Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Tά μεγαλεπήβολα "πλάνα" τού Ερντογάν...

To επιτελικό σχέδιο του Ερντογάν για το Αιγαίο...
«H Τουρκία αναπτύσσει εδώ και 13 χρόνια το ναυτικό της. Τώρα αισθάνεται προφανώς αρκετά ισχυρή. Ο στρατηγικός στόχος ήταν σαφής από την αρχή: Η Τουρκία ήθελε σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου Ερντογάν και του τότε υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου να μετατραπεί σε μια περιφερειακή δύναμη στη Μέση Ανατολή και τα Βαλκάνια, και γιατί όχι σε παγκόσμια δύναμη» γράφει η Die Welt.

«Αυτό δεν συμβαίνει μόνο με τον στόλο, με τον οποίο η Αγκυρα θέλει να εκπέμψει δύναμη και επιρροή στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο. Από το 2015 ένα νέο δόγμα επέμβασης περιγράφει αυτό που ο Ερντογάν αποσκοπεί με την ναυπήγηση ενός πανάκριβου στόλου:...

Ο Πολάκης "σκαλίζει" καί βρίσκει...

«Παραμηχανισμός εντός της Δικαιοσύνης»  
Πολάκης για τον ακροδεξιό εισαγγελέα: Όλα εξηγούνται τελικά – Αποκαλύπτει μια νέα πτυχή


Την υπόθεση του ακροδεξιού εισαγγελέα, Ανδρέα Καραφλού, την οποία αποκάλυψε σήμερα το documentonews.gr, σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, αποκαλύπτοντας παράλληλα μια άγνωστη πτυχή της υπόθεσης.
Πρόκειται για τον εν ενεργεία εισαγγελέα, Ανδρέα Φαλακρό, που με αναρτήσεις του στο Facebook αμφισβητεί το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας, μιλάει για "κομμούνια" από τα οποία "καταστράφηκε η χώρα" και πρέπει "να φύγουν", ζητάει την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, και την παραίτηση του Πρωθυπουργού τον οποίο αποκαλεί "εθνικό μειοδότη".
Σημειώνεται πως πρόκειται για τον εισαγγελέα που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο γιατί ήταν ο εισαγγελέας που είχε αρχειοθετήσει το σκάνδαλο Siemens -ΟΣΕ και είχε διαχειριστεί και το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης του Μιχάλη Χριστοφοράκου, αυτό που δεν εκτελέστηκε ποτέ.
Ο Παύλος Πολάκης σχολιάζει την υπόθεση για την οποία ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας πειθαρχικής έρευνας και αποκαλύπτει μία ακόμα πτυχή της υπόθεσης:
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: