Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ραχήλ Μακρή εναντίον ΑΝΕΛ...


SOOC/ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΥΡΙΛΛΑΣ"Ντροπή να καταφεύγουν σε θεωρίες συνομωσίας"...


Επίθεση στην αντιπολίτευση αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες και τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του.
"Αποτελεί ντροπή για...
κόμματα της αντιπολίτευσης να θολώνουν τα νερά και να εμπαίζουν τη δικαιοσύνη και τους Έλληνες πολίτες" σημείωσε από το βήμα της Βουλής η ανεξάρτητη βουλευτής Ραχήλ Μακρή αναφερόμενη στην υπόθεση.

"Η έλλειψη σοβαρών πολιτικών θέσεων και η ανυπαρξία τους στη Βουλή δεν μπορεί να αναπληρώνεται με θεωρίες συνωμοσίας" είπε η βουλευτής και συνέχισε: "Περιμένουμε λοιπόν από τη δικαιοσύνη να αποδώσει τις ευθύνες από όπου κι αν προέρχονται και να προστατεύσει τη Δημοκρατία"...
iefimerida.gr

Αποστολόπουλος: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος...


undefinedΔήλωση καταπέλτης κατά Καμμένου και Χαϊκάλη...

Ο φερόμενος ως "μεσάζων" Γιώργος Αποστολόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση : 

"Με έκπληξη και οργή παρακολουθώ στα ΜΜΕ να...
με εμπλέκουν σε πολιτικές "βεντέτες", υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα. Πρόκειται για θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη ένα μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό! 
Στους δολοπλόκους υπενθυμίζω απλά τη ρήση "ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος".
Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης  για την αποκατάσταση της αλήθειιας και της παργματικότητας. Όλα στο φως χωρίς μοντάζ,συρραφές και μηχανορραφίες"
Αποκλειστικό - Αυτή είναι η ανακοίνωση του Αποστολόπουλου για τις καταγγελίες Χαϊκάλη
enikos.gr

Γιατί προσπαθούν όλοι να εξαγοράσουν μόνο τους Ανεξάρτητους Έλληνες;..


undefined
Ας υποθέσουμε ότι ο Πάνος Καμμένος έχει δίκιο κι ότι κάποιοι προσπάθησαν να εξαγοράσουν τη Σταυρούλα Ξουλίδου. Ας υποθέσουμε ότι και...
ο Παύλος Χαϊκάλης έχει δίκιο κι ότι κάποιοι προσπάθησαν να τον εξαγοράσουν. Με λίγα λόγια, ας υποθέσουμε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν δίκιο σε όλα όσα καταγγέλλουν και ότι υπάρχει κύκλωμα που εξαγοράζει βουλευτές υπέρ του να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αν είναι έτσι πράγματα, προκύπτει ένα εύλογο ερώτημα: γιατί όλοι αυτοί οι τύποι θεωρούν ότι οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι εξαγοράσιμοι; Γιατί δεν έχουμε ακούσει καταγγελίες από άλλα κόμματα μιας και η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει το "ναι" μόνο 160 βουλευτών; Δεν πιστεύω ότι «οι αγορές έχουν πάντα δίκιο» αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, κάπως προβληματίζομαι... 
 parapolitiki.com

Ο Λαζόπουλος έκανε το μοντάζ…


undefined
Χαϊκάλης: Δέσαμε τον ήχο με την εικόνα…

Φοβερή αποκάλυψη από το ίδιο το «θύμα», τον Παύλο Χαϊκάλη. Τεχνικό επιτελείο του Λαζόπουλου επεξεργάστηκε την εικόνα και τον ήχο που ‘χε καταγράψει ο Χαικάλης στη συνάντηση αλλά και στις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τον Αποστολόπουλο.

Μα, κάνατε μοντάζ, τον...
ρώτησαν Ντερμπεντέρης και Σαράφογλου.

Κι ο Χαϊκάλης απάντησε: όχι δεν κάναμε μοντάζ, δέσαμε τον ήχο με την εικόνα, γιατί άλλος κράταγε την εικόνα κι άλλος τον ήχο.

Στην ερώτηση, αν έκανε ο ίδιος την… επεξεργασία απάντησε πως το έκανε την περασμένη εβδομάδα, το τεχνικό επιτελείο του Λαζόπουλου!
Ρε τι γίνεται!..

Φωτογράφισε και βουλευτίνα των ΑΝ.ΕΛ…


undefined
Έξαλλη η Έλενα Κουντουρά έσπευσε στη Βουλή και πήγε να τα κάνει όλα λίμπα…

Η αναφορά του Χαϊκάλη στη συνέντευξη Τύπου, ότι ο «μεσάζων» φωτογράφισε και μια βουλευτίνα των ΑΝ.ΕΛ, για χρηματισμό, προκάλεσε φήμες που έφτασαν μέχρι τα αφτιά της Έλενας Κουντουρά, η οποία έσπευσε στη Βουλή και…
εξαγριωμένη κατήγγειλε όλα αυτά τα ψεύδη και μυθεύματα.

Δεν με πλησίασε κανείς, δεν επιχείρησε κανείς να με δωροδοκήσει, όλα αυτά είναι αθλιότητες

Ελλάδα, τόπος μαγικός: Πρωθυπουργός μηνύει(!) βουλευτή...


undefined
Την πρωτοφανή απόφαση να μηνύσει τον βουλευτή Παύλο Χαϊκάλη έλαβε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά τα όσα εκείνος υποστήριξε απόψε στο δελτίο του Mega σχετικά με την υπόθεση χρηματισμού του.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθουμε αν...
έχει ξανασυμβεί αυτό σε κάποια δυτική χώρα, δηλαδή αν ενεργεία πρωθυπουργός έχει μηνύσει εν ενεργεία βουλευτή. Ομολογώ ότι ακόμα αρνούμαι να το πιστέψω.

Αν πάντως κάποιος πιστεύει ότι οι πρωθυπουργοί οφείλουν να απαντούν με αυτόν τον τρόπο έστω και σε συκοφαντικές επιθέσεις, ας μας εξηγήσουν γιατί ο Σαμαράς δεν μήνυσε τον Ηλία Κασιδιάρη ή έστω τον Τάκη Μπαλτάκο...

parapolitiki.com

Απίστευτο: Είχε δανείσει 5.000 στον «μεσάζοντα»!..


undefined
Ο Χαϊκάλης αναφέρθηκε σε ψιλιτζικατζίδικες συναλλαγές (των 800 και 2000 ευρώ) με τον άνθρωπο που του προσέφερε 3 εκατομμύρια!..

Είπε απίστευτα πράγματα, απόψε στο Bluesky. Με τον «μεσάζοντα» που του προσέφερε 3 εκατομμύρια, το καλοκαίρι σε ανύποπτο χρόνο και πριν προκύψει το θέμα της προεδρικής εκλογής, είχαν ένα αλισβερίσι μεταξύ τους ύψους 5000 ευρώ.

Ακούστε τι είπε:  
Είχα δώσει πριν το καλοκαίρι στον Αποστολόπουλο 5000, για...
να τα παίξει στο χρηματιστήριο. Μου βαλε 2 φορές τόκους και μετά χάθηκε. Τον Αύγουστο μου κατέθεσε στο λογαριασμό μου 800 ευρώ και πριν από μερικούς μήνες μου ‘δωσε 2000 ευρώ, τα οποία τα πήρα γιατί ήθελα να πληρώσω τη δόση του δανείου. Μου είπε ότι τα 2000 αυτά ήταν από έναν τραπεζίτη.

Εγώ του είπα, ότι τα εκλαμβάνω ως έναντι του χρέους. Αργότερα μου κατέθεσε άλλα 2.000 στον τραπεζικό μου λογαριασμό.

Όλα αυτά συνέβησαν πριν την εκλογή Προέδρου. Κι ο «μεσάζων» που του προσέφερε αργότερα 3 εκατομμύρια ήταν ένας ψιλικατζής, που του ‘παιξε 5000 στο χρηματιστήριο και δεν του τα ‘χει επιστρέψει.

Βγάλτε άκρη!..
  από nonews-NEWS

Ο Κουκουλόπουλος «καθαίρεσε»... τον Βενιζέλο από το ΠΑΣΟΚ...


undefined
ΦΩΤΟ...
Καμιά φορά η βιασύνη μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες και να σε εκθέσει.
Κάπως έτσι συνέβη και με την...
ανακοίνωση του Πάρι Κουκουλόπουλου που υποβίβασε σε Αντιπρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Ευάγγελο Βενιζέλο...

Το δελτίο Tύπου έφυγε από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού με τον πλέον επίσημο τρόπο μόνο που μέσα ανέφερε ως αντιπρόεδρο του κόμματος τον κ. Βενιζέλο...
 Λογικά θα εκδοθεί «ορθή επανάληψη» εκτός αν ο κ. Κουκουλόπουλος ή το γραφείο του ξέρει κάτι περισσότερο..
newpost.gr

Φιλάκια όλο... ναζι...


Μήπως τους παρεξηγήσαμε; Το λέω γιατί τους βλέπω ανοικτούς σε νέες εμπειρίες...Μήπως τους παρεξηγήσαμε; Το λέω γιατί ...
τους βλέπω ανοικτούς σε νέες εμπειρίες... 

Από τη στήλη "Φαληρεύς" (Στ. Κασιμάτης - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

Γ. Παπανδρέου: Σε αδιέξοδο οδηγούν τα αντιμνημονιακά καλλιστεία

Μιλώντας σε έκθεση του ιδρύματος Αν. Παπανδρέου, στην Κοζάνη, ο Γ. Παπανδρέου τόνισε ότι οι ηγεσίες της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης παραμένουν απόλυτα προσηλωμένες  στο ποιος θα σκίσει γρηγορότερα το Μνημόνιο.
Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι «τα αντιμνημονιακά καλλιστεία στα οποία επιδόθηκαν και οι μεν και οι δε, οδηγούν την Ελλάδα σε απαράδεκτο και επικίνδυνο αδιέξοδο μιας και δεν απαντούν στα πραγματικά διακυβεύματα. Είναι αδιανόητο για μένα, πέντε χρόνια από την εκδήλωση της κρίσης και μετά από όσα περάσαμε, να βρισκόμαστε ως χώρα στη σημερινή θέση.
Αντί για έξοδο από το μνημόνιο στα τέλη Δεκεμβρίου του 2014, όπως ήταν προγραμματισμένο εδώ και τρία χρόνια, να έχουμε παράταση με άδηλη έκβαση και επαναφορά σεναρίων εξόδου από το ευρώ.
Αντί για ευτυχή κατάληξη της αξιολόγησης των πεπραγμένων, που θα οδηγούσε στην υιοθέτηση εδώ και μήνες εκ μέρους των εταίρων μας, μιας Στρατηγικής Συμφωνίας που θα είχαμε εμείς διαμορφώσει με δική μας πρωτοβουλία, Συμφωνία που θα αποτελούσε παράλληλα και ένα Εθνικό Συμβόλαιο με τον Ελληνικό λαό για τα παραπέρα βήματα που καθιστούν την Ελλάδα χώρα διαφάνειας, χρηστής διοίκησης, δικαιοσύνης και βιώσιμης ανάπτυξης, σήμερα να μην υπάρχει καμία Συμφωνία, κανένα Σχέδιο, μόνο αβεβαιότητα».
Ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε την ανάγκη συναίνεσης στο ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ κάνοντας αναδρομή στα πεπραγμένα της δικής του εποχής διακυβέρνησης τόνισε ότι
«με στοιχειώδη πολιτική συναίνεση το 2010, όταν η Ελλάδα βρέθηκε σε κατάσταση οικονομικού πολέμου, ή έστω τον Οκτώβριο του 2011 με τη Συμφωνία των Βρυξελλών και το δημοψήφισμα, η Ελλάδα σήμερα θα είχε περάσει προ πολλού τον κάβο.
Θα είχε γλυτώσει πολλά».

Επίσης, άφησε αιχμές κατά της κυβέρνηση και της  Ν.Δ., λέγοντας ότι «κυβερνητική συνεργασία σημαίνει να έρχονται νόμοι στη Βουλή με διαφάνεια και διαβούλευση, όχι τροπολογίες για την πώληση του αιγιαλού, τα χατίρια ενός τραπεζίτη ή κάποιου μιντιάρχη, μέχρι τις συνεχείς προσπάθειες αποδόμησης της διαύγειας.
Κυβερνητική συνεργασία σημαίνει δημοκρατικές αξίες και διαδικασίες, δεν μπορεί να σημαίνει υπόγειες διαδρομές με Χρυσαυγίτες».
kathimerini.gr