Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Από "Φ" αρχίζει η νέα κακοκαιρία πού έρχεται...

Νέα κακοκαιρία διαρκείας φέρνει ο «Φοίβος»
Βροχή 
Βροχές σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και χαλαζοπτώσεις κατά κύριο λόγο σε νησιωτικές και παράκτιες περιοχές θα φέρει έως την Κυριακή το νέο κύμα κακοκαιρίας, που ονομάστηκε «Φοίβος», καθώς δύο διαδοχικά χαμηλά βαρομετρικά θα επηρεάσουν τη χώρα μας, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Παράλληλα, θυελλώδεις νότιοι άνεμοι 8 έως 9 μποφόρ θα πνέουν...

Τό επίκαιρο σκίτσο...

                                                        ...του Ανδρέα Πετρουλάκη

22.01.19 
KAΘΗΜΕΡΙΝΗ

Παναγιώτης Μάντης, Παύλος Καγιαλής: Χρυσό μετάλλιο στο Μαϊάμι...

Ιστιοπλοΐα: Καλύτερη αρχή δε γινόταν
Καλύτερο...αγωνιστικό ποδαρικό στο 2019 δεν θα μπορούσαν να ονειρευτούν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής.
Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας στην κατηγορία 470 κατάφεραν στον πρώτο τους αγώνα για το νέο έτος να πάρουν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Βορείου Αμερικής. Η διοργάνωση διεξήχθη από τις 19 έως 21 Ιανουαρίου στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών.
Τριάντα δύο κορυφαία πληρώματα από όλο τον πλανήτη...

Τούς έχει ανακατέψει όλους ο Γιάνης ο οικονομολόγος!

Παρέμβαση Ντράγκι για το βιβλίο του Βαρουφάκη;...
Ο Κώστας Γαβράς είναι ένας κορυφαίος σκηνοθέτης πανευρωπαϊκά και, ως εκ τούτου, η προοπτική να γυρίσει σε ταινία το βιβλίο «Αήττητοι νικημένοι» του Γιάννη Βαρουφάκη δεν έχει περάσει απαρατήρητη σε συγκεκριμένα κέντρα του εξωτερικού. 
Μάλιστα, συγκεκριμένες πληροφορίες θέλουν τον κεντρικό τραπεζίτη της Ευρωζώνης, Μάριο Ντράγκι, να έχει επικοινωνήσει με τον Γαβρά προκειμένου να τον προειδοποιήσει ότι ο Βαρουφάκης γράφει... ανακρίβειες, προκειμένου να μην δει τον εαυτό του στον κινηματογράφο με τρόπο που δε θα ήθελε!
Πάντως, ο Νeo οφείλει να διευκρινίσει στους πιστούς αναγνώστες του πως οι εν λόγω πληροφορίες προέρχονται από πρόσωπα που συνομιλούν με τον Γιάννη Βαρουφάκη και, ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να μην ασχολήθηκε ποτέ ο Ντράγκι με το συγκεκριμένο πόνημα. 
Για την ιστορία, τα... γραφόμενα στο βιβλίο έχουν προκαλέσει εντάσεις, καθώς προσφάτως ο Γιάννης Βαρουφάκης δέχθηκε ένα οργισμένο τηλεφώνημα από τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν, ο οποίος του... τα έψαλλε για τις «ανακρίβειες»...
από: matrix24.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ "Νέας Μυκόνου" : O υπέρτιτλος είναι δικός μας