Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Ουρανομήκης απάτη : Σκηνοθέτησε ψεύτικο γάμο μέσα στό Δημαρχείο...

Απίστευτο: Γιατρός έκανε γάμο "μαϊμού" στη Χαλκίδα...
...και είχε γυναίκα και παιδιά στην Κρήτη...
Tεράστια αναστάτωση επικρατεί στις υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων μετά την αποκάλυψη ότι το 2014 πραγματοποιήθηκε...
γάμος "μαϊμού", μέσα στο Δημαρχείο της Χαλκίδας.

Η υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις, διεξάγεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο Δήμο, ενώ αναμένεται, ο φάκελλος, να σταλεί σύντομα στον Εισαγγελέα, καθώς προκύπτουν πολύ σοβαρά αδικήματα.

Το χρονικό της υπόθεσης έχει ως εξής:

Μιά άλλη μέθοδος γιά τήν σωστή πρόβλεψη τών εκλογικών αποτελεσμάτων...

Το Τwitter «απειλεί» τους δημοσκόπους
Twitter
Για να διαβάσετε αυτό το κείμενο θα χρειαστείτε περίπου επτά λεπτά. Την ίδια ώρα στο Τwitter θα έχουν αναρτηθεί περίπου 3.456.203 σχόλια με ρυθμό 8.219 σχόλια το δευτερόλεπτο. Ενα από αυτά τα σχόλια μπορεί να μιλάει για την αποτυχία των δημοσκοπήσεων να προβλέψουν τα εκλογικά αποτελέσματα (Τραμπ, Brexit, ελληνικές εκλογές 2015 κ.ά.). 
Η ακαδημαϊκή χρονιά που διανύουμε θα ολοκληρωθεί με μια σειρά εκλογικών αναμετρήσεων, ενώ δεκάδες δημοσκοπήσεις θα δημοσιευτούν επιχειρώντας να καταγράψουν τις τάσεις. 
Κι όμως, είναι πιο πιθανό να καταλάβουμε αν ο Αλέξης Τσίπρας ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός από το twitter και όχι από τις παραδοσιακές δημοσκοπήσεις. Ας γυρίσουμε δύο χρόνια πίσω...

«Ο Γιάννος είναι η φανταχτερή περικοκλάδα... που κοπρίστηκε με όλα τα λύματα της εγχώριας διαφθοράς...»

Διά βίου μίζα
«Ο Γιάννος είναι ένα από τα πολλά πρόσωπα του Σημίτη-Ιανού. Τα υπόλοιπα είναι ο Τσουκάτος, ο Μαντέλης, ο Στουρνάρας, ο Βενιζέλος, όλοι αυτοί που έβαλαν το χέρι στην τσέπη μας πριν μας βάλουν το μαχαίρι στον λαιμό».

Ποιο αλήθεια είναι χειρότερο, ότι μας έκλεψε ο Γιάννος ή ότι μας κυβέρνησε; Το χειρότερο είναι ότι μας κουνάει το δάχτυλο. Ο Γιάννος δεν είναι κλέφτης, ένας απλός κλέφτης, αλλά η διαπλοκή κουστουμαρισμένη και υπερφίαλη, με τη βεβαιότητα της ταξικής υπεροχής της και το χαμόγελο που δουλεύτηκε μπροστά σε καθρέφτες και κάμερες.
Ο Γιάννος δεν είναι μόνος του, είναι ένας από τους πολλούς στο σύστημα της συνενοχής που είναι έτοιμοι, ενεργοποιώντας τα αντανακλαστικά της επιβίωσής τους, να φωνάξουν ότι όλα είναι σκευωρία, πολιτική δίωξη και εκδίκηση. Είναι έτοιμοι να δηλώσουν ότι οι αριθμοί των λογαριασμών της μίζας είναι αριθμοί τηλεφώνων και οι αμαρτωλές offshore επιχειρηματικά οχήματα τα οποία καβάλησαν τυχαία στον δρόμο.
Όχι, το θέμα δεν είναι ο Γιάννος, γιατί αν πεις ότι είναι ο Γιάννος κάνεις την παραδοχή ότι όλα ήταν ένα στιγμιαίο λάθος, η κακιά η ώρα ή η κακιά (δεύτερη) γυναίκα, όπως διαβεβαιώνει με άφθονο σεξισμό στο Twitter ο Γιώργος Κύρτσος.
Ο Γιάννος είναι η φανταχτερή περικοκλάδα της Σημιτικής χλωρίδας, που κοπρίστηκε με όλα τα λύματα της εγχώριας διαφθοράς. Ένα από τα τέρατα της αιμομικτικής σχέσης των πολιτικών με τους κρυφούς χρηματοδότες τους. Είναι η διασταύρωση του Σημιτικού εκσυγχρονισμού με την υποκρισία, της δήθεν ανάπτυξης με τα εκβιαστικά διλήμματα που την παγίωναν. Ή θα κάνουμε Ολυμπιακούς Αγώνες ή θα καταστραφούμε, ή θα επιλέξουμε ευρώ ή θα διαλυθούμε, ή θα αγοράσουμε όπλα ή θα εξαφανιστούμε.
Ο Γιάννος είναι ένα από τα πολλά πρόσωπα του Σημίτη-Ιανού. Τα υπόλοιπα είναι ο...

Megaλα παράδοξα, Megaλοι υπεύθυνοι

Mega υπεύθυνοι, Mega παράδοξα
Οριστικό τέλος αύριο 28/10/2018
Το οριστικό κλείσιμο του Μega δεν προσθέτει κάτι νέο σε όσα γνώριζε η κοινή γνώμη. Υπενθυμίζει όμως τα παράδοξα που χαρακτήρισαν τόσο τη λειτουργία όσο και τον τρόπο που κλείνει, διαψεύδοντας τους μύθους ότι η επιβολή της τηλεοπτικής κανονικότητας στη χώρα ήταν αυτή που το στραγγάλισε. 
O σταθμός, αρχικά έχασε την αξιοπιστία του ενημερωτικά, εξοργίζοντας την κοινή γνώμη. Στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε από τους μετόχους του, όταν σταμάτησε ο σκανδαλώδης δανεισμός, που του εξασφάλιζαν οι κυβερνήσεις, ακόμη και στις εποχές που φτωχοποιούσαν την κοινωνία.
Όμως αυτά είναι γνωστά, όπως και ότι στο τέλος συνέχισε να αποσπά μεγάλη τηλεθέαση ως «αυτοδιαχειριζόμενο» χάρη στο ποιοτικό αλλά πανάκριβο - λόγω του δανεισμού - παλιού προγράμματός του.
27 Οκτ. 2018
από tvxs.gr


ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ο υπέρτιτλος γράφτηκε από τή "Νέα Μύκονο"
*****************************************************************************

Ακρόαση Mega την Τρίτη από ΕΣΡ...

Επιμένει στο μαύρο η Digea...
Νέα δραματική εξέλιξη στο Mega. Η Τηλέτυπος έχει κάνει...
αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης για διακοπής του σήματος προς το ΕΣΡ. Η Αρχή αν και όρισε ημέρα ακρόασης την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, στη 1:00 το μεσημέρι, η DIgea επιμένει να κατεβάσει το σήμα του Mega στις 3:00 το πρωί της Κυριακής.

typologies.gr

«...Μετά έμαθα ότι με έβρισε...»

Μου πήρε τη σειρά...
Για το επεισόδιο που είχε με τον Γιάννη Μπουτάρη μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα» (ΣΚΑΪ) ο Βασίλης Λεβέντης. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά στον Γιώργο Αυτιά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν τήρησε το πρωτόκολλο. «Κανονικά έπρεπε να μιλήσω εγώ, αλλά πήγε πριν από μένα. Κι όταν του είπα 'τι κάνεις, δεν είναι σωστά πράγματα αυτά', μου απάντησε ότι είναι ο δήμαρχος. Μετά έμαθα ότι με έβρισε. Αν παραφέρθηκε δεν είναι προς τιμήν του»...

Σοβαρά πολιτικά προβλήματα, όχι αστεία...

Είσοδος ελεύθερη στό Μουσείο Ακρόπολης αύριο 28η Οκτωβρίου...

Μουσείο Ακρόπολης: 28η Οκτωβρίου με ελεύθερη είσοδο
Την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου, το Μουσείο Ακρόπολης προσκαλεί τους επισκέπτες να περιηγηθούν στις μόνιμες συλλογές του με τα αριστουργήματα της αρχαϊκής και της κλασικής εποχής.
Ανοιχτή θα είναι, επίσης, η περιοδική έκθεση «Από την απαγορευμένη πόλη: αυτοκρατορικά διαμερίσματα του Qianlong», όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να θαυμάσουν σπάνια προσωπικά αντικείμενα, έργα τέχνης και έπιπλα που βγήκαν για πρώτη φορά από τα κλειστά διαμερίσματα του Αυτοκράτορα της Κίνας Qianlong (1711-1799) στην Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου.

Αλλάζει η ώρα αύριο Κυριακή 28 Οκτωβρίου...

Μία ώρα πίσω θα πάνε τα ρολόγια μας την τελευταία Κυριακή του μήνα, 28 Οκτωβρίου. Στην Ελλάδα για τη χειμερινή ώρα θα πρέπει να μετακινήσουμε τους δείκτες των ρολογιών έτσι ώστε αντί για 4 τα ξημερώματα να δείχνουν 3 τα ξημερώματα.
Το τελευταίο διάστημα επικράτησε σύγχυση σχετικά την εναλλαγή ανάμεσα σε θερινή και χειμερινή ώρα έπειτα από πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για κατάργησή της...

Έτσι ξεκίνησε το σκάνδαλο με τις φρεγάτες...

Η γαλλική εφημερίδα «Le Monde» προκαλούσε πάταγο τον Σεπτέμβριο του 2005 αποκαλύπτοντας το σκάνδαλο «Thales» -ενός γαλλικού κολοσσού στον τομέα της αεροναυτιλίας, των ηλεκτρονικών, των επικοινωνιών και του Διαστήματος, με δραστηριότητες σε 30 χώρες και με 55.000 εργαζόμενους και με ετήσιο τζίρο 10,3 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Thales Engineering and Consulting (THEC- θυγατρική της Thales), Μισέλ Ζοσράν, έχει δώσει συνέντευξη στη Le Monde, αποκαλύπτοντας σειρά σκανδάλων της Thales. O Ζοσράν είχε απολυθεί τον Ιανουάριο του 2004 από την εταιρεία, κατηγορούμενος για δωροδοκία δημοτικών συμβούλων...

Γι'αυτό καταστράφηκε το ΠΑΣΟΚ...

Συνεχίζει την έντονη κριτική του στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης. Την ίδια ώρα που η Φώφη Γεννηματά και το Κίνημα Αλλαγής προσπαθούν να διαχειριστούν την προφυλάκιση του πρώην υπουργού τους, Γιάννου Παπαντωνίου, ο Γιάννης Ραγκούσης επισημαίνει πως η προσπάθεια μη αξιοποίησης της λίστας Λαγκάρντ ήταν «στην Ελλάδα των μνημονίων το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο». Σημειώνει μάλιστα πως είναι κάτι που δεν θα συγχωρήσουν ποτέ οι πολίτες.

Προσθέτει, επίσης, πως «Η πολιτική ευθύνη είναι ιστορική κι έχει ονοματεπώνυμο/α».

Διαβάστε την ανάρτησή του:

«Στην Ελλάδα των μνημονίων το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο ήταν η προσπάθεια για τη μη αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ. Κάτι που δεν θα συγχωρήσουν ποτέ οι πολίτες. Το ΠΑΣΟΚ γι αυτό κατέρρευσε πολιτικά και ουσιαστικά καταστράφηκε. Η πολιτική ευθύνη είναι ιστορική κι έχει ονοματεπώνυμο/α»...

Giannis RagkousisΕπαληθευμένος λογαριασμός @gragkousis πριν από 21 ώρες
Στην Ελλάδα των μνημονίων το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο ήταν η προσπάθεια για τη μη αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ.Κάτι που δεν συγχωρήσουν ποτέ οι πολίτες. Το ΠΑΣΟΚ γι αυτό κατέρρευσε πολιτικά και ουσιαστικά καταστράφηκε.Η πολιτική ευθύνη είναι ιστορική κι έχει ονοματεπώνυμο/α