Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

Αντικαταστάθηκε, επιτέλους, η φθαρμένη σχάρα στήν Αλευκάντρα...

Η νέα καί η παλιά σχάρα στήν Αλευκάντρα
Σέ συνέχεια σχετικής χθεσινής ανάρτησης (Mπράβο σ΄ όποιον συνέβαλε στήν αποκατάσταση τής "σχάρας-παγίδα" στήν Αλευκάντρα...) λάβαμε από τόν αντιδήμαρχο Μιλτιάδη Ατζαμόγλου, μέσω e-mail, τή διπλανή φωτογραφία πού δείχνει τήν παλιά σχάρα-παγίδα,  καθώς καί τήν καινούργια μέ τήν οποία αντικαταστάθηκε
Ο αντιδήμαρχος εξηγεί, μέ μικρό κείμενο του πού συνοδεύει τήν παραπάνω  φωτογραφία αλλά καί σέ χθεσινοβραδυνή τηλεφωνική  επικοινωνία πού είχαμε μαζί του, ότι είναι σέ εξέλιξη γενικώτερο σχέδιο αντικατάστασης φθαρμένων σχαρών καί ήδη έχουν αλλαχθεί 5-6 κατεστραμένες, όπως π.χ. στά τρία πηγάδια (φωτο). 
Στά τρία πηγάδια
Απομένει τό θέμα τού ξεβουλώματος τών φρεατίων ομβρίων υδάτων καί υπονόμων (όσα είναι βουλομένα) γιά τό οποίο όπως γράφει κι ο ίδιος : "Η απόφραξη ειναι λίγο πιο δύσκολο για να τα καταφέρω δίχως συνεργασία αλλά έχει ήδη ξεκινήσει μια διαδικασία".
Οφείλονται συγχαρητήρια στόν Μιλτιάδη Ατζαμόγλου πού αντέδρασε ακαριαία σ΄αυτό τό μικρό καθημερινό αλλά συνάμα σοβαρό "χρονίζον θέμα" γιά τούς περιοίκους, τούς τουρίστες καί τούς περαστικούς διαβάτες πού επί σειρά ετών υφίσταντο τίς παραλήψεις τών "καθ΄ύλην αρμοδίων".
Ευχόμαστε πάντα καί όλο τέτοια!
Δ.Ν.Α. 

Δείτε αν το VW – Audi σας, διαθέτει το λογισμικόOn line εφαρμογή με την οποία ο κάτοχος VW και Audi μπορεί να ενημερώνεται αν το αυτοκίνητό του διαθέτει το λογισμικό επηρεασμού της εκπομπής ρύπων, άνοιξε το γκρουπ της Volkswagen.
Στις διευθύνσεις www.volkswagen.gr και www.audi.gr θα μπορεί ο κάτοχος του αυτοκινήτου βάζοντας των αριθμό πλαισίου να ενημερώνεται άμεσα αν το αυτοκίνητό του έχει το λογισμικό, οπότε θα κληθεί εν’ εύθετο χρόνο από την εισαγωγική εταιρεία να κάνει αναβάθμιση του προγράμματος του εγκεφάλου.
Στο μεταξύ παρ όλη την βαβούρα με το «σκάνδαλο» η Audi ανακοίνωσε και νέα αύξηση των πωλήσεων των αυτοκινήτων της. Με περίπου 170.900 αυτοκίνητα, η εταιρεία αύξησε τις παραδόσεις της σε όλο τον κόσμο κατά 6,8 %. Οι πωλήσεις στην Αμερική – όπου ξέσπασε το σκάνδαλο- αυξήθηκαν κατά 11,9 % και στην Ευρώπη κατά 8,8%. Με το δυνατό ξεκίνημα του νέου Audi Q7, η Audi το μήνα Σεπτέμβριο είχε ιστορικά τις καλύτερες πωλήσεις της στην Ευρώπη, με σχεδόν 80.000 μονάδες. Από την αρχή του έτους, οι παγκόσμιες πωλήσεις της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 3,8 %, με περίπου 1.347.950 μονάδες.
Δεδομένου των δυσκολιών της αγοράς σε σημαντικές περιοχές, βλέπουμε την απόδοση των πωλήσεων μας κατά το τρίτο τρίμηνο να εξελίσσεται θετικά. Η ανάπτυξή μας στην Ευρώπη αποδεικνύει ότι τα νέα μοντέλα δημιουργούν επιπλέον όγκο, “λέει ο Luca de Meo, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για τις Πωλήσεις και το Μάρκετινγκ της Audi AG. Μόνο το μήνα Σεπτέμβριο, η Audi κατάφερε να αυξήσει τις παραδόσεις του νέου Audi Q7 και του νέου Audi TT κατά περίπου 4.900 μονάδες συγκριτικά με τον ίδιο μήνα του προηγούμενου έτους. Έως τα μέσα του επόμενου έτους, η εταιρεία σκοπεύει να λανσάρει άλλα 15 νέα ή ανανεωμένα μοντέλα στην παγκόσμια αγορά. “Αυτό θα ενισχύσει περαιτέρω τις πωλήσεις μας.”
Να σημειώσουμε ότι παρά τις δυσκολίες της αγοράς οι πωλήσεις της Αudi στην Ελλάδα σημείωσαν αύξηση 22,8%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 210 έναντι 171 οχήματα του προηγούμενου έτους. Και όλα αυτά αναμένοντας στην Ελλάδα το νέο A4 me ton 1.4lt κινητήρα και το νέο Q7…
 newsauto.gr