Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Ανακατεύεται -μέσα στήν εβδομάδα- η πολιτική τράπουλα...


Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις φέρνει η συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Φωτιά» βάζει ο Καμμένος - Έκτακτη συνεδρίαση στους ΑΝΕΛ, συνεδριάζει σήμερα η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ
Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις φέρνει η συζήτηση για τη Συμφωνία των ΠρεσπώνΤρεις μέρες πριν αρχίσει η συζήτηση στη βουλή των Σκοπίων για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Πάνος Καμμένος βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό. Αίσθηση προκαλεί η απόφαση του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ να συγκαλέσει τα όργανα του κόμματός του και τους βουλευτές για να λάβει τις οριστικές του αποφάσεις, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, την ίδια ημέρα που στα Σκόπια θα ξεκινήσει η τελική φάση της συνταγματικής διαδικασίας για τη μετονομασία σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κυβερνητικός εταίρος και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Νίκο Κοτζιά, χωρίς να τον κατονομάζει, μέσω twitter.

Ο Πάνος ...πάνω στή βόμβα τών εξελίξεων...

* Σκίτσο Χρήστου Ζωίδη

«Βελούδινο» ή «σκληρό» το διαζύγιο Τσίπρα-Καμμένου;


Ο χρόνος των εκλογών
Πρόκειται για το ερώτημα που κυριαρχεί στις ασκήσεις επί χάρτου...

Χαρούμενο καί ευτυχές τό 1919!

                                                         ...τού Γιάννη Δερμεντζόγλου
από τον Ελεύθερο Τύπο

Γιά νά δούμε: Θά τόν στριμώξει η Στάη;...

Ο Τσίπρας κάνει ποδαρικό στη Στάη
Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 19.00 μιλά για όλα στην Έλλη Στάη, στην πρώτη συνέντευξη του για το 2019.
Στην πιο κρίσιμη πολιτική συγκυρία, ο Αλέξης Τσίπρας, στην πρώτη του συνέντευξη για το 2019, δίνει απαντήσεις για όλα τα θερμά ανοιχτά μέτωπα:..
Για την Συμφωνία των Πρεσπών, για τον Πάνο Καμμένο και την κυβερνητική πλειοψηφία όταν θα φτάσει στη Βουλή προς κύρωση η προωθούμενη συμφωνία Ελλάδος-Σκοπίων, για τον τελικό χρόνο διεξαγωγής των επερχόμενων εθνικών εκλογών, για τις εξελίξεις στην οικονομία, για την υπόθεση Novartis, αλλά και για την προγραμματισμένη επίσκεψη της Καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα στις 10 και 11 Ιανουαρίου.
Φανταζόμαστε πως η Στάη θα τον στριμώξει, όπως κάνει άλλωστε με όλους τους καλεσμένους της.