Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Η ευχή τού Αρχιεπισκόπου...

''Ο νέος χρόνος να είναι δημιουργικός και ειρηνικός''...
«Ο νέος χρόνος να είναι δημιουργικός, ειρηνικός και ωφέλιμος», ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, μετά τη δοξολογία για την έναρξη της νέας ημερολογιακής χρονιάς, την οποία τέλεσε σήμερα το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, υπουργοί, εκπρόσωποι κομμάτων, εκπρόσωποι ξένων Εκκλησιών, οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας...

Πηγή: ΑΜΠΕ

Οι γυναίκες του Χόλιγουντ ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά...

της σεξουαλικής παρενόχλησης, μέσω της ομάδας «Time's up»...


Περισσότερες από 300 γυναίκες ηθοποιοί, σεναριογράφοι, σκηνοθέτες και άλλες προσωπικότητες του σινεμά εγκαινίασαν σήμερα ένα πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής παρενόχλησης, τόσο στο Χόλιγουντ, όσο και σε άλλους εργασιακούς χώρους σε ολόκληρες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πρόγραμμα «Time's up» (Τέλος χρόνου) θα διαθέτει ταμείο που θα προορίζεται για την χρηματοδότηση της νομικής υποστήριξης γυναικών και ανδρών που πέφτουν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στην εργασία. Η οργάνωση έχει ήδη εξασφαλίσει τα 13 από τα 15 εκατομμύρια δολάρια που έχει θέσει ως στόχο.

Το πρόγραμμα αφορά κατά προτεραιότητα...