Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Όχι, εκεί θά σού κάτσει!...

Στην Ουγγαρία ο Γκρουέφσκι...
Αιτήθηκε πολιτικό άσυλο...
Στην Ουγγαρία διέφυγε ο πρώην πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, όπου ζήτησε πολιτικό άσυλο, όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Τις τελευταίες ημέρες έχω λάβει αναρίθμητες απειλές για τη ζωή μου. Τώρα είμαι στη Βουδαπέστη όπου και ζήτησα πολιτικό άσυλο από τις ουγγρικές Αρχές. Θα παραμείνω πάντα πιστός στην υπόθεση της Μακεδονίας και ποτέ δεν θα την εγκαταλείψω» έγραψε ο κ. Γκρούεφσκι στον λογαριασμό του στο Facebook.

Όπως είναι γνωστό, όλα τα προηγούμενα χρόνια που ήταν πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ και το κόμμα του βρισκόταν στην εξουσία, διατηρούσε στενούς δεσμούς με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν.

Χθες, η αστυνομία της ΠΓΔΜ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του κ. Γκρούεφσκι για έκτιση ποινής φυλάκισης δύο ετών και τον αναζητά στη χώρα, ωστόσο όλες οι προσπάθειες να τον εντοπίσει απέβησαν άκαρπες.

Νέα πολιτική κίνηση προανήγγειλε ο Ευάγγελος Αντώναρος

Αντώναρος: Νέα πολιτική κίνηση από στελέχη της κεντροδεξιάς
Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος
Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος
"Μέλημα ενός κόμματος της κεντροδεξιάς, πρέπει να είναι οι ανάγκες των πολλών και όχι τα συμφέροντα των λίγων" είπε χαρακτηριστικά. 
Τη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης από στελέχη της κεντροδεξιάς προανήγγειλε ο Ευάγγελος Αντώναρος.
Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, μιλώντας στο News 24/7 στους 88,6 είπε οτι θα είναι έτοιμοι να κατέβουν στις ευρωεκλογές ή και στις εθνικές αν γίνουν νωρίτερα, κάτι που δεν θεωρεί πιθανό.
Μέλημα ενός κόμματος της κεντροδεξιάς, πρέπει να είναι οι ανάγκες των πολλών και όχι τα συμφέροντα των λίγων, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αντώναρος.

news247

Μέ βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών απορρίπτεται η εξαίρεση της εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη...

Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης κατά της εισαγγελέως Διαφθοράς
Η νέα επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη
Η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη
  Τρίτη 13.11.2018, 15:36 
Απορρίφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών το αίτημα εξαίρεσης που υπέβαλε ο γιατρός Λάζαρος Καρνέζης, σύζυγος της πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένης Ράικου, κατά των εισαγγελέων που χειρίζονται τη σκανδαλώδη υπόθεση της Novartis.
Ο κ. Καρνέζης στρεφόταν σε βάρος των συναδέλφων της συζύγου του, κατηγορώντας τους για τη διαρροή στον Τύπο του ονόματός του, ως αποδέκτη εμβάσματος από τη Novartis.
Ωστόσο το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών με το υπ' αριθμόν 1896/2018 βούλευμά του υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως Ράνιας Σταθέα, κρίνοντας ότι δεν προκύπτει πως η διαρροή για το έμβασμα των 1.000 ευρώ που έλαβε ο σύζυγος της κ. Ράικου από την φαρμακοβιομηχανία για ομαδική μελέτη, έγινε από την διάδοχό της Ελένη Τουλουπάκη και τους επίκουρούς της εισαγγελείς.
Κι αυτό διότι...

Μύλος μέ τίς υποψηφιότητες στόν Πειραιά...

Η εκ των προτέρων ήττα της Ν.Δ....
Ηταν γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα πως η Νέα Δημοκρατία θα είχε δικό της συνδυασμό στον Πειραιά με επικεφαλής τον Βασίλη Κορκίδη. Ο φερόμενος ως υποψήφιος δήμαρχος είχε αποδεχτεί να κάνει το μεγάλο βήμα για τον εαυτό του, για την παράταξη της Δεξιάς και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που επιθυμούσε διακαώς να δείξει ότι είναι ανεξάρτητος πολιτικός, καθώς πλήθος γεγονότα τον φέρουν άμεσα ή έμμεσα ταυτισμένο με τον μεγαλοεφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος στηρίζει για τον Πειραιά τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη.

Χθες ο κ. Κορκίδης, αντί να επισημοποιήσει την υποψηφιότητά του για τον δήμο του Πειραιά, ανακοίνωσε το ακριβώς αντίθετο, αφήνοντας σύξυλο τον κ. Μητσοτάκη. Τι ήταν αυτό που προκάλεσε την ανατροπή; Οι οικογενειακοί και επαγγελματικοί λόγοι που ο ίδιος επικαλέστηκε δεν πείθουν κανέναν...

O Ευάγγελος Αντώναρος κάνει νύξη γιά "εμπιστευτικά γκάλοπ"...

Τα κρυφά γκάλοπ...
... και ο νέος κεντροδεξιός φορέας...
Ο Ευάγγελος Αντώναρος που μέσω των social media, αφού τα «χώνει» στον Μητσοτάκη και στους συν αυτώ, προαναγγέλλει την ίδρυση πολιτικού φορέα «στον χώρο του κοινωνικού κέντρου»...
Δείτε ολόκληρη τήν ανάρτηση τού Ευάγγελου Αντώναρου στο fb:

«Καθώς η Νέα Δημοκρατία χάνει συνέχεια επιρροή κι αξιοπιστία ( όπως δείχνουν όλες οι αξιόπιστες εμπιστευτικές – και μη δημοσιευόμενες – δημοσκοπήσεις) όλο και περισσότερα στελέχη εγκαταλείπουν το σκάφος. Κανείς δεν θέλει να δώσει την ευκαιρία στην αδίστακτη σημερινή ηγεσία της να πάρει κι άλλες αυθαίρετες και προκλητικές αποφάσεις για αποκλεισμούς. Και δεν έχουμε δει τίποτε ακόμη. Στελέχη φεύγουν μαζικά ενώ Μητσοτάκης και κομπανία προετοιμάζουν νέες καρατομήσεις.
Αλλά τίποτε δεν τους σώζει. Τα κάνανε ήδη μπάχαλο στη Θεσσαλονίκη. Μπερδέψανε τα μπούτια τους στο Βόρειο Αιγαίο. Μαντάρα η κατάσταση στον Πειραιά…Αντίστοιχη κατάσταση σε άλλες δεκαπέντε πρωτεύουσες νομών. Οι περισσότερες περιφέρειες θα χαθούν με τις επιλογές προσώπων που έγιναν.
Αλλά σε λίγο θα υπάρχει άλλη πειστική επιλογή στον χώρο του κοινωνικού κέντρου και της πιστής σε αρχές κεντροδεξιάς»