμό με το απορριμματοφόρο. Αραγε ο κ. Μητσοτάκης και κυρίως ο δήμαρχος γνωρίζουν τις αιτίες και τις συνθήκες του εργατικού δυστυχήματος; Γνωρίζουν και συντρέχουν τις οικογένειες των εργατών;

Εχουν πάρει κάποια πρόσθετα μέτρα; Ούτε λέξη δεν ακούσαμε από τον αρχηγό γι' αυτά, όμως ήξερε πριν αναλάβει τη Ν.Δ. να φωτογραφίζεται ξημερώματα με τους υπαλλήλους των ΟΤΑ!

A.Ψ.

Από την στήλη "Παρασκήνια" 
efsyn.gr