Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Η Ντόρα τόν έκανε "δέκα παρά δυό..."!

Δεν μπορούσε να τον «αδειάσει» περισσότερο...
...η Ντόρα τον Άδωνη... Το έχει κάνει στο παρελθόν και το έκανε και πάλι. Είναι άλλωστε γνωστή και εκπεφρασμένη η διαφωνία της Ντόρας Μπακογιάννη για τον διορισμό του Άδωνη Γεωργιάδη στη θέση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας και συχνά πυκνά το επαναλαμβάνει.

Αυτή τη φορά η βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας κατά την παρουσία της στο δελτίο ειδήσεων του Kontra ρωτήθηκε για τη στήριξη του αντιπροέδρου του κόμματός της στις ακροδεξιές και ρατσιστικές πρακτικές του Ματέο Σαλβίνι απέναντι σε μετανάστες και πρόσφυγες στη γειτονική Ιταλία.

«Υποθέτω πως είναι η άποψη του κύριου Γεωργιάδη», σχολίασε με έκδηλη απαξίωση η Ντόρα Μπακογιάννη.

Στη συνέχεια της συνέντευξής της ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων αναφέρθηκε στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Καβάλα, με την Μπακογιάννη να σχολιάζει λιτά πλην αιχμηρά «Ναι, καλύτερα μη με ρωτήσετε για τον κ. Σαμαρά»...

Δείτε το βίντεο εδώ

altsantiri.gr

Αδιαφανείς διαδικασίες καταγγέλει η ΝΔ...

Στοιχεία για τα μυστικά κονδύλια ζητά η ΝΔ...
Για μείζον πολιτικό ζήτημα κάνει λόγο η ΝΔ αναφορικά με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων του κράτους.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει πως ο κ. Καμμένος που κατήγγειλε τον κ. Κοτζιά για αδιαφανείς διαδικασίες στη διάθεση των απόρρητων κονδυλίων του ΥΠΕΞ, οφείλει σήμερα κιόλας να δημοσιοποιήσει ό,τι στοιχεία έχει, προσθέτοντας πως το ίδιο πρέπει να κάνει και ο κ. Κοτζιάς που προφανώς, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, δεν ζήτησε τυχαία να ελεγχθούν τα κονδύλια που διαχειρίζεται ο κ. Καμμένος ως υπουργός Άμυνας.

«Η διαχείριση των κρατικών κονδυλίων δεν αφορά μόνο τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες και τους αλληλλοεκβιαζόμενους συναρχηγούς της, αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Τσίπρας οφείλουν να δώσουν στους πολίτες ξεκάθαρες απαντήσεις» τονίζει η ΝΔ...

newsbeast.gr

Γιά όσους ψάχνουν, πηγαίνοντας στήν Αθήνα, σωστά σουβλατζίδικα...

Πέντε από τα πιο ιστορικά σουβλατζίδικα που αντέχουν στο χρόνο
Κόντρα στους καιρούς, παραμένουν πιστά στο όραμα και τις αρχές τους

Πέντε από τα πιο ιστορικά σουβλατζίδικα που αντέχουν στο χρόνο

18/10/2018
Σουβλατζίδικα υπάρχουν πολλά. 
Τά καλά είναι λιγότερα. 
Καί τά πολύ καλά ακόμα λιγότερα...
                   *
Χαζεύοντας στίς αναρτήσεις τού Newsbeast έπεσα στό παρακάτω ανάγνωσμα πού, εμφανώς, απευθύνεται σέ όσους αρέσκονται νά τέρπουν τό λάρυγγα τους μέ νοστιμιές! 
Σάς τό μεταφέρω μέ τήν ελπίδα ότι όλο καί κάποια, ακόμη, "σουβλακερί" -μέ σχετικά τερψιλαρύγγια- θά έχει ξεφύγει από τό ...σουβλακορεπορτάζ τού γευσιγνώστη μερακλή πού τό "διέπραξε".
   
Δ.Ν.Α.
                                                                 ***

Μετρώντας περισσότερο από μισό αιώνα λειτουργίας, δεν αποτελούν, τυχαία, εκτός από τα πιο ιστορικά και κάποια από τα καλύτερα σουβλατζίδικα στην πόλη.
Με τη συνταγή της επιτυχίας τους να μένει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου, έχουν καταφέρει να κερδίσουν τους απαιτητικούς… γευσιγνώστες του εθνικού μας street food και να παραμείνουν στην κορυφή των προτιμήσεών τους, μεγαλώνοντας γενιές και γενιές Αθηναίων, αλλά και επισκεπτών της πόλης.

Κώστας...

Τό επίκαιρο σκίτσο της ημέρας...



"..πρώτη φορά που δείχνει-και φαίνεται- αμήχανος ο πρωθυπουργός..."

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου;..
Πλήγμα για την κυβέρνηση η παραίτηση Κοτζιά. Αλλά δεν είναι το μεγαλύτερο. Είχε προηγηθεί η πρωτοφανής έκκληση του ίδιου του πρωθυπουργού προς τους υπουργούς του (!) να μην ρίξουν την κυβέρνηση!

Συγκεκριμένα, ζήτησε να μην ταυτιστούν -όπως είπε- με τον στόχο της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς για ανατροπή της κυβέρνησης.

Είναι η πρώτη φορά που δείχνει-και φαίνεται- αμήχανος ο πρωθυπουργός. Σε απείρως δυσκολότερες στιγμές του κυβερνητικού βίου του, είχε επιδείξει σθένος και αυτοπεποίθηση αγνοώντας το πολιτικό κόστος των επιλογών του.

Τώρα, μπερδεμένος και ανήσυχος, εμφανίζεται σχεδόν να εκλιπαρεί μέλη της κυβέρνησης του, εγγράφοντας αρνητική πρωτιά στην παγκόσμια δέλτο πρωθυπουργικών δηλώσεων...