Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

"Τρελό" ακορντεόν (polka). Επεξεργασία δεξιοτεχνίας τού ENZO SCACCHIA...

Έλειψε τό χιούμορ. Στήν Κύπρο τόν πήρανε τοίς μετρητοίς...

Ορίστηκαν ανακριτές για τις ομοφοβικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου...


Ανακριτές έχουν οριστεί ήδη για την υπόθεση του Μητροπολίτη Μόρφου και των ρατσιστικών δηλώσεών του περί ομοφυλοφιλίας, που έχουν προκαλέσει σάλο, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Πολίτη.

Σύμφωνα με το politis.com.cy, o ίδιος υπογράμμισε ότι διερευνάται το οπτικό υλικό της επίμαχης ομιλίας του Μητροπολίτη Μόρφου στο Ακάκι, ενώ θα ληφθούν καταθέσεις και συμπλήρωσε πως με το τέλος της διερεύνησης, ο φάκελος της υπόθεσης θα αποσταλεί στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και περαιτέρω οδηγίες.

Όπως εξήγησε ο κ. Ανδρέου, η έρευνα για την υπόθεση και ό,τι άλλο στο μεταξύ προκύψει, που θα αναδείξει τυχόν αδικήματα, θα κινηθεί στη βάση της νομοθεσίας (ποινικός κώδικας) που αφορά την υποκίνηση βίας ή μίσους λόγω γενετήσιου προσανατολισμού και φίλου και τη νομοθεσία που αφορά την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας.

Σημειώνεται πάντως πως, χθες, με ανακοίνωσή της η γυναικεία Κίνηση Οικολόγων καταδικάζοντας με τη σειρά της τις δηλώσεις του Μόρφου κάλεσε τον γενικό εισαγγελέα και τους αρμόδιους θεσμούς να εξετάσουν τόσο τις δηλώσεις του μητροπολίτη Μόρφου όσο και τις νέες δηλώσεις του Αρχιμανδρίτη Φώτιου.

Θυμίζουμε ότι, στη διάρκεια μιας ομιλίας που βιντεοσκοπήθηκε και μεταδόθηκε από τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος ανέφερε τον Ιούνιο όταν αν μια γυναίκα κάνει πρωκτικό σεξ στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η ομοφυλοφιλία μπορεί να «μεταδοθεί» στο παιδί της.

Ο Μητροπολίτης είπε ακόμη ότι οι ομοφυλόφιλοι «μυρίζουν άσχημα». «Βρωμάνε», είπε, διηγούμενος μια συνάντηση ανάμεσα σε έναν μοναχό και έναν νεαρό ομοφυλόφιλο που «έχει μια ιδιαίτερη μυρωδιά»...

Δείτε ολόκληρο τό άρθρο :       


ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ο υπέρτιτλος γράφτηκε από τή "Νέα Μύκονο"

Η σάτιρα τής καθημερινότητας σκιτσαρισμένη από...

                                                        ...τόν Δημήτρη Χαντζόπουλο
                                                                (02.08.19)