Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

"...δεν μπορείς ούτε να ξεστομίζεις, ούτε να υιοθετείς τέτοιες απίστευτες παπάτζες, αν είσαι στοιχειωδώς αξιοπρεπής..."

Τα χαριτωμένα pet της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας
Τύποι σαν τον Βίζερ, τον Ντάισελμπλουμ ή τον Τόμσεν δεν είναι ούτε ειδικοί, ούτε σωτήρες,
είναι οι άνθρωποι για τη βρώμικη δουλειά

Ένα ακόμα χαριτωμένο pet της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας, ο Τόμας Βίζερ, έρχεται μετά από 8 χρόνια να μας πει ότι ήταν λάθος που δεν έγινε ελάφρυνση στο ελληνικό χρέος το 2010. Και το επιχείρημα είναι ότι η Ε.Ε. δεν είχε την "τεχνογνωσία" και έτσι κάλεσε το ΔΝΤ που την είχε και ήταν τόσο στιβαρή αυτή η τεχνογνωσία που δεν έπεσε μέσα στις προβλέψεις της ούτε στο τι ώρα ξημερώνει. Βεβαίως για να συμπεράνεις..
ότι ένα χρεοκοπημένο κράτος, που αδυνατεί να εξυπηρετήσει το χρέος του, έχει ανάγκη ελάφρυνσης του χρέους δεν χρειάζεται καμία προχωρημένη τεχνογνωσία. Αρκεί να έχεις κάνει 2-3 εξάμηνα σε σχολή Οικονομικών. Και αυτό δεν είναι ούτε "αριστερή", ούτε "σταλινική" πολιτική. Είναι για τα οικονομικά ότι είναι για τη γλώσσα το αλφάβητο.
*****************************************************************************
"Είναι σαν να λες ότι χρωστούσες 10 ευρώ, πήρες δάνειο 12 ευρώ για να το αποπληρώσεις μαζί με τους τόκους του και τελικά χρωστάς 22 ευρώ". 
*****************************************************************************
  Είχε προηγηθεί ο Γερούν που ομολόγησε ότι το "πρόγραμμα διάσωσης" στήθηκε για να σωθούν οι γαλλογερμανικές τράπεζες. Όλα αυτά αν τολμούσες να τα διατυπώσεις τότε που μας φορέθηκαν αυτά τα άθλια κουρελόχαρτα που ονομάστηκαν "προγράμματα διάσωσης" ήσουν περίπου ο ίδιος ο Στάλιν, ήσουν αναχρονιστής, ήσουν το τεμπελόσκυλο των Βαλκανίων, που δεν θέλει να πληρώνει, την ίδια ώρα που οι φιλευσπλαχνοι εταίροι του χαρίζουν λεφτά...

Η εξελίξεις γιά τό θέμα στά σύνορα...


Δελτιο Τύπου : Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                          
  ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ
Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Ακόμα μια σημαντική πρωτοβουλία από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Μυκόνου ''Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη'' με επίκεντρο το συνάνθρωπο.
Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής προς όλους τους κατοίκους του νησιού, στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει η Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη τόσο στην Άνω Μερά όσο και στη Χώρα της Μυκόνου. 
Πιο συγκεκριμένα, η εθελοντική αιμοδοσία θα διεξαχθεί:
Την Παρασκευή 2/3/2018 και ώρες 16:00 - 20:30 στην  Άνω Μερά
Το Σάββατο 3/3/2018 και ώρες 9:00 - 13:30, 17:00 - 20:30 στο Δημοτικό Σχολείο της Χώρας
Την Κυριακή 4/3/2018 και ώρες 9:30 - 13:30, 17:00 - 20:30 στο

Μύκονος, 02-03-2018
ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ