Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Πλήρως απομονωμένη -εως και παροπλισμένη- εμφανίζεται η καραμανλική και μετριοπαθής πτέρυγα τής Ν.Δ...

Το ακροδεξιό μπατάρισμα της ΝΔ...
Ο Μάκης Βορίδης χαρακτηρίζει τις ιδέες της Αριστεράς «ελαττωματικές» και δηλώνει ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να κάνει παρεμβάσεις στο κράτος και στους θεσμούς για να μην ξαναέρθει η Αριστερά στην εξουσία». Ο Αδωνις Γεωργιαδης χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα εκτός των πλαισίων της «αστικής δημοκρατίας» και του δημοκρατικού τόξου.

Παραπλεύρως ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος κατηγορει τον πρωθυπουργό ότι ακολουθεί την «παράδοση Τσαουσέσκου» και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης παρομοιάζει την εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας με την χούντα για μια ρύθμιση που είχε καταθέσει η ίδια η ΝΔ το 2006 (!). 

Δεν χρειάζονται πολλά περισσότερα για να γίνει προφανές το...

Απογείωση από τή Μύκονο: H θέα από τό cockpit ενός Jet...

Απογείωση από τό αεροδρόμιο τής Μυκόνου μέ Jet...
 (Δείτε το σέ πλήρη οθόνη)

Νίκος Ξυδάκης στόν "Αθήνα 9.84" γιά ANEΛ καί Καραμανλή...

«Δεν υπάρχουν πλέον λόγοι για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ»...
 «...Διεφθαρμένος δεν υπήρξε ο Κώστας Καραμανλής...»
Δεν υπάρχουν πια οι λόγοι που οδήγησαν στη συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ δηλώνει ο  Νίκος Ξυδάκης. Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84 τόνισε: «Από πολύ καιρό πριν, προσωπικά και άλλα στελέχη, και επιφανή στελέχη, άνθρωποι που δεν φοβούνται να πουν τα πράγματα με το όνομά τους, έχουν πει ότι ήταν μια τακτική συμμαχία με τους ΑΝΕΛ, υπήρχαν κάποιοι κοινοί στόχοι, δεν υπάρχουν πια αυτοί οι στόχοι, ο καθένας θα κάνει τις επιλογές του και θα επανεκτιμήσει την πορεία».

Αναφερόμενος στο θέμα των συμμαχιών και...

Ερώτηση στη Βουλή καί δηλώσεις γιά τό υπουργείο Πολιτισμού από τήν Όλγα Κεφαλογιάννη...

Όλγα Κεφαλογιάννη: Απροστάτευτα Μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι
Η Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α΄ Αθηνών κα Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή την κατάθεση ερώτησης στη Βουλή για τον πρόσφατο βανδαλισμό στο Βυζαντινό Μουσείο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εδώ και πολύ καιρό έχουμε επισημάνει την πλήρη αδυναμία του υπουργείου Πολιτισμού να καταρτίσει ένα συγκροτημένο σχέδιο προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας.

Το πρόσφατο συμβάν βανδαλισμού πολύτιμων εκθεμάτων στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών και οι πρωτοφανούς αφελείας απαντήσεις της υπουργού Πολιτισμού, γεννούν σειρά σοβαρών ερωτημάτων που η ηγεσία του υπουργείου οφείλει να απαντήσει άμεσα:

Τό επίκαιρο σκίτσο.....

                                                             ...τού Κώστα Γρηγοριάδη
από τήν: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
                                      efsyn.gr

Σάν σήμερα η αναγνώριση τής Εθνικής Αντίστασης...

1982: Η Εθνική Αντίσταση αναγνωρίζεται με το νόμο 1285 που ψηφίζει η Βουλή, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου.

Δέν θέλουν ψήφους δημοκρατικών πολιτών...




"Δονούν" τό τηλεοπτικό κοινό οι πολιτικές κωλομάντρες τού Αδώνιδος...

Εσύ δεν έλεγες προδότη τον Καραμανλή;..
Άδωνις: Για όλα φταίει ο Καρατζαφέρης…
Στην αρχή, μόλις ο Γιώργος Χρηστοφορίδης του έβαλε το βίντεο όπου περνούσε γενεές 14 τον Καραμανλή και τη ΝΔ, ο Άδωνις είπε πως ήταν αποσπασματική παρουσίαση. Τότε ο άλλος του το βαλε ολόκληρο, σε σημείο που να ενοχληθεί ο παρουσιαστής της εκπομπής Ρογκάκος και να πάει να του το κλείσει.

Ο Άδωνις μπροστά σ’ αυτό το ρεζίλεμα είπε την φοβερή δικαιολογία: Τότε ήμουν στον ΛΑΟΣ και αυτή ήταν η γραμμή του κόμματος (δηλαδή ο Καρατζαφέρης φταίει για όλα).

Αμετροεπής όπως πάντα – για φανταστείτε – ο αντιπρόεδρος του κόμματος που θέλει να έρθει στην εξουσία είπε και το εξής φοβερό για τον πρωθυπουργό:

Τώρα κατάλαβα (μετά το διάγγελμα και τις αιχμές κατά Παπαδήμου και Στουρνάρα) γιατί ο κ. Τσίπρας δεν πήγε να δει τον Παπαδήμο όταν έγινε η απόπειρα κατά της ζωής του. Τον μισούσε θανάσιμα.

Λίγο έλειψε να πει, πως στην απόπειρα είχε πάρει μέρος κι ο πρωθυπουργός!..


ΣΗΜΕΙΩΣΗ : O υπέρτιτλος είναι δικός μας

Συνελήφθησαν δύο από τούς δράστες και αναζητείται ακόμη ένας συνεργός τους

Ταυτοποιήθηκαν από το αστυνομικό τμήμα Μυκόνου οι δράστες για το ξυλοδαρμό του Μιλτιάδη Ατζαμόγλου που απασχόλησε την τοπική κοινωνία της Μυκόνου.
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η έρευνα από την αστυνομία Μυκόνου για τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού στην Μύκονο με θύμα τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Μυκόνου κ. Μιλτιάδη Ατζαμόγλου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μυκόνου κατάφεραν να εντοπίσουν και να προσαγάγουν δύο άτομα στο τμήμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και ακολουθείται η διαδικασία της σύλληψης.
Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς ηλικίας 26, 28 και 30 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για συνέργεια και διάπραξη ληστείας από κοινού.
Συνελήφθησαν ο 30χρονος με τον 28χρονο, ενώ αναζητείται ο 26χρονος.

Προχθές (21 Αυγούστου 2018) πρώτες πρωινές ώρες στη Χώρα Μυκόνου, ο 26χρονος μαζί με τον 30χρονο επιτέθηκαν στον πρόεδρο τού δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδη Ατζαμόγλου και του αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα.
Ακολούθως επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που ανέμενε ο 28χρονος συνεργός τους και απομακρύνθηκαν από το σημείο.
Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό κατάφεραν στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης να ταυτοποιήσουν του δράστες και σήμερα πρώτες πρωινές εντόπισαν τους δυο από αυτούς και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

 μέ πληροφορίες από:
       Cyclades24