Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

...76 χρόνια μετά την αναχώρηση του πρώτου τρένου για το 'Αουσβιτς από τη Θεσσαλονίκη...

Πορεία μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος...

...76 χρόνια μετά την αναχώρηση του πρώτου τρένου για το 'Αουσβιτς από τη Θεσσαλονίκη...

ΦΩΤΟ


Με μια σκέψη στο μυαλό τους, “Ποτέ ξανά”, όπως αναγράφονταν άλλωστε και στα λευκά μπαλόνια πάνω από τα κεφάλια τους, εκατοντάδες Θεσσαλονικείς όλων των ηλικιών συμμετείχαν στην πορεία μνήμης, με αφετηρία την πλατεία Ελευθερίας, για τα 76 χρόνια από την αναχώρηση του πρώτου συρμού από τον τότε Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης, με Εβραίους και Εβραίες κατοίκους Θεσσαλονίκης, για το στρατόπεδο Άουσβιτς- Μπίρκεναου...

H αναξιόπιστη ενημέρωση σέ ποιούς πολίτες απευθύνεται;...

Ερευνητική δημοσιογραφία α λα ΣΚΑΪ...


Αντα Ψαρρά
Δύσκολες ώρες για την ερευνητική δημοσιογραφία του ΣΚΑΪ μετά το εξώδικο της εισαγγελέως διαφθοράς Ε. Τουλουπακη.
Το τρέξιμο του Τ. Τέλλογλου στα υποθηκοφυλακεία δεν απέδωσε τελικά καρπούς, καθώς η εισαγγελέας κανένα φόρο δεν χρωστούσε για το ενυπόθηκο διαμέρισμά της που βρίσκεται στο Κουκάκι (κι όχι κάτω από την Ακρόπολη), ενώ -όπως ξεκαθάρισε- είχε δηλώσει το πλήρες τίμημα αγοράς του, τόσο στη φορολογική της δήλωση όσο και στη δήλωση Πόθεν Έσχες.
Ο ΣΚΑΪ επέμεινε αν και υποτονικά πλέον στη βασιμότητα της έρευνας του δημοσιογράφου που δεν σκέφτηκε καν να ρωτήσει, τουλάχιστον σε ένδειξη σεβασμού στο εισαγγελικό της αξίωμα, την ίδια την Ε. Τουλουπάκη.

Όλοι οι πολίτες απλά συνειδητοποίησαν ότι απέτυχε άλλη μία προσπάθεια να απαξιωθεί προσωπικά η εισαγγελέας διαφθοράς αλλά και συνολικά η έρευνα των εισαγγελέων διαφθοράς που εξετάζουν μεταξύ άλλων τα... ανύπαρκτα το σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ και της NOVARTIS.

από : efsyn.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ο υπέρτιτλος γράφτηκε από τή "Νέα Μύκονο"