Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Νάχουμε καί τό νού μας...

Καλή χρονιά...

 Καλή χρονιά νάχουμε και προσοχή, γιατί έχουν βαλθεί να μας ξεκάνουν! Αλλωστε το λέει και ο γιατρός, ο κύριος Κώστας, που κάτι παραπάνω γνωρίζει...
Εκτός από το άγχος, τις κρίσεις πανικού και την κατάθλιψη, η κρίση ευνοεί και τα εμφράγματα (φτου-φτου!).
«Γράψτε» πολλά πράγματα εκεί που πρέπει και ρίξτε το λίγο έξω (συμβουλή του γιατρού... κι αυτή). 

Αλλιώς δεν τη βγάζουμε καθαρή...
Καλή χρονιά...

Τά "κάλαντα" τού Αντώναρου...

Η έκπληξη του Αντώναρου για τους υποψηφίους της ΝΔ που λένε πως ο ΣΥΡΙΖΑ χρεοκόπησε τη χώρα



Την έκπληξή του εξέφρασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος για κάποιους υποψηφίους της ΝΔ στις επόμενες εκλογές, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η χώρα χρεοκόπησε επί Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Αντώναρος επισημαίνει ότι οι προθέσεις των συγκεκριμένων ανθρώπων είναι "να "ξεπλύνουν" τους ΠΑΣΟΚους με τους οποίους φαντασιώνονται προφανώς ότι θα κυβερνήσουν στο μέλλον. Αυτές οι τζιριτζάντζουλες όμως των λεγόμενων "Σαμαροβενιζέλων" -- ναι έτσι αυτοαποκαλούνται με περισσό θράσος κι αυταρέσκεια κάποιους από αυτούς -- δεν μπορούν και δεν πρόκειται να λειτουργήσουν ως πλυντήριο για όσους έχουν την πραγματική ευθύνη για την κατάντια της χώρας".Αναλυτικά, ο Ευάγγελος Αντώναρος γράφει στο facebook:

Novartis : Βασικός μάρτυρας αποπειράθηκε νά διαφύγει στό εξωτερικό...

Novartis: Προσπάθησε να φύγει από τη χώρα μάρτυρας και σύμβουλος πρώην υπουργών



Ο πρώην σύμβουλος φέρεται να ήταν ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες που κατέθεσαν στοιχεία για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας, πλην όμως τέθηκε στο στόχαστρο των εισαγγελέων καθώς φαίνεται να προέκυψαν σε βάρος του στοιχεία για χρηματικά ποσά που κατά την εισαγγελική έρευνα σχετίζονται με τις πρακτικές της Novartis προκειμένου να κυριαρχήσει στην ελληνική αγορά φαρμάκου.
Μετά την εξέλιξη αυτή...

Νέα απάντηση τής ΔΕΗ στή Χαλυβουργική...

«Η Χαλυβουργική δεν μιλά για την ταμπακιέρα»...
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση (30.12.18) της Χαλυβουργικής κύκλοι της ΔΕΗ υπογραμμίζουν ότι... «είναι φανερό ότι η διοίκηση της Χαλυβουργικής δεν μιλά για την ταμπακιέρα, δηλαδή τι παράγει τόσα χρόνια, με τι τιμές ηλεκτρικής ενέργειας και πού διαθέτει την παραγωγή. 

Θα ανέμενε κανείς από μια τέτοια εταιρεία μια άλλη συμπεριφορά, αντάξια της ιστορίας της και όχι να αναφέρεται με ανυπόστατους ισχυρισμούς. 

Η ΔΕΗ δεν επιθυμεί να ανοίξει διάλογο με τη Χαλυβουργική, όλα θα απαντηθούν και θα λυθούν μέσω της δικαστικής οδού»...

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο μήνυμά του για το νέο έτος :

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα»...
Μήνυμα Παυλόπουλου σε πΓΔΜ...
Την ενότητα του ελληνικού λαού προτάσσει για την επίτευξη των εθνικών στόχων που βρίσκονται μπροστά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο μήνυμά του για το νέο έτος.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφού εύχεται πρώτα υγεία, δύναμη και δημιουργία ατομική και συλλογική τονίζει ότι στην τρέχουσα κρίσιμη συγκυρία ως Λαός και ως Έθνος έχουμε χρέος να υπηρετήσουμε τρεις στόχους, σύμφωνα με την Ιστορία, τον Πολιτισμό και την προοπτική που μας αναλογεί στον ταραγμένο Κόσμο μας, την πρόοδο του Τόπου, την υπεράσπιση του Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος και τη θωράκιση των Εθνικών Θεμάτων και Δικαίων.

Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπιου Παυλόπουλου για το νέο έτος, 2019

Ελληνίδες, Έλληνες,

Έ, ρέ Αμαρούσιο! Μέ τήν Πατουλο-"κλωτσοπατινάδα" σου καί τά ωραία σου!...

Οι καλοί, οι κακοί και η σύζυγος...
Δεν κάνεις (κι εσύ) δήλωση νομιμοφροσύνης στην υποψηφιότητα του Θ. Αμπατζόγλου; Σπίτι σου, τότε!

Κάπως έτσι εξέλαβαν ορισμένες πηγές με καλή γνώση του παρασκηνίου στο Μαρούσι, την αντικατάσταση του Κ. Ρώτα από τη θέση του αντιδημάρχου Πολεοδομίας. Ο ίδιος είχε εμφανιστεί -μέσω «διαρροών»- να σκέφτεται την κάθοδό του ως υποψήφιος δήμαρχος. Αγνωστο εάν επιβεβαιωθούν.

Πάντως σε σχετική του δήλωση ο κ. Ρώτας αφήνει μια συγκεκριμένη αιχμή κατά του δημάρχου Γ. Πατούλη, που «αποφάσισε για δικούς του λόγους» την αντικατάστασή του: «Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί οι λόγοι δεν αφορούν τη διαφωνία τρόπου επίλυσης κάποιου κρίσιμου πολεοδομικού ζητήματος, καθώς αυτό θα αποτελεί πλήγμα για τις δημοκρατικές αξίες».

Αδειασμα
Εδώ και καιρό κυκλοφορεί στην πόλη ότι ο κ. Πατούλης έχει αποσαφηνίσει με κατηγορηματικό τρόπο στους αντιδημάρχους που επιθυμούσαν να τον διαδεχτούν ότι πρέπει να συστρατευτούν με την υποψηφιότητα Αμπατζόγλου.

Το δεδομένο είναι ότι δεν... πειθάρχησε η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, που έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Αμαρουσίου...

Tό καλό πράμα φαίνεται από ...μακριά...

Κοίτα να δεις τι... ποιότητα ΣΚΑ(Ε)Ϊ...
Όπως όλα δείχνουν θα μας... ταράξει στην ποιότητα το 2019 το κανάλι του Φαλήρου...
Η καλή μέρα λένε, από το πρωΐ φαίνεται. Κάπως έτσι και η καλή χρονιά από την πρώτη μέρα φαίνεται. Και με τι διάλεξαν να μας κάνουν ποδαρικό το 2019 τα στελέχη του ΣΚΑΪ; Μα με τι άλλο από το «Power of love»! 
Το τηλεσκουπίδι της κλειδαρότρυπας που μας σερβίρει ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί και γυρίζεται σε βίλα στην Κωνσταντινούπολη.
Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στις 21.00 θα κάνει πρεμιέρα με το κανάλι του Φαλήρου να μας βάζει από νωρίς στο... στυλάκι του καθώς θα μας το σερβίρει καθημερινά την ίδια ώρα. Και προσεχώς αναμένουμε και το «Survivor» που συγκριτικά βέβαια είναι... προτιμότερο. Τα έμπειρα στελέχη του ΣΚΑΪ προφανώς γνωρίζουν ότι με τέτοιες παραγωγές μπορεί προσωρινά να... απολαμβάνουν νούμερα τηλεθέασης αλλά την ίδια ώρα... καταστρέφεις όσο να 'ναι και το προφίλ του καναλιού που χτίζεται δύσκολα. Κι αυτά είναι... επιταγές που προσεχώς θα πληρωθούν.

Αντε λοιπόν Καλή Χρονιά και καλά... κουράγια.

 Σωτήρης Μανιάτης

από e-tetradio.gr

Ο Ιβάνοφ κατά της συμφωνίας γιατί είναι ευνοϊκή «υπέρ των ελληνικών θέσεων»...


Ο Ιβάνοφ προέρχεται από το VMRO, αδελφό κόμμα της ΝΔ, και είναι γνωστό ότι οι ακραίοι των δύο χωρών πολεμούν τη συμφωνία με αντίστροφη επιχειρηματολογία. Όμως ο απερχόμενος Πρόεδρος επιβεβαιώνει απόλυτα τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης, καθώς η Συμφωνία διασφαλίζει ακριβώς ότι στο μέλλον δεν θα υπάρχει κράτος με το όνομα Μακεδονία αλλά ούτε και μακεδονική εθνότητα, που ειδικά μετά την ψήφιση τροπολογίας του συνταγματικού νόμου καταρρίπτει και τα τελευταία προσχηματικά επιχειρήματα της ελληνικής αντιπολίτευσης.
Η άποψη «Μακεδόνες, περήφανοι αλλά μόνοι» που σκιαγραφεί ο Πρόεδρος της πΓΔΜ κινείται παράλληλα με τον αντίστοιχο ελληνικό απομονωτισμό, που ισχυρίζεται ότι «δεν έχει σημασία αν όλος ο πλανήτης αποκαλούσε τη γειτονική χώρα ως Μακεδονία, αρκεί να μην την αναγνωρίζει η Ελλάδα»!
Ο Ιβάνοφ τονίζει πως η συμφωνία είναι ετεροβαρής υπέρ των ελληνικών θέσεων, όμως αυτό που δεν αναφέρει είναι ότι οι «Πρέσπες» είναι η μοναδική διέξοδος για να βγει η χώρα του από τη διεθνή απομόνωση. Αυτό που δεν θέλουν να βλέπουν οι ακραίοι και των δύο πλευρών είναι ότι αν χαθεί αυτή η ιστορική ευκαιρία, η γειτονική χώρα θα παραμείνει de facto ως «Μακεδονία» αλλά ταυτόχρονα το μέλλον της θα είναι σκοτεινό. Ο Ιβάνοφ επιβεβαιώνει πανηγυρικά ότι η μη λύση του προβλήματος είναι μια lose-lose προοπτική για όλους.
30 Δεκ. 2018

από tvxs.gr