Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Χρήστος Βερώνης: "Η Μύκονος έγινε πεδίο άγριας σύγκρουσης ποικιλώνυμων συμφερόντων καί στοχοποιήθηκε..." (ΒΙΝΤΕΟ)

"Θέλουμε μιά Μύκονο πρωταθλήτρια καί όχι ντοπαρισμένη..."
"MYKONOΣ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ" είναι τό όνομα τού εκλογικού συνδυασμού τού Χρήστου Βερώνη
ΒΙΝΤΕΟ:
Τό πολιτικό μήνυμα τού Χρήστου Βερώνη στούς πολίτες τού νησιού

Βουλή: Οι πολιτικοί αρχηγοί για την Αναθεώρηση του Συντάγματος...

Συζήτηση για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: Όσα είπαν οι πολιτικοί αρχηγοί 
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία της Αναθεώρησης του Συντάγματος. Η αυλαία για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης άνοιξε την Τρίτη με συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής και θα κλείσει με ονομαστική ψηφοφορία την Πέμπτη. Ομόφωνα τα κόμματα διά των γενικών εισηγητών τους, συμφώνησαν και κατέληξαν στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την ονομαστική ψηφοφορία, η οποία θα διεξαχθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης.
Όπως αποφασίστηκε, έπειτα από διαβουλεύσεις που έγιναν μεταξύ των γενικών εισηγητών των κομμάτων, ενιαίο θα είναι το έντυπο ψηφοδέλτιο για την Αναθεώρηση του Συντάγματος πάνω στο οποίο θα καταγράφονται κατά κόμμα και κατά ομάδες βουλευτών που συμπληρώνουν τον απαραίτητο αριθμό των 50, οι προτάσεις που έχουν καταθέσει με τις συνταγματικές αλλαγές...

Μύκονος. Καταρτισμός ψηφοδελτίων: Εγκυμονούνται τερατογενέσεις... (πολύ γέλιο στόν ορίζοντα)


Υπόθεση Siemens: Η απολογία τού Τσουκάτου



Επί δύο και πλέον ώρες ο Θόδωρος Τσουκάτος επιχείρησε να αντικρούσει με την απολογία του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όσα του καταλογίζονται για το ένα εκατομμύριο μάρκα που έλαβε από τη Siemens το 1999 με σκοπό, κατά την κατηγορία, να διατεθούν σε δωροδοκίες για τη σύμβαση «8002» με τον ΟΤΕ. Από την αρχή ως το τέλος της απολογίας του και εν μέσω απανωτών ερωτήσεων της Έδρας, ο Θόδωρος Τσουκάτος επαναλάμβανε, όπως από την πρώτη στιγμή έχει πει, πως τα χρήματα που εμβάστηκαν από λογαριασμό της γερμανικής Siemens σε τρίτα πρόσωπα, κατέληξαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.Ο Θ. Τσουκάτος αναφέρθηκε με έκδηλο θυμό και πικρία για το κόμμα του, η ηγεσία του οποίου, όπως είπε, όχι μόνο δεν τον στήριξε αλλά δεν είπε καν την αλήθεια όταν ο ίδιος ενημέρωσε για το θέμα που προέκυψε με το επίμαχο ποσό:

Διαφθορά; -Πούντηνε...;!

                               τού Κώστα Μητρόπουλου