Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Tό σημείο πού περνούσανε στόν "κάτω κόσμο"...

Αχέροντας, το «μυθικό» πέρασμα για τον κάτω κόσμο
Ο Αχέροντας, μήκους 50 περίπου χιλιομέτρων, είναι ποταμός της περιφέρειας Ηπείρου και διασχίζει τους νομούς Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Πρεβέζης.
Κάμερα του epirustravel.eu, τοποθετημένη σε drone, κατέγραψε όμορφα πλάνα από ψηλά.
Οι πρώτες πηγές του προέρχονται από τα χιόνια του όρους Τόμαρος στο Νομό Ιωαννίνων (μέγιστο υψόμετρο 1.986 μέτρα), ενώ άλλες πηγές του βρίσκονται στα όρη Σουλίου και τα όρη Παραμυθιάς Θεσπρωτίας. Σημαντικές πηγές είναι επίσης αυτές του χωριού Βουβοπόταμος Πρέβεζας, κοντά στη Γλυκή.
Ο Αχέροντας εκβάλλει στο Ιόνιο πέλαγος στο χωριό Αμμουδιά της Πρέβεζας, όπου σχηματίζει δέλτα...

Δελτίο Τύπου: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ - ΑΡΧΗΓΟY της ΕΛ.AΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ


Δήμαρχος Μυκόνου: Προτεραιότητα η ασφάλεια του πολίτη-  Παρέχουμε επίδομα στέγασης και σίτισης, μπορούμε να φιλοξενήσουμε 150  αστυνομικούς.
Αρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας: Αποστολή ειδικών κλιμακίων, Εφαρμογή ειδικού σχεδίου για τη Μύκονο, μόνιμος συντονισμός Ελληνικής αστυνομίας-Δήμου.


Νέα συνάντηση με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο με στόχο τον καλύτερο συντονισμό για μια καλύτερη και πιο αποτελεσματική αστυνόμευση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μυκόνου στην Αθήνα.

Δελτίο Τύπου: ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΜΕΡΜΕΛΕΧΑ 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ
Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΜΕΡΜΕΛΕΧΑ 2019 - Το κυνήγι της πειρατικής κάλτσας