Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Ακολουθεί κοινωνικό μήνυμα

                        Ξεχάσατε;  Κάντε το ΤΩΡΑ!
*Μέλος τής Π.Ο.Ε.Σ.Ε.
(Παγκόσμια Ομοσπονδία Ελαφροχειροπρακτών & Συναφών Επαγγελμάτων)

Τά τρία τρισκατάρατα “Πί”, κάι όχι μόνο, πού καταστρέφουν -διαχρονικά- τόν τόπο...

 “Π-υρκαϊές”, “Π-ρολήψεις”, “Π-ατριωτάρες”!...
...καί η μέγιστη ΚΑΤΑΡΑ  τών “Πί” : “Π-ονηροί “Π-ολιτευτάδες...
                                                          *****

Αποκάλυψη τώρα... 
Παντελής ΜπουκάλαςΠαγιδευμένες στην πεπατημένη οι ανακριτικές αρχές της Πυροσβεστικής, εξετάζουν το ενδεχόμενο να φταίει βραχυκύκλωμα σε καλώδια της ΔΕΗ για την πυρκαγιά στον Υμηττό. Αν διάβαζαν τα «πατριωτικά» πρωτοσέλιδα, θα ήξεραν ήδη και τον ένοχο και την αιτία. Βεβαίως, αν επαληθευθούν οι υποψίες τους, θα υπάρχει ένας επιπλέον λόγος για να επιταχυνθεί η εκποίηση της ΔΕΗ, ώστε να δράσουν άνευ ανταγωνιστικών κωλυμάτων οι ιδιωτικές ηλεκτροεταιρείες με τα ωραία ονόματα· ορισμένες έχουν να καυχηθούν και για τα επίσης ωραία σκάνδαλά τους, καμίας όμως τα καλώδια δεν ενοχοποιήθηκαν για πυρκαγιά. Θα πείτε, «μα δεν έχουν καλώδια», αυτός ο πραγματισμός όμως είναι λίαν αντιαναπτυξιακός.
Ποιος ο ένοχος, λοιπόν, και ποια η αιτία, σύμφωνα με τα «πατριωτικά» κιτρινόφυλλα που καταντήσαμε να διαβάζονται περίπου όσο και οι παραδοσιακές εφημερίδες; Η μία, η «αληθινή πατριωτική εφημερίδα», αποκαλύπτει «Σατανικό σχέδιο “Νέρων” = 666 για να κάψουν την Ελλάδα», με δράστες «τουρκοπράκτορες και αναρχικούς», προσθέτει δε στο πρωτοσέλιδό της τη διαβεβαίωση κάποιου εξπέρ ότι υπάρχει «παντού αποκρυφισμένος ο εωσφορικός αριθμός του Θηρίου». Καθόλου αποκρυφισμένη δεν είναι, πάντως, η στενότατη σχέση του Ερντογάν με τον Μπακούνιν και τον Κροπότκιν: και τα τρία ονόματα λήγουν σε νι, να λοιπόν η ατράνταχτη απόδειξη ότι αναρχικοί και τουρκοπράκτορες δρουν από κοινού. Οσο για το Θηρίο, μόνο οι εκ ψεκασμού υπνωτισμένοι δεν πρόσεξαν τι δηλοί η επανάληψη τριών αριθμών: στις 3.18 ξέσπασε η πυρκαγιά στον Υμηττό, 183 οι πυρκαγιές το τριήμερο 9-11 Αυγούστου. Το 3 στο 3.18 και στο 183 δεν είναι, βέβαια, ο Αριθμός του Θηρίου αλλά ο Αριθμός του Κυρίου, και μάλιστα της Τριάδας, αλλά αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα: Ο Κύριος, πάντα φιλέλλην, για να ανατρέψει τα σχέδια των σιωνιστών, μας ειδοποιεί ότι ήγγικεν η ώρα του 18, που είναι μεν γραμμένο αραβιστί, πρέπει όμως να διαβαστεί λατινιστί. Οχτώ μείον ένα ίσον εφτά: εφτά σφραγίδες, εφτά άγγελοι, εφτά σάλπιγγες, εφτά οι κεφαλές του «δράκοντος του πυρρού». Καήκαμε.
Κι αν είστε δύσπιστοι, πειστείτε από την άλλη φυλλάδα, την «ακηδεμόνευτη πατριωτική». Που εξηγεί στο έθνος «πώς εξυφάνθηκε η κομμουνιστική συνωμοσία» και το ενημερώνει ότι «Πολάκηδες καίνε την Ελλάδα - Κόκκινοι “γύπες” έβαλαν μπουρλότο στον Υμηττό». Περιμένω τον Κυρ. Βελόπουλο να αποκαλύψει ότι στις 13.8, ώρα 3.18, ο Πολάκης αγόρασε τέσσερα πακέτα τσιγάρα αλλά έξι αναπτήρες. Τι τους ήθελε τόσους αναπτήρες; Και μάλιστα έξι; 
  14.08.2019

τού ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΠΟΥΚΑΛΑ

από τήν Έντυπη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ο υπέρτιτλος γράφτηκε από τή "Νέα Μύκονο"