Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ο "πολιτευτάκιας"...

Ο "πολιτικάντης" στό μετρό. Τρέχει γιά καινούργιο κουστούμι ο μπαγάσας...

  Ο "πολιτευτάκιας" πλήττει ...θανασίμως (!) από τή ρουτίνα ολόκληρη τήν τετραετία. Μιά φορά κάθε τέσσερα χρόνια τού δίνεται κι αυτουνού η ευκαιρία νά ξεσκάσει μέσα από τίς χαρές καί τά τυχερά τής προεκλογικής περιόδου. Χάσει-κερδίσει θά γεμίσει τήν τσεπάρα του μέ λεπτά από τούς "σπόνσορες" καί τά διάφορα κορόϊδα πού τρέχουν νά τσοντάρουνε καί νά τoύ τά χοντρο-ακουμπήσουνε "αυθορμήτως"! Απ΄αυτά θά ξοδέψει γιά τίς εκλογές τό ένα τρίτο καί τ΄άλλα θά πάνε στήν από μέσα! Εξού καί οι κουστουμάρες καί οι γραβατάρες! Καί πότε-πότε στή ζούλα (μή μπάει καί ανθιστεί τίποτα η συμβία καί τό φιλοθέαμον κοινό πού "ψοφάει γιά ...τέτοια) Νάαα! τά δωράκια στίς γκομενίτσες, νάαα! -στό ιδιαίτερο- καί οι μποναμάδες πού είναι σάν τά Δημοτικά τά Τέλη : Έχουνε ανταποδοτικό όφελος! Κι αυτές, οι καημένες, κάτι τέτοια περιμένουν γιά νά χαρούνε τίς ...εκλογικές νίκες καί νά κάνουνε Χριστούγεννα καί Πρωτοχρονιά μέ πληρωμένη τή VODAFON καί τόν ΟΤΕ μή λάχει καί κοπεί τό έεερμο, τό ατέρμονο, τό λακριντί. Άμα βάλεις καί τά τυπογραφεία, τίς αφίσες μέ τά φέϊγ-βολάν, τά λούλουδα στούς γάμους καί τίς κηδείες, κάτι από ΄δώ καί κάτι από ΄κεί θά δείς ότι μ΄αυτά καί μ΄αυτά κάπως έτσι κινείται καί σαλεύει τώρα πιά τό εμπόριο πού, σύν τοίς άλλοις, έχει καί τά ρίσκα του... Κουμάρι νά γίνεται δηλαδή!..  Δ.Ν.Α.

Η ΝΔ διέγραψε τον Μιχάλη Λιάπη


Τη διαγραφή του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη που συνελήφθη να οδηγεί με πλαστές πινακίδες, χωρίς ασφάλιση και δίπλωμα αποφάσισε η ΝΔ. Ο κ. Λιάπης δεν παρέστη νωρίτερα στο δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσής του, αλλά έστειλε το δικηγόρο του, ο οποίος ζήτησε και έλαβε αναβολή για τις 30 Δεκεμβρίου.

Φέρεται να επικαλέστηκε λόγους υγείας, ενώ υπήρξε η πληροφορία ότι ο κ. Λιάπης βρίσκεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Κατάρ.

Στο μεταξύ, αναβλήθηκε για τις 30 Δεκεμβρίου, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, η δίκη του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος συνελήφθη να οδηγεί χωρίς δίπλωμα ανασφάλιστο αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες.
 
Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε μετά από αίτημα που υπέβαλε ο συνήγορος του Λιάπη –ο ίδιος δεν παρέστη στο δικαστήριο, προκειμένου να προσκομίσει -όπως είπε- το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ο πρώην υπουργός, ανέφερε ο συνήγορός του, έχει ήδη πληρώσει τα πρόστιμα που του επιβλήθηκαν , έχει πάρει πίσω τις πινακίδες του οχήματος, τις οποίες είχε καταθέσει τον περασμένο Αύγουστο και έχει καταβάλει τα ποσά για τα τέλη κυκλοφορίας.
 
Υπενθυμίζεται ότι η δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος του Λιάπη αφορά τις κατηγορίες της ψευδούς βεβαίωσης και της πλαστογραφίας, ενώ του επιβλήθηκαν τρία διοικητικά πρόστιμα για τη μη ασφάλιση του οχήματος και για το ότι έφερε κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια, χωρίς άδεια.
Το μεσημέρι της Πέμπτης 19/12, η ΝΔ ανακοίνωσε την διαγραφή του από το κόμμα, μία κίνηση βαρύνουσας σημασίας, δεδομένου ότι ο κ. Λιάπης είναι ανιψιός του ιδρυτή του κόμματος, Κωνσταντίνου Καραμανλή και εξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καρααμανλή. Σημειώνεται ότι η σύλληψη του κ. Λιάπη, προκάλεσε έκπληξη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπου πολλά ήταν τα δημοσιεύματα για το παράδοξο πρώην υπουργός Μεταφορών να συλληφθεί με πλαστές πινακίδες.

Κυβέρνησαν οι Λιάπηδες αλλά προτιμάτε να πιστεύετε ότι φταίει η...Μέρκελ


Παραπολιτική
Διαβάζω τα διάφορα αφιερώματα στα έργα και τις ημέρες του Μιχάλη Λιάπη μετά τα διάφορα πανελλήνια ρεκόρ παραβίασης του Κ.Ο.Κ που σημείωσε πριν τη χθεσινή σύλληψη του.
Όσο καλοπροαίρετος κι αν είναι κανείς, δεν μπορεί παρά να σκεφτεί ότι ένας άνθρωπος που ως απλός πολίτης κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες, ως υπουργός μπορεί να είχε κάνει πολύ χειρότερα πράγματα.

Τα διάφορα αυτά αφιερώματα έχουν την πλάκα τους αλλά νομίζω ότι προτιμότερα από τα γέλια θα ήταν τα κλάματα. Γελάμε με τον Λιάπη γελώντας με τα χάλια μας.
Από το 2009 μέχρι σήμερα, κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι την κρίση την έφερε το Μνημόνιο κι όχι ότι το Μνημόνιο προτάθηκε ως η μόνη κάποια λύση του ελληνικού δράματος στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι διάφοροι Λιάπηδες.
Ειδικότερα από το 2004 μέχρι και το 2009, η χώρα κυβερνήθηκε από Λιάπηδες, Ρουσόπουλους, Βουλγαράκηδες και Καμμένους υπό την υψηλή εποπτεία του Καταλληλότερου αλλά κάποιοι προτιμούν να πιστεύουν ότι για όλα φταίει ο Παπανδρέου, η Μέρκελ, ο Σόρος και φυσικά οι αεροψεκασμοί.
Η κριτική για την ανοχή στους Λιάπηδες όμως δεν μπορεί μόνο να αφορά τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά οφείλει να αποτελέσει και μάθημα για όσους ετοιμάζονται να «τρομάξουν» τη Μέρκελ στέλνοντας στην κυβέρνηση τους Στρατούληδες, τους Λαφαζάνηδες, τον Στάθη Παναγούλη και τον Γιώργο Πάντζα. Ο αριστερός ακατάλληλος πολιτικός δεν διαφέρει σε τίποτα από τον δεξιό ακατάλληλο πολιτικό. Είναι και δυο εξίσου ακατάλληλοι κι επικίνδυνοι.
Αν δεν συνειδητοποιήσουμε τι έφταιξε, καμία λύση δεν θα μοιάζει κατάλληλη.

Ρε, πως καταντήσαμε…


                                                                                                                                    logoplokies.blogspot.gr