Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Στό δρόμο, Alexandro Querevalú live : El Condor Pasa

 
(Απολαύστε το σέ πλήρη οθόνη)


Δημοσιεύτηκε στις 5 Οκτ 2015


Another different natural live version of El Condor Pasa (song) popularized by Simon & Garfunkel in 1970 "If I could" is the best-know Peruvian song from the zarzuela El Cóndor Pasa composed by Daniel Alomía Robles. "The best ever live version with flute" expressed in this musical interpretation


Φυσικοί-φυτικοί εχθροί τών κουνουπιών...


Ποια είναι;
Τα φυτά που διώχνουν τα κουνούπια

Μια από τις πιο ενοχλητικές καταστάσεις του καλοκαιριού είναι τα κουνούπια που εισβάλλουν στο σπίτι ή δεν σας αφήνουν να κάτσετε στο μπαλκόνι σας.
Υπάρχει ένας τρόπος να απαλλαγείτε σε μεγάλο βαθμό από την ενοχλητική παρουσία των κουνουπιών και μάλιστα φυσικά.
Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ανανεώσετε την όαση του μπαλκονιού ή της αυλής σας και να προμηθευτείτε φυτά που θα διώξουν μακριά τα κουνούπι.
Δείτε μερικά εντομοαπωθητικά φυτά που μπορείτε να ενσωματώσετε στον υπαίθριο χώρο σας.
Βασιλικός
Ο βασιλικός θεωρείται ως ο πιο αποτελεσματικός στην απώθηση των κουνουπιών. Μη διστάσετε να βάλετε γλάστρες βασιλικού σε περβάζια, βεράντες, κήπους. Εξάλλου η μυρωδιά του είναι υπέροχη.
Δυόσμος
Διάφορες μελέτες αναφέρουν ότι ο δυόσμος είναι 10 φορές περισσότερο απωθητικός για τα κουνούπια απ’ ότι το αντικουνουπικό σπρέι. Δεν έχετε παρά να τον φυτέψετε στον κήπο σας.
Γεράνι
Είναι ένα φυτό εύκολο στη φροντίδα, πανέμορφο και απομακρύνει και τα ενοχλητικά κουνούπια! Υπάρχει κανένας λόγος να μην το φυτέψετε στον κήπο σας;
Λεβάντα
Το έλαιο λεβάντας απωθεί τα κουνούπια και χαρίζει μια υπέροχη μυρωδιά φρεσκάδας στον χώρο. Πλέον, ο κήπος σας θα μυρίζει καλύτερα από ποτέ.
Μέντα
Το άρωμα μέντας απωθεί τα κουνούπια και προσφέρει επίσης πολλά προνόμια στην κουζίνα, οπότε γιατί να μην προστεθεί στην αυλή σας:
25/06/2019
 από : Newsbeast

Perfect - Karolina Protsenko (Ed Sheeran) - Violin Cover

 
(Aπολαύστε το σέ πλήρη οθόνη)