Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Σήμερα η προεκλογική ομιλία του Α.Φιορεντίνου

Σήμερα στο Γρυπάρειο στις 20:30 η Τελική προεκλογική ομιλία του Α.Φιορεντίνου

10341691_707879812583586_8159178981172152806_n


Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΟΥ!
Ο Ανδρέας Φιορεντίνος σας προσκαλεί στην προεκλογική του ομιλία, που θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή 23/5 στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο, στις 20:30.
Θα είμαστε όλοι εκεί για να στηρίξουμε τον Δήμαρχο της επόμενης μέρας μας!!

Αποφεύγει τόν δημόσιο διάλογο -εκτός έδρας- ο κ.Κουκάς!

“Επιλεκτική η διάθεσή του κ. Κουκά για δημόσιο διάλογο! “

Mykonos Epomeni Mera


Συνεχίζει νά είναι προσηλωμένος στήν αυστηρή ραδιοφωνοδημοκρατία τού ενός, καί στήν ασφάλεια καί προστασία πού τού προσφέρει τό συγκεκριμένο ραδιοφωνικό στούντιο. Η πρότασή μας αφορούσε μιά αμεσοδημοκρατική διαδικασία διαλόγου απευθείας μέ τούς ανθρώπους τού νησιού μας. Μιά διαδικασία χωρίς φράχτες καί συρματοπλέγματα καί ανοιχτή σέ όλους. Νά αντιπαρατεθούμε καί νά συνθέσουμε τό καλύτερο γιά τόν τόπο μας. Νά αναπτύξουμε τίς θέσεις μας καί νά δεσμευτούμε δημόσια. Αυτή ήταν η πρότασή μας νά συζητήσουμε μπροστά στούς ανθρώπους τού νησιού. Νά απαντήσουμε γιά όλους καί γιά όλα σέ όλους ανοιχτά καί πάνω στό τραπέζι. Εμείς δέν έχουμε τίποτε νά κρύψουμε. Εσείς;

ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

2,8 μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ ...


  




Από την αξιόπιστη RASS ...

iepiloges.blogspot.

H RASS παρότι δεν εχει την προβολή που έχουν από τα media GPO, MRB, και METRON ANALYSIS διαχρονικά κάνει (αρέσουν δεν αρέσουν σε κάποιους) τις πιο ακριβείς προβλέψεις. Και...

το λεμε αυτό με αφορμή την τελευταία δημοσκόπηση που εκανε 4 ημερες πριν από τις ευρωεκλογές οπου βρίσκει τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα, κάπου 3 μονάδες μπροστά από τη ΝΔ. Η πρόθεση ψήφου αλλά και η αναγωγή της στο εκλογικό αποτέλεσμα και στις προηγούμενες αναμετρήσεις παρουσίαζαν εξαιρετική ευστοχία.
 Την έχουν πατήσει γενικώς τον τελευταίο καιρό οι δημοσκόποι, αλλά δεν είναι ίδιοι, όλοι.

Ανακοίνωση τής ΚΕΠΟΜ γιά τίς εκλογές

ΚΕΠΟΜ: "Ευχαριστούμε! Η ψήφος όσων μας εμπιστεύτηκαν, ήταν και παραμένει ψήφος συνείδησης. Θα την τιμήσουμε"!

                                                               

                                                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                           Μύκονος 22 Μαΐου 2014

Όλοι εμείς που απαρτίζουμε την «Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου» θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Σε όλη την προεκλογική περίοδο πορευτήκαμε με βάση τις αρχές και τις σταθερές μας αξίες, μακριά από δόγματα και εξαρτήσεις.
kepom_sima_low
Kάναμε έναν καθαρό και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα και το εκλογικό αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Συνεχίζουμε με αυξημένη δύναμη να εργαζόμαστε για μία Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα διέπεται από δημοκρατία, ισονομία, αξιοκρατία και διαφάνεια.

Θα τιμήσουμε το θεσμικό ρόλο που μας ανέθεσαν οι συμπολίτες μας και θα παλέψουμε μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για την προστασία του δημοσίου χαρακτήρα τόσο των δομών όσο και των υπηρεσιών, τον εκδημοκρατισμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, την προστασία του περιβάλλοντος και του δημοσίου χώρου, την ανάδειξη των δίκαιων αιτημάτων των πολιτών, την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και την ενεργοποίηση των υγειών δυνάμεων του νησιού.
Όσοι συμπορεύονται με αυτές τις αρχές μας θα μας βρουν μαζί τους!
Όσοι δεν τις υποστηρίξουν, θα μας βρουν απέναντι!

Καλούμε τους δύο υποψήφιους δημάρχους που θα αναμετρηθούν αυτήν την Κυριακή, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και στις λίγες μέρες που απομένουν να κυριαρχήσουν οι καθαρές πολιτικές τοποθετήσεις, τα προγράμματα και οι δημόσιες δεσμεύσεις. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να πείσουν για τις προθέσεις τους.

Το παλαιό νοσηρό καθεστώς που προσπαθεί εμφανώς ή αφανώς να επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα, οι εκβιασμοί και η λασπολογία, οι αδιαφανείς και αντιδημοκρατικές νοοτροπίες, όπως και κάθε φασίζουσα και ρατσιστική συμπεριφορά όπου κι αν ελλοχεύουν μας βρίσκουν σταθερά αντίθετους.
Καλούμε κάθε πολίτη της Μυκόνου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ελεύθερα και στον δεύτερο γύρο των εκλογών, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο μας.
Όπως και το 2010, έτσι και σήμερα, θεωρούμε ότι για τα μέλη και τους φίλους της Κίνησης Ενεργών Πολιτών, η μόνη ελεύθερη ψήφος είναι η ψήφος συνείδησης.
KEPOM-ANAKOINOSH-2os GYROS
Posted on by