Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Στην Ολλανδία οι αιρετοί όταν "απλώνουν χέρι" δέν είναι γιά λεφτά!

Δήμαρχος χούφτωσε δημοσίως τη βασίλισσα της Ολλανδίας!...

O ίδιος το διαψεύδει, αλλά το ΒΙΝΤΕΟ τον επιβεβαιώνει.
Χούφτωσε την βασίλισσα της Ολλανδίας, έγινε viral στο internet, εκατομμύρια χρήστες τον είδαν στο you tube, ο ίδιος όμως το διαψεύδει, λέγοντας ότι ...
«δεν θυμάται κάτι τέτοιο»…
Ο λόγος για τον δήμαρχο της πόλης Αμστελβιν, Φρεντ Ντε Γκράαφ. Εχθές, κυκλοφόρησε στο ίντερνετ το βίντεο με το … ανάρμοστο πιάσιμο των …γλουτών της βασίλισσας, σήμερα, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στην Ολλανδία για το παρατεταμένο κι ανάρμοστο άγγιγμά του, προσπάθησε να ανασκευάσει.
Το περιστατικό έγινε στη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για την «Ημέρα του Βασιλιά» και μάλιστα, ενώ δίπλα στη βασίλισσα, στεκόταν ο σύζυγός της και βασιλιάς της Ολλανδίας, Βίλεμ Αλεξάντερ. Η 42χρονη Μαξίμα δεν έδειξε να αντιδρά, πιθανότατα για να μην προκληθεί σάλος ωστόσο, το επίμαχο βίντεο ενοχοποιεί τον 64χρονο δήμαρχο.
Αν και ο ίδιος δεν το παραδέχεται, το βίντεο δείχνει πως ο 64χρονος δήμαρχος άδραξε την ευκαιρία για να επεξεργαστεί με το χέρι του την οπίσθια πλευρά της βασίλισσας της Ολλανδίας την ώρα που η ίδια χαιρετούσε αμέριμνη το πλήθος.
 

Ξεπέρασαν κάθε όριο χυδαιότητας…

Επέπληξαν τον ΓΑΠ γιατί δεν λέει στην ανακοίνωσή του, αν θα ψηφίσει «Ελιά» (το «εγώ ΠΑΣΟΚ ήμουν, είμαι και θα είμαι», δεν τους φάνηκε αρκετό)…

Και συνεχίζοντας την ελεεινολογία – και τις φτηνές ειρωνείες – αναρωτήθηκαν, αν τα συμφέροντα στα οποία αναφέρεται ο Παπανδρέου, είναι τα συμφέροντα του… ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ του Ελληνικού…

Πρώτα σχολίασαν την ανακοίνωση και μετά την μετέδωσαν. «Αναγκάστηκε ο κ. Παπανδρέου να βγάλει την ανακοίνωση» είπε (δις) ο Χασαπόπουλος . Και από κει και πέρα άρχισαν οι χυδαιότητες των - κατά Στάθη – ντόπερμαν της ενημέρωσης.

Ο…
Ντερμπεντέρης αναρωτήθηκε σε ποιους σχολιαστές (δεν αναγνωρίζει τα μούτρα του) αναφέρεται ο Παπανδρέου κι όσο αναφορά τα συμφέροντα, για τα οποία κάνει λόγο στη δήλωσή του είπε ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας: ίσως εννοεί τα συμφέροντα του λούνα πάρκ του Ελληνικού.

Η Τρέμη δεν έμεινε ευχαριστημένη από την ανακοίνωση γιατί: δεν δηλώνει ο κ. Παπανδρέου αν θα ψηφίσει «Ελιά».

Όσο κατρακυλούν τα νούμερα του δελτίου τους, τόσο χειρότεροι γίνονται…
 

Μπλόκο στους κλέφτες κινητών...


Μπλόκο στους κλέφτες κινητών -Αχρηστο το τηλέφωνο μετά την κλοπή, δεν θα συνδέεται σε κανένα δίκτυο Τέλος στις κλοπές κινητών σχεδιάζει να βάλει η η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, αφού με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θέτει σε άμεση εφαρμογή το ...
κλείδωμα της συσκευής σε περίπτωση κλοπής, με αποτέλεσμα να βάζει φρένο στους επίδοξους κλέφτες.
Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα προχωρούν σε φραγή από το δίκτυό τους για τα κινητά τηλέφωνα που έχουν κλαπεί και έτσι ο νέος ιδιοκτήτης δεν θα μπορεί να συνδεθεί με κανένα ελληνικό δίκτυο και πολλά από τα δίκτυα του εξωτερικού.
Η φραγή θα γίνεται εύκολα και απλά με μια γραπτή αίτηση του κατόχου της συσκευής, ο οποίος θα αναφέρει τον μοναδικό αριθμό IMEI (International Mobile Equipment Identity) που τη συνοδεύει.
Πώς θα μπορούμε να κλειδώνουμε το κινητό μας τηλέφωνο
Ο χρήστης θα πρέπει να γνωρίζει το μοναδικό κωδικό της συσκευής του, τον οποίο μπορεί πολύ εύκολα να βρει πληκτρολογώντας *#06# και να τον διατηρήσει κάπου.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί την εγκατάσταση ειδικού λογισμικού από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες, όπως προβλέπεται στην απόφαση, θα τηρούν λίστες με τους αριθμούς IMEI των κλεμμένων συσκευών για να μπορέσει να εφαρμοστεί αποτελεσματικά ο κανονισμός.
Τι είναι ο Κωδικός ΙΜΕΙ και πώς λειτουργεί
Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση, η εγγραφή του IMEI ενός κινητού στη λίστα των εταιρειών πραγματοποιείται μετά από σχετική έγγραφη αίτηση του χρήστη, ο οποίος δήλωσε νομίμως την κλοπή της συσκευής του, εκτός και αν ο Κωδικός ΙΜΕΙ δεν είναι έγκυρος, είτε αν συνδέεται με περισσότερους από 4 τηλεφωνικούς αριθμούς, τουλάχιστον σε ένα από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.
Κάθε πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας αποστέλλει ανά εβδομάδα στους υπόλοιπους παρόχους τους κωδικούς IMEI κλεμμένων συσκευών των χρηστών του, καθώς και τον αύξοντα αριθμό εβδομάδας με βάση την οποία έγινε η εξέταση.
Η ενημέρωση των λιστών με τους Κωδικούς IMEI κλεμμένων συσκευών των χρηστών θα υλοποιηθεί το αργότερο εντός πέντε μηνών.

 

Η είδηση της άλλης χρεοκοπίας

ΠΑΣΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ
Πάσχος ΜανδραβέληςΔεν το περίμενε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου να γίνει τόσος ντόρος για τη συμμετοχή του στην παρουσίαση του βιβλίου της κ. Μαριλένας Κοππά, μαζί με τον κ. Φώτη Κουβέλη. «Αντισυμβατικές αποφάσεις έχω πάρει πολλές φορές στη ζωή μου και ίσως επειδή συνηθίζω να σκέφτομαι και να δρω μη συμβατικά. Δεν περίμενα όμως η παρουσίαση ενός βιβλίου για τη σοσιαλδημοκρατία να θεωρηθεί αντισυμβατική κίνηση. Και μάλιστα, να προκαλέσει τέτοια προσμονή αλλά και τόση ανησυχία σε διάφορους κύκλους», είπε ο πρώην πρωθυπουργός, αποδεικνύοντας στους κακόπιστους ότι βρίσκεται μακράν της ελληνικής πραγματικότητας. Ή έστω αυτής που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ.

Από την άλλη βέβαια, σάμπως το περίμενε ο κ. Κώστας Σημίτης να ασχοληθούν όλοι με το γεγονός πως τον Δεκέμβριο του 2008 «δεν είπε λέξη για το ΠΑΣΟΚ», όταν από το βήμα της Βουλής προειδοποίησε ότι «αποτελεί κοινό μυστικό στους κύκλους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι η Ελλάδα... καλό θα ήταν να αναγκαστεί να προσφύγει στο ΔΝΤ για δανεισμό, ώστε η παρακολούθηση της ελληνικής οικονομίας να είναι αρμοδιότητά του και όχι φροντίδα της Επιτροπής» (Βουλή 18.12.2008); Τότε όλα τα ΜΜΕ «ανέλυσαν» επί μακρόν, την απουσία «αιχμών» του κ. Σημίτη για τον διάδοχό του, θεωρώντας ότι αυτή καθαυτή η απουσία «αιχμών» είναι από μόνη της «αιχμή». Κι έτσι ο ελληνικός λαός δεν έμαθε την είδηση της επικείμενης χρεοκοπίας.

Χθες οι αντιδράσεις των καναλιών και των μεγάλων ενημερωτικών δικτυακών τόπων ήταν ίδιες με εκείνες των παραδοσιακών ΜΜΕ το 2008: «Αιχμές κατά Βενιζέλου από Παπανδρέου» ήταν η «είδηση», επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχει συνέχεια στον τόπο. Ολα τα συστήματα του δημόσιου διαλόγου βαδίζουν στις παλιές στράτες. Ασχολούνται με τις «αιχμές» ή και την απουσία τους, ψάχνουν τον καβγά αντί της ουσίας, αποκρύπτουν από τον ελληνικό λαό τα πολιτικά ζητήματα ασχολούμενα με τα μικροπολιτικά. Κι αυτή είναι απλώς η αθώα ανάγνωση του μιντιακού μας περιβάλλοντος...

Μόνο που στο τέλος αυτή η στρέβλωση του δημόσιου διαλόγου βλάπτει σοβαρά τον τόπο. Οπως το 2008 πνίγηκε στα λύματα του μικροπολιτικού κουτσομπολιού η επικείμενη χρεοκοπία και προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ έτσι και σήμερα αντί να συζητάμε για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση βομβαρδιζόμαστε από «ειδήσεις» για τις σχέσεις Παπανδρέου-Βενιζέλου. Λες κι αυτός είναι ο μεγαλύτερος καημός των πολιτών... Το ενημερωτικό σύστημα της χώρας έχασε τη μεγαλύτερη είδηση της μεταπολίτευσης, δηλαδή τη χρεοκοπία της Ελλάδας. Τι κι αν ο κ. Αλέκος Παπαδόπουλος προειδοποιούσε ότι «το θέμα δεν είναι αν θα μπούμε σε διαδικασία διεθνούς οικονομικού ελέγχου... η κρίση είναι προ των πυλών. Ο Αννίβας είναι ante portas και έχει σημασία να σωθεί η πόλη, η Ρώμη και όχι οι Καίσαρες ούτε οι Συγκλητικοί» (Βουλή 20 Δεκεμβρίου 2008); Τι κι αν ο κ. Στέφανος Μάνος προβληματιζόταν ότι την περίοδο 2004-2007 «προστέθηκαν χρέη 48 δισ. ευρώ. Το 2007, το κράτος εισέπραξε από άμεσους και έμμεσους φόρους 48 δισ. ευρώ. Η αύξηση του δημόσιου χρέους τα τελευταία 4 χρόνια είναι ίση με το σύνολο των φορολογικών εσόδων του 2007» («Καθημερινή», 26.4.2008); Τα ΜΜΕ έψαχναν για «αιχμές» κι όταν δεν τις έβρισκαν τις κατασκεύαζαν. Κι αυτή είναι η είδηση της άλλης χρεοκοπίας που έχασαν τα ΜΜΕ. Της δικής τους...
katimerini.gr

Η τέχνη του να μην φταις


  Παραπολιτική

Όταν διάβασα ότι ένας 13χρονος στην Αττική έχασε τη ζωή του σε ένα λούνα παρκ, έπαθα σοκ. Είναι μια είδηση που κανείς ποτέ δεν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει.

Όταν διάβασα ότι το λούνα παρκ αυτό λειτουργούσε χωρίς άδεια, το σοκ μου ήταν φοβερά μικρότερο. Είναι μια είδηση που κανείς πάντα περιμένει να διαβάσει στην Ελλάδα παρόλο που μέσα του εύχεται αυτή τη φορά η πραγματικότητα να τον διαψεύσει.

Αν διαβάσετε τα διάφορα ρεπορτάζ των εφημερίδων, θα διαπιστώσετε ότι και πάλι σε αυτή τη χώρα έχει ξεκινήσει η αναζήτηση των υπευθύνων της τραγωδίας αλλά μια εντελώς ανάποδη διαδικασία: όλοι οι συμμετέχοντες σπεύδουν να μας πουν γιατί σε καμία περίπτωση δεν φταίνε οι ίδιοι και φταίνε, φυσικά, «οι άλλοι».

Ακόμα κι αυτή τη φορά, δεν έχει βρεθεί ούτε ένας από τη δημοτική αρχή της περιοχής, είτε φταίει λίγο είτε φταίει πολύ, που να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί, ένας που έστω να πει ότι «δεν ευθύνομαι προσωπικά αλλά ντρέπομαι, δεν θα είμαι πάλι υποψήφιος, αποτύχαμε».

Συχνά αναρωτιέμαι πως καταφέρνουν όλοι αυτοί να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια...

Σκίζει η Φιλιππινέζα…













Χαμός με την «Φιλιππινέζα του χοντρο-Μπένυ». Έκανε τα περισσότερα κλικς σήμερα, ενώ…
άρχισε και η περιήγησή της στο διαδίκτυο. Η ιστοσελίδα greki-gr.blogspot.gr το αναδημοσίευσε προσθέτοντας μια πετυχημένη, δική της, εικονογράφηση…

"Σήμερα είναι η πρώτη και τελευταία φορά.."

"...το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη..."

10013585_10203018544760972_8076419929415564357_nΣήμερα είναι η πρώτη και τελευταία φορά που απαντάω επί προσωπικού. Σε κάθε άλλη περίπτωση το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη. Πριν από λίγο διασταύρωσα την πληροφορία ότι κάποια άτομα από το περιβάλλον του κ. Κώστα Κουκά με διαβάλουν λέγοντας ότι όσα ανώνυμα γράφονται στο διαδίκτυο είναι δικής μου συγγραφής. Για να τελειώνει μια και καλή αυτή η ιστορία δηλώνω ότι: ούτε η πολιτική μου ηθική ούτε η παιδεία μου επιτρέπει να λοιδορώ ανωνύμως από έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα. Άλλωστε η πολιτική μου κριτική είναι τόσο σκληρή και αιχμηρή που δεν έχω την ανάγκη να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου. Σε τηλεφωνική επαφή που είχαμε με τον Κώστα Κούκα, τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου, του μεταφέραμε τα παραπάνω και μας διαβεβαίωσε ότι δεν αποδέχεται την μομφή προς το πρόσωπό μου. Σέβομαι τη στάση του και σαν Μυκονιάτης θέλω να πω σε όλους εκείνους που θέλουν την προκοπή του συνδυασμού του να μην τού κάνουν κακό με τις δήθεν εξυπνάδες τους. Να μάθουν να γράφουν και να μιλάνε πολιτικά και κυρίως να σκέφτονται πριν ανοίξουν το στόμα τους. Γιατί αν δεν το γνωρίζουν ο λόγος κάνει τη διαφορά ανάμεσα στα ζώα και το ανθρώπινο είδος. Και η Μύκονος τούτη την ώρα δεν έχει ανάγκη από ζώα.
Νίκος Κάπλαντζης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Ανδρέα Φιορεντίνο

ΚΕΠΟΜ: Οι υποψήφιοι – Δημοτικές Εκλογές 2014


Υποψήφια Δήμαρχος: ΚΑΜΜΗ ΑΝΝΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

1. ΑΓΓΕΛΕΤΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΛΕΚΑ) του ΑΝΔΡΕΑ
2. ΑΘΥΜΑΡΙΤΗ ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) του ΗΛΙΑ
3. ΑΝΤΩΝΙΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΙΑΚΩΒΟΥ
4. ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
5. ΒΕΡΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
6. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΜΙΚΑ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
7. ΒΡΕΤΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΑΝΤΙΑ) του ΚΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
8. ΓΑΤΣΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
9. ΓΡΥΠΑΡΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΑΝΔΡΕΑ
10. ΔΟΒΕΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΚΕΛΛΥ) του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
11. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΒΑΝΕΣΣΑ - ΜΑΡΙΑ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
12. ΘΕΟΦΙΛΟΥ-BOURTHOUMIEUX NATHALIE-ALICE (ΝΑΤΑΛΙ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
13. ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΝΡΙΑΝΗ του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
14. ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
15. ΚΑΜΜΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
16. ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
17. ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΥ
18. ΚΟΝΤΙΖΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
19. ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
20. ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΙΑΚΩΒΙΝΑ-ΕΙΡΗΝΗ του ΙΑΚΩΒΟΥ
21. ΜΟΤΣΑΝΟΥ-ΚΡΑΣΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
22. ΜΠΟΖΩΝΗ ΤΖΕΡΑΛΝΤΙΝ (ΤΖΕΡΙ) του ΤΖΩΝ
23. ΝΑΖΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
24. ΝΑΖΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
25. ΞΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΑΛΑΤΗ
26. ΡΟΥΣΟΥΝΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
27. ΣΤΕΦΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
28. ΣΥΡΙΑΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
29. ΦΛΩΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΑΝΔΡΕΑ
30. ΦΟΥΣΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΙΤΗ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
31. ΧΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
32. ΧΙΛΛ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΗΒΗ του ΙΩΑΝΝΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ

1. ΑΣΗΜΟΜΥΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2. ΓΑΚΑ-ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ (ΜΑΤΙΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟ
3. ΚΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΖΟΥΓΑΝΕ
4. ΣΚΟΥΛΑΞΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΖΑΝΝΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΚΟΝΙΩΝ

1. ΜΙΧΕΛΑΚΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2. ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ
3. ΜΩΡΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
4. ΝΑΖΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΜΑΝΘΟΥ
5. ΣΠΕΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
6. ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΟΛΓΑ του ΚΟΣΜΑ
7. ΣΦΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Σημείωση Ν.Μ. : Τά ψηφοδέλτια πού δημοσιεύουμε τού συνδυασμού 
τής Κ.Ε.ΠΟ.Μ  είναι αντιγραφή 
από τό mykonosdaily.gr

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - Κουκάς Κωνσταντίνος τού Παναγιώτη (υποψήφιος Δήμαρχος)




Tά τοπικά ψηφοδέλτια τής "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ" (Δημ.Κοινότητα Μυκόνου καί Δημ.Κοινότητα Άνω Μεράς)






Ολόκληρο τό ψηφοδέλτιο τής "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ" γιά τό Δημ. Συμβούλιο ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΙΩΝ


Σημείωση Ν.Μ. :            Τά ψηφοδέλτια τού συνδυασμού           τής "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ"
είναι αντιγραφή 
από τό mykonosZoo