Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν»: Ρουσφετοκρατία καί διορισμοί μέ μισθούς ...μερακλαντάν!...

Βιομηχανία «Ρουσφέτι ΑΕ»: Το πάρτι των πράσινων και γαλάζιων διορισμών στο Ντυνάν



Η βροχή των αιτημάτων για  διορισμούς – ρουσφέτια καταγράφεται στο έγγραφο που διέρρευσε χθες, και το οποίο είχε αποστείλει στην Εξεταστική ο νυν γενικός γραμματέας του Νοσοκομείου «Ντυνάν», υποστράτηγος Φαραντάτος, και κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του επιβεβαιώθηκε και από τον Ανδρέα Μαρτίνη.Το έγγραφο αφορά την περίοδο 1999-2000 και ανάμεσα σε εκείνους που φέρονται να ζητούν διορισμούς περιλαμβάνονται τα ονόματα Μητσοτάκης, Σαμαράς, Σημίτης, Μπακογιάννη, Βενιζέλος, Αβραμόπουλος, Καρατζαφέρης, Δήμας, Μεϊμαράκης, Παυλόπουλος, Σταϊκούρας, Μιχαλολιάκος (πρ. βουλευτής Ν.Δ.), Μαρκογιαννάκης, Αχιλλέας Καραμανλής, Σιούφας, Λιάπης, Μανιάτης, Κυπραίου, Παπαϊωάννου, Βαρβιτσιώτης, Σαλμάς, Γιακουμάτος, Πατούλης, Μπεχράκης, Βουδούρης, Τσιπλάκος, Κουρουμπλής.
"Από τα στοιχεία που έχουν έρθει προκύπτουν καταπληκτικά πράγματα. Είναι αλφαβητικά, σε στήλες και υπάρχει στήλη που γράφει 'ενδιαφερόμενος'. Δεν υπάρχει όνομα που δεν έχει ενδιαφερόμενο. Αυτό ήταν το σύστημα και αυτό το σύστημα θέλετε να υπερασπιστούμε; Ανοίξαμε την πύλη της κολάσεως" είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Αντώνης Μπαλωμενάκης και πρόσθεσε εμφατικά: "Ήταν το σύμπαν του ρουσφετιού".
"Όλοι αυτοί σας ζήτησαν διορισμούς;" ρώτησε, απο την πλευρά του, τον Ανδρέα Μαρτίνη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας. "Άλλοι μου ζητούσαν και άλλοι το θεωρούσαν τσιφλίκι τους”, ήταν η χαρακξτηριστική απάντηση που πήρε, ενώ όταν επέμεινε ζητώντας μια καθαρή επιβεβαίωση ή διάψευση, ο κ. Μαρτίνης είπε: "Ναι. Μερικοί από αυτούς ναι" . Ενδειτική είναι δε και η δήλωσή του για τον Κώστα Σταϊκούρα, πατέρα του Χρήστου Σταϊκούρα και τότε διευθυντή της ΝΔ: "Ο Σταϊκούρας”, είπε ο Ανδρέας Μαρτίνης, “δεν ερχόταν μόνον για τη Φθιώτιδα, αλλά κουβαλούσε όλα τα αιτήματα του κόμματος"!
Ο Ανδρέας Μαρτίνης έκανε σοβαρές καταγγελίες και για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Όπως είπε, η πεθερά του Δημήτρη Αβραμόπουλου προσελήφθη, κατόπιν αιτήματος του νυν επιτρόπου, το 2009 στο «Ντυνάν» σε ηλικία 63 ετών με μισθό 2.800 ευρώ τον μήνα...

Ολόκληρο τό δημοσίευμα τού tvxs.gr : ΕΔΩ


Όχι κυβέρνηση αλλά ούτε ενοριακό επιτροπάτο δέν παραιτείται μέ τούς "los tres soulatsadoros" καί τούς "three and the koukos-band"...

Το παραμυθάκι των «Παραιτηθείτε»
Όταν χάνεται η μπάλα στην πλατεία Συντάγματος

Γράφει ο Χρήστος Ξανθάκης

Ο Morrissey το είχε περιγράψει με ακρίβεια. Ο Morrissey το είχε περιγράψει με μοναδική ακρίβεια:
 «Αυτό το αστείο, δεν βγάζει πια γέλιο!»
Καμία φράση δεν θα μπορούσε να περιγράψει πιο σωστά το χθεσινό φιάσκο στο Σύνταγμα. Όπου εμφανίσθηκαν λιγότεροι από τους μισούς σε σχέση με την περυσινή μάζωξη, που κι αυτή αναιμική και λυμφατική ήταν. Πριν από ένα χρόνο, είχαν φτάσει κάποια στιγμή οι συγκεντρωμένοι το πεντοχίλιαρο, ενώ από την πλατεία είχαν διέλθει συνολικά γύρω στα δέκα χιλιάδες άτομα. Χτες ποτέ δεν ξεπέρασαν τους χίλιους πεντακόσιους κι.. ανάθεμα κι αν πέρασαν δυόμιση χιλιάδες άτομα να ρίξουν μια ματιά. Κι εξ αυτών ένα σωρό ήταν τουιτεράδες, που μάζευαν υλικό για τα social media…
Ε ναι, αυτό δεν ήταν ήττα, αυτό ήταν Βατερλώ. Ήταν φίδια σκοτωμένα που λέμε κι εμείς οι Τρικαλινοί. Και ματαίως περίμεναν οι συγκεντρωμένοι να σκάσουν μύτη ο Άδωνις, ο Μίλτος και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όπως πέρυσι. Για να απευθύνουν αγωνιστικό χαιρετισμό και να εισπράξουν σάλια. Σόρι, αλλά δεν είναι κορόιδα οι βουλευτές  να φωτογραφίζονται σε ένα άδειο Σύνταγμα. Άσε που δεν ήταν και τόσο διακριτική η απουσία της ΝΔ από το χθεσινό «Παραιτηθείτε». Λίαν συντόμως κατέστη σαφές πώς δεν είχε πέσει γραμμή ενίσχυσης. Πράγμα το οποίο προσπάθησαν να το διασκεδάσουν οι διοργανωτές, δηλώνοντας δεξιά αριστερά «είδατε, είδατε, δεν έχουμε κομματική στήριξη»! Σωστό αλλά χωρίς την κομματική στήριξη είσαστε τρεις κι ο κούκος.
Και είσαστε και άσχετοι από συγκεντρώσεις εν γένει. Κανείς δεν κατάλαβε που έπρεπε να συμπτυχθούν οι συγκεντρωμένοι (στην πλατεία ή στον Άγνωστο Στρατιώτη), ο σπήκερ της εκδήλωσης έμοιαζε να έχει άμεση ανάγκη από Xanax (ιδίως εκεί που ούρλιαζε «μόνο νταβατζήδες είναι αυτοί οι τύποι, τίποτε άλλο»), ο Τσουκαλαδάκης βρήκε την ευκαιρία να κλέψει την παράσταση και να κάνει λεζάντα (ήταν ο μοναδικός που συστήθηκε ονομαστικώς και ανέλυσε σκεπτικό), μουσική έπαιζε μόνο κάτι ροκάκια αγγλόφωνα του θανάτου (προφανώς για να αποφύγουν μπουρδούκλες τύπου Αγγελάκα, όπως πέρυσι) και το πιο ωραίο απ’ όλα ήταν μια κυρία που της δώσανε το μικρόφωνο ως «κοινό» να πει δυο λόγια βαρυσήμαντα κι αυτή απήγγειλε ένα ποίημα με στίχους όπως:
«Ελλάδα μάνα μου
κόρη του ήλιου και του πολιτισμού
πάνε να σε κάνουνε μια σουρλουλού
Δεν θα σε υποδουλώσουνε
του Χίτλερ τα εγγόνια
γιατί θα ξαναβγεί ο Διγενής
στα Μαρμαρένια Αλώνια»
Κατόπιν αυτού, δηλώθηκε από μικρόφώνου «ότι από δω και πέρα δεν θα μιλήσει άλλος πολίτης, γιατί δεν ξέρουμε τι θα πει»…

Υ.Γ. 1: Μ’ αρέσει που κάποια κανάλια και κάποιες ιστοσελίδες μίλησαν για πλήθος κόσμου στο Σύνταγμα. Να σπάνε τα νεύρα του Μπιρσίμ ρε φίλε!

Υ.Γ. 2: Εν τέλει από βουλευτές παρέστη μόνο ο Αμυράς του Ποταμιού. Πήγε και η Φωτεινή Πιπιλή, που τόσες μέρες προμοτάριζε την εκδήλωση. Κάτι άλλα καινάρια που σκιζότανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προτίμησαν την διακριτική αποχή.

Υ.Γ. 3: Ας ηρεμήσουν έστω μια φορά κάποια παιδάκια που μάθανε damage control στην ποδιά της Γιάννας. Το χθεσινό δεν σηκώνει κανέναν εξωραϊσμό.
- από το newpost.gr